Usb uzatma kablosu ile sorun yaşamazsın. 3.5mm kabloyu uzatma yeter. Klean SV çok sağlam bir iem, hem shell hem kablo diğer markalara kıyasla daha kaliteli...
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Bas, müziğin veya şarkının tamamını boğmayacak ve çalınan her şeyi, enstrümanları, vokali ve bas vuruşlarını da...
Zamandında Cheat Engine ile araba satarak 8 milyar para yapmıştım ve polisten kaçınca xp veriyordu. Onu da Cheat Engine ile seviyemi 300 yapacak şekilde xp...
Nvidia kartların tek farkı, örnek ışık gibi işlemleri AMD'ye göre daha iyi işlemesi. Ama zaten fps ağırlıklı oynuyorsan, detaylar önemli değil; adamı...
Millet niye kasıyor, anlamıyorum bu kadar. Adamlar AI çalıştırmak için bir oda dolusu ekran kartı kullanıyor; millet de sanıyor ki ben AI'yi tek ekran...
1. Linkteki pc gayet makul ve yeterli olacaktır. Ekstra para vererek sadece marka almış olursunuz ve biraz fazladan clock hızı yükseltilmiş ekran kartı, ama...
Kasanın tuşlarına bağlı olan kabloların kontrolünü sağlar mısın? Bir sıkıntı var mı?
Eğer mümkünse, anakart üzerinden çalıştırmayı dene. Anakartta bir...