Arama sonuçları: *

• Users: BarkınVarol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. BarkınVarol

CS2 için hangi CPU daha iyi?

Cevaplar için teşekkürler, am5 sistem almayı düşünüyordum bende sadece sizin görüşleriniz de önemli idi, sağolun.
  2. BarkınVarol

CS2 için hangi CPU daha iyi?

Merhabalar herkese, aklımda iki adet sistem var biri AM4 biri AM5. Bu sistemdeki tek hedefim cs2'de alabildiğince fazla FPS almak. AM4 sistem: Ryzen 7 5700x3d + rtx 4060ti 16GB veya rtx 4070 12GB AM5 sistem: Ryzen 5 7600x + rtx 4060ti 16GB veya rtx 4070 12GB Aklıma takılan birkaç nokta var...
  3. BarkınVarol

1500-3000 Tl Mouse önerisi

V3'ü 8000hz kullanmaya çalışınca işlemci kullanımı bayağı artıyor, V3 Sahibi olarak 2000hz kullanıyorum. Bilgisayarının kaldırmakta zorlanacağını düşünüyorsan. ve kablolusuz mouse önermemi istersen "Logitech g pro x superlight" deneyebilirsin. yalnız şunu belirtmek zorundayım skatezleri berbat...
  4. BarkınVarol

CPU ve GPU kullanımı.

-threads 8 den -thereads 9'a çektikten sonra cs2 tüm çekirdekleri kullanmaya başladı %5'lik bir perormans artışı aldım. 288fps ---> 303fps
  5. BarkınVarol

CPU ve GPU kullanımı.

Elimde mx6 macun var bir kaç ay sonra söküp süreceğim, fan turbo modda değil otomatikte. Isındıkça hızlanıyor klasik CPU fanı. Sıvı metal kullanmayı düşündüm fakat riske değer mi bilemedim.
  6. BarkınVarol

CPU ve GPU kullanımı.

Botlarla yapılan FPS ortalaması yüksek gelebilir fakat DM sunucusunda 144'ün altına iniyor. RTX 3070Tİ ve R7 6800h gibi bir ikili için sizce de düşük değil mi? Asıl problem neden ekran kartı ve işlemcinin az kullanıldığı. Yani neden %30 kullanılıyor? Oyunda FPS sınırı yok. Daha fazla çalışıp...
  7. BarkınVarol

CPU ve GPU kullanımı.

Herkese merhabalar, Konuyu açmadan önce benzer konuları okudum fakat bir çözüme ulaşamadım. Elimde Acer markasına ait bir laptop var. CS2 Oynarken perfomansımın bilgisayarıma göre düşük olduğunu düşünüyorum. Birkaç test yaptıktan sonra gördüm ki CPU kullanımı %30'un üstüne, GPU kullanımı...
Geri