Arama sonuçları: *

• Users: zPastwL
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. zPastwL

Kitap okumayı seven kimler var?

Aynen öyle hocam Interstellar tarzında bir film kesinlikle izleyin derim şahsen bana göre Interstellardan bir tık yukarıda olabilir
  2. zPastwL

Kitap okumayı seven kimler var?

Asla okumazdımda Harry Potter başlattı şuan Project Hail Mary filminin etkisindeyken kitabı aldım okuyorum
  3. zPastwL

Retro oyunları pc den oynayabileceğim app/site

Hocam sony xperia var evde çalışmıyor elimde olan tek cihaz maalesef redmi note 10s önerinizi deneyeyim geri dönüş vereceğim :D
  4. zPastwL

Hocam tekrardan teşekkürler okuldayken bol bol zaman öldürürüm artık ayrıca 4gb ram vermem rağmen hala doom oynarken kasması sinir etti patatesle bile daha rahat oynanan oyun benim gariban telefonda kasıyor
  5. zPastwL

Hocam yükledim okula gitmeden önce okulda birkaç oyun yükledim street fighter 2 ve ben 10 en saranlarıydı tek sorun bulduğum sitede god of war yükledim yaklaşık 1.5gblık her indirdiğim dosyayı dışarıya çıkarttım fakat tek onu çıkartamıyordum ve oyunları tek tek yükleyip oynayıp sonra diğerini...
  6. zPastwL

Lemuroid hoşuma gitti oyunları nereden bulabilirim hocam
  7. zPastwL

Gta 5 Görüntü Kayması Oluyo Ne Yapmam Lazım!

Teşekkürler akşam deneyip sonuçları bildireceğim
  8. zPastwL

Hayır oyunda herhangi bir mod yok düz Gta Online oynuyorum ve yine hayır başka bir oyunda denk gelmedim monitörüm Lenovo Legion R25i-30 oyunda ortalama 100-150 fsr alıyorum fsr ayarı açık olduğu için fps yerine fsr yazıyor
  9. zPastwL

https://www.retrogames.cz/play_304-SNES.php Street Fighter 2 ve Doom 64 burdan oynadım doom 64 de takılı kalmıştım nereye gideceğimi bulamadım birde internet archive sitesinden doom oynadım oranın oynama stili kötüydü buradan kol tuş ataması yapıp oynayabiliyordum en azından orada mouse imleci...
  10. zPastwL

Dostlar selamlar videoda bariz şekilde gözüken aracın alt kısmında özellikle siyah yollarda çok belirgin olan görüntü kaymasının sebebi nedir nasıl düzeltebilirim NOT: VSYNC KAPALIYDI AÇTIM HALA AYNI DURUM
  11. zPastwL

Dostlar felaket şekilde doom street fighter hoşuma gitti yada mortal kombat bu tarz tüm oyunları oynayabileceğim bir kaynak var mı düzgünce doom 64 girdim mesela takıldım bir türlü ne yapacağımı bulamadım o yüzden gamepad ile uyumlu olması lazım klavye ilede olurda yön tuşları için fn basmak...
  12. zPastwL

Xbox 360 Gamepadden FC26 oynanır mı?

Fake dualsense veya bir 360 kolu yerine biraz daha ekleyip bunu alman daha iyi olacaktır...
  13. zPastwL

İndirimleri takip edebileceğimiz bir kanal var mı ?

İndirim kaplanı instagramdan güzel şeyler duyuruyor telegramdanda aynı şekilde hızlı bildirim alabilirsiniz
  14. zPastwL

HAVA TEMİZLEYİCİ ÖNERİSİ

Bak bu güzelmiş işte hangi vakitlerde değişiyorsunuz (klavye pc kapayınca düzeldi bu arada)
  15. zPastwL

HAVA TEMİZLEYİCİ ÖNERİSİ

HOCAM PEKİ TEMİZLEME İŞLEMİNİ NASIL YAPIYORSUNUZ
  16. zPastwL

HAVA TEMİZLEYİCİ ÖNERİSİ

O KADAR BEKLEYEBİLECEĞİMİ SANMIYORUM AYRICA NASIL TEMİZLEYECEĞİMİ BİLMİYORUM MODELE KARAR VERİNCE ONA DA BAKMAK LAZIM KALMAYALIM ORTADA
  17. zPastwL

HAVA TEMİZLEYİCİ ÖNERİSİ

DOSTLAR CAPS İÇİN ÖZÜR DİLERİM FAKAT KLAVYEM BOZULDU SADECE SHİFT TUŞUNA BASARKEN ( IOPĞÜLİ;Ç: ) BUNLAR ÇALIŞIYOR AKSİ TAKDİRDE YAZI YAZAMIYORUM ÇÖZECEĞİM SORUMA GELECEK OLURSAK 7 m2 ODAM VAR VE ODAMA HAVA TEMİZLEYİCİ ALMAK İSTİYORUM XIAOMI SMART AIR 4 COMPACT GÖZÜME ÇARPTI BÜTÇEM KISITLI...
  18. zPastwL

Elektro gitar aldım ses kartını pc ye nasıl bağlayacağım

Amfi ne alacaksınız hocam şahsen ben ses kartı imkanları olsun fiyatı olsun bu yüzden seçmiştim amfi blackstar v4 düşünüyordum fakat oda 10k ben gitarı 8.3k ya almıştım o yüzden ses kartına yöneldim
  19. zPastwL

Steam Arkadaşı Arıyorum...

https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/ Denk gelirsek gireriz
  20. zPastwL

Elektro gitar aldım ses kartını pc ye nasıl bağlayacağım

Amplitube 5 kullanıyorum M Track solo ses kartım var sağ üstte 3 çizgiye tıklayın ardından açılan sekmede en üstte ki seçeneği asio yapın control panelden ses kartınızı seçin 1775063599 Amplitube 5 cs öneririm ücretsiz ve gayet yeterli ses sunan bir program fakat benim gibi yetmez ama...
Geri