Arama sonuçları: *

• Users: emreehardy
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Çözüldü✓ Ram yüzünden fps drop

valla bi kaç ayar yaptım 64.5 gördüm gene kasmalar saçmalamalar anlamadım gitti bu ramleri işlemciyi ya bi sistem dizelim dedim burnumdan geldiş
  2. E

hocam bu 34cl ram bn 28 e çektim daha beterdi son durum bu üstteki arkadaşın ayarlarını yapsam daha iyi bi gecik me alırmıyım acaba o da ddr5
  3. E

bu yazanların aynısını yapsam bende de bu değerleri alır mıyım peki Hocam dc vs varsa ekleşelim bana yardımcı olun da şunu hallediyim ya
  4. E

hocam 34cl idi hynix a die diye bi özelliği varmış 28cl ye kadar düşürdüm boost over ride ı kapattım felan şuan iyi ama ara sıra hala giriyor drop testmem5 ten extrem testi başlatıp 1 saat test ettim hiç bi sıkıntı vermedi bu gün az sonra oyun girip deneyeceğim 6000mhz cl28 olarak kullanıyorum şuan
  5. E

hocam cs2 lol valo bunları yükledim dizer dizmez ram ayarlarını yaptık düzeldi
  6. E

sistemim msi b850m gaming plus wifi6e mATX anakart amd r7 7800x3d işlemci msi rtx 4060 ventus 2x oc ekran kartı Klevv Cras V Rgb 32GB (2X16GB) 7200MHZ DDR5 CL 34 Ram 1tb m2 ssd goodram gigabyte 1000w power msi mpg coreliquid p13 360 soğutma sistemi kendim topladım tek tek alarak ama...
  7. E

Çözüldü✓ oyun oynuyamıyorum atıyor sürekli

arkadaşlar bilgisayarımı açtığımda ekranım gelmiyordu herşeyi denedim en son bios pilini çıkararak biosu sıfırladım ve tekrar takıp açtım ekranım geliyor ama cs 2 girdiğimde maçın ilk elinden alt tab atıyor ve orda kalıyor girmiyor valorantta ekran kartı sürücüsü çöktü diyip oradada oyun...
Geri