İncehesap bugün iletişime geçti. Anahtarlık sipariştan çıkarıldı. Ücret iadesi yapılacakmış. Herkese konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. İyi forumlar.
Ben de ilk defa yaptım ama böyle bir sorun yaşıyorum; yani daha ilk siparişten mağdur edildim. Mouse'tan pahalı anahtarlık şaka gibi bir şey. Şimdi bunun iadesiyle uğraşıcam. Allah bilir iadesi ne kadar sürer.
Başlıkta yazdığı gibi Gaming Gece'sine özel fiyata satılan bir mouse aldım. Fiyatı 399 TL'ydi. Yanına da anahtarlı hediye diyordu, ama 539 TL olan anahtarlığın da parası alındı. Sepetten çıkarmama rağmen sistem otomatik olarak ekliyordu; zorunda kaldım. Bu paranın iadesi yapılır mı?
Güncelleme...
İncehesap'tan gaming gecesine özel bir mouse aldım. 399 TL'ydi; hediye anahtarlık diyordu ama 539 lira onun da ödemesini aldılar. O paranın iadesi olur mu?
Bir de şu sorum vardı; ekstra konu açmayayım dedim: 2026'da Razer Blackshark V2 X hâlâ mantıklı mı? Bass kalitesi, tizler, ses seviyesi genel olarak nasıl? Müzik dinlerken bass veya tizler üstüne biniyor mu ya da ses az mı geliyor yoksa dengeli mi?
Bütçenizi biraz daha zorlasanız AM5 bir sistem toplamanızı şiddetle tavsiye ediyorum bende şuan 7800 xt ve 7500f işlemcili bir sistem toplayacağım. Bende şuan 5600x ve 6700 xt var.
Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin hayırlısı olsun. Ramlerde bugüne kadar hiç kimse de arza yaptığını görmedim. Bende Corsair kullanıyorum memnunum zaten overclock işleri ile kafayı bozmadıysan kafana takılacak bir durum yok.
Bütçe şuanda belirsiz ama ekran kartı hariç olarak min. 20k max 25k olabilir. Kasamı yeni almıştım MSI Mag Forge 100M yeterli olduğunu düşünüyorum belki üstüne fan ilavesi yapılabilir. GameForce 700W +80 Bronz PSU var. Genel olarak iki M2.SSD ve dört ram portu olan bir AM5 anakart olursa çok iyi...
Bir arkadaş rehberini yapmış. Samsung çip olanlar daha iyi olarak biliniyor.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/seri-numarasindan-ram-cipinizi-ogrenin.395206/