- Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyu tekrar hortlatıyorum çünkü monitör 1 saat önce elime geçti ve iade işlemini başlattım. Ürünü Amazon'dan mobil olarak 5.750 TL'ye aldım. Gönderdikleri ürün kusurlu ve kullanılmış çıktı.%85 DCI P3 coverage, 1250:1 Kontrast Oranı var. 24G4HA, bu oranlara kıyasla çok daha yüksek bir değer sergiliyor. Delta E testi normal görünüyor. Başta IPS glow testine baktığımda şaşırttı çünkü hiç yok gibi görünüyordu ama monitörün parlaklığı zaten 250nit gibi düşük bir değerdeymiş, görünümüyor yani varsa bile. Kullanıcıdan kullanıcıya IPS glow seviyesi değişir. Çok karanlık yani. Ghosting performansı iyi görünüyor. 24G4HA buna karşı daha iyi bir tercih olacaktır. Lâkin hak ettiği fiyatın üzerinde iki üründe.
NB F80 nihai tercihtir genelde harici pivot için.
FPS oynayacak kişiler için bu bütçede ki ideal tercih.
Önerecek olsaydım KTC H25T7-3 önerirdim. Ama zaten almışsınız.
Dipnot: Sonradan okuyacak arkadaşlar bilgilensin diye yazdım. Başka bir amacım yok.
AOC 24G4HA - 24 inch Full HD Gaming Monitor, Fast IPS, 200Hz, 1ms, G-Sync comp, HDR10, Height Adjust (1920x1080, 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AOC 24G4HA - 24 inch Full HD Gaming Monitor, Fast IPS, 200Hz, 1ms, G-Sync comp, HDR10, Height Adjust (1920x1080, 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr