Arama sonuçları: *

1. Y

Kulak Üstü Kulaklık Önerisi Bütçe: 3000-4000 TL

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Bas, müziğin veya şarkının tamamını boğmayacak ve çalınan her şeyi, enstrümanları, vokali ve bas vuruşlarını da bir o kadar net ve dengeli duyabileceğim bir kulaklık arıyorum. Önceden de IEM kulaklık önerisi almıştım ama kablo uzunluğunun sıkıntı...
  2. Y

Yardım Gta 5 Legacy Para Hilesi Yapmak İstiyorum Yardım Eder Misiniz.

Zamandında Cheat Engine ile araba satarak 8 milyar para yapmıştım ve polisten kaçınca xp veriyordu. Onu da Cheat Engine ile seviyemi 300 yapacak şekilde xp ayarlamıştım. Yaklaşık 3 sene önce falandı sanırsam. Hâlâ banlanmadım ama Enhanced sürümüne datamı aktaramıyorum.
  3. Y

🔥İndirim İncehesap.Com | Gecenin Yıldızı | 28 Ağustos 2026

Konudan bağımsız olarak F/P ikinci monitör olarak kullanabileceğim bir monitör önerebilir misiniz?
  4. Y

2 Tane İem Arasında Kaldım Yardım

Biraz geç olabilir ama Kefine Klean SV alabilirsen daha iyi olur.
  5. Y

RTX 5070 / 5060 Ti / 9070xt, Hangisi?

Nvidia kartların tek farkı, örnek ışık gibi işlemleri AMD'ye göre daha iyi işlemesi. Ama zaten fps ağırlıklı oynuyorsan, detaylar önemli değil; adamı ekranda göreyim. Zaten AMD'nin işleme performansı da bence gayet yeterli. Millet abartıyor. Driverlar da son zamanlarda gayet iyi performanslı ve...
  6. Y

Millet niye kasıyor, anlamıyorum bu kadar. Adamlar AI çalıştırmak için bir oda dolusu ekran kartı kullanıyor; millet de sanıyor ki ben AI'yi tek ekran kartında çalıştırabilirim.
  7. Y

Ekran kartı: 9070 XT 16GB İşlemci: Ryzen 9000 serisinden X3D bir işlemci Bu kadar. Kimse raytracing açarak saatlerce oyun oynamıyor.
  8. Y

Biri Yardımcı Olabilir mi ?

1. Linkteki pc gayet makul ve yeterli olacaktır. Ekstra para vererek sadece marka almış olursunuz ve biraz fazladan clock hızı yükseltilmiş ekran kartı, ama sadece birkaç fps fark yaratacak; ona rağmen daha fazla güç çekecek, hiç gerek yok.
  9. Y

9060 XT 16gb Hangi Marka Daha İyi

Sapphire marka varsa, onu tercih edebilirsin ya da Gigabyte en iyisi, onlar gibi.
  10. Y

Reset Problemi

Kasanın tuşlarına bağlı olan kabloların kontrolünü sağlar mısın? Bir sıkıntı var mı? Eğer mümkünse, anakart üzerinden çalıştırmayı dene. Anakartta bir sıkıntı var mı?
  11. Y

Pcye Format Attım Epic Games'te Trojan Uyarısı Aldım

Sitesinden indir; ek bir program ile indirmeye çalıştıysan, olabilir.
  12. Y

Yardım Goodbyedpi Bi Anda Çalışmamaya Başladı

3. parti yazılımlar kullanmak yerine router ya da manuel olarak kendiniz ayarlayabileceğiniz bir modem alsanız daha iyi ve güvenli olur.
  13. Y

Çözüldü✓ F/P Iem Kulaklık Önerisi? Bütçe: 3000 TL

Cevaplar için teşekkürler.
  14. Y

Çözüldü✓ F/P Iem Kulaklık Önerisi? Bütçe: 3000 TL

Başlıkta belirttiğim gibi. Ayrıyeten, 2 model arasında kaldım; KEFINE Klein SV ve TANGZU Wan'er S.G II Red Lion. Daha iyisi varsa önerebilirsiniz. https://wraithesports.com/products/tangzu-waner-s-g-ii-iem-kulaklik?_pos=1&_sid=9ffc58651&_ss=r&variant=50141173809345...
  15. Y

İncehesap'ta Dün Akşam Verilen Gecenin Yıldızı?

Teşekkür ederim. Bir de ne kadara düşmüştü?
  16. Y

İncehesap'ta Dün Akşam Verilen Gecenin Yıldızı?

Başlıkta belirttiğim gibi, dün akşam verilen gecenin yıldızı neydi? Ve ne kadar dı?
  17. Y

Olay Görüntüleyicisi Nvlddmkm Hatası.

DirectX 12 sürümde oynuyorsan, 11'de çalıştırmayı dene, belki yazılımsal olarak driver falan uyumsuzluk oluyordur. En son çare Windows sürümünden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama kesin değil o konuyu biraz araştır ona göre tekrar win 10 geçmeyi dene
  18. Y

Cloudflare Warp Yüklenimyor

DNS tarzı bir şey istemiyorum. Ben zaten o tarz yerlere girmek için ek bir program kullanmama gerek kalmıyor; sadece VPN gibi IP değiştirecek tarzda bir şey arıyorum. Warp benim için en güvenilirdi ama sebebi belirsiz bir şekilde yüklenmiyor.
  19. Y

Olay Görüntüleyicisi Nvlddmkm Hatası.

Voltaj dalgalanması ile alakalı bir problem olabilir. İşlemci hızı ve voltaj ayarlarınızı kontrol edin. Windows sürümünden kaynaklı da olabilir. Windows 11'in son sürümlerinde genelde böyle sıkıntılar olduğunu duymuştum. Nvidia tarafında. 1782145520 Varsa tüm ram ayarlarını stokta çalıştırıp...
Geri