Yoshidori isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Kulak Üstü Kulaklık Önerisi Bütçe: 3000-4000 TL

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Bas, müziğin veya şarkının tamamını boğmayacak ve çalınan her şeyi, enstrümanları, vokali ve bas vuruşlarını da bir o kadar net ve dengeli duyabileceğim bir kulaklık arıyorum. Önceden de IEM kulaklık önerisi almıştım ama kablo uzunluğunun sıkıntı...
  2. Y

Yardım Gta 5 Legacy Para Hilesi Yapmak İstiyorum Yardım Eder Misiniz.

Zamandında Cheat Engine ile araba satarak 8 milyar para yapmıştım ve polisten kaçınca xp veriyordu. Onu da Cheat Engine ile seviyemi 300 yapacak şekilde xp ayarlamıştım. Yaklaşık 3 sene önce falandı sanırsam. Hâlâ banlanmadım ama Enhanced sürümüne datamı aktaramıyorum.
  3. Y

🔥İndirim İncehesap.Com | Gecenin Yıldızı | 28 Ağustos 2026

Konudan bağımsız olarak F/P ikinci monitör olarak kullanabileceğim bir monitör önerebilir misiniz?
  4. Y

2 Tane İem Arasında Kaldım Yardım

Biraz geç olabilir ama Kefine Klean SV alabilirsen daha iyi olur.
  5. Y

RTX 5070 / 5060 Ti / 9070xt, Hangisi?

Nvidia kartların tek farkı, örnek ışık gibi işlemleri AMD'ye göre daha iyi işlemesi. Ama zaten fps ağırlıklı oynuyorsan, detaylar önemli değil; adamı ekranda göreyim. Zaten AMD'nin işleme performansı da bence gayet yeterli. Millet abartıyor. Driverlar da son zamanlarda gayet iyi performanslı ve...
  6. Y

Millet niye kasıyor, anlamıyorum bu kadar. Adamlar AI çalıştırmak için bir oda dolusu ekran kartı kullanıyor; millet de sanıyor ki ben AI'yi tek ekran kartında çalıştırabilirim.
  7. Y

Ekran kartı: 9070 XT 16GB İşlemci: Ryzen 9000 serisinden X3D bir işlemci Bu kadar. Kimse raytracing açarak saatlerce oyun oynamıyor.
  8. Y

Biri Yardımcı Olabilir mi ?

1. Linkteki pc gayet makul ve yeterli olacaktır. Ekstra para vererek sadece marka almış olursunuz ve biraz fazladan clock hızı yükseltilmiş ekran kartı, ama sadece birkaç fps fark yaratacak; ona rağmen daha fazla güç çekecek, hiç gerek yok.
  9. Y

9060 XT 16gb Hangi Marka Daha İyi

Sapphire marka varsa, onu tercih edebilirsin ya da Gigabyte en iyisi, onlar gibi.
  10. Y

Reset Problemi

Kasanın tuşlarına bağlı olan kabloların kontrolünü sağlar mısın? Bir sıkıntı var mı? Eğer mümkünse, anakart üzerinden çalıştırmayı dene. Anakartta bir sıkıntı var mı?
  11. Y

Pcye Format Attım Epic Games'te Trojan Uyarısı Aldım

Sitesinden indir; ek bir program ile indirmeye çalıştıysan, olabilir.
  12. Y

Yardım Goodbyedpi Bi Anda Çalışmamaya Başladı

3. parti yazılımlar kullanmak yerine router ya da manuel olarak kendiniz ayarlayabileceğiniz bir modem alsanız daha iyi ve güvenli olur.
  13. Y

Çözüldü✓ F/P Iem Kulaklık Önerisi? Bütçe: 3000 TL

Cevaplar için teşekkürler.
  14. Y

Çözüldü✓ F/P Iem Kulaklık Önerisi? Bütçe: 3000 TL

Başlıkta belirttiğim gibi. Ayrıyeten, 2 model arasında kaldım; KEFINE Klein SV ve TANGZU Wan'er S.G II Red Lion. Daha iyisi varsa önerebilirsiniz. https://wraithesports.com/products/tangzu-waner-s-g-ii-iem-kulaklik?_pos=1&_sid=9ffc58651&_ss=r&variant=50141173809345...
Geri