Arama sonuçları: *

1. Y

Olay Görüntüleyicisi Nvlddmkm Hatası.

DirectX 12 sürümde oynuyorsan, 11'de çalıştırmayı dene, belki yazılımsal olarak driver falan uyumsuzluk oluyordur. En son çare Windows sürümünden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama kesin değil o konuyu biraz araştır ona göre tekrar win 10 geçmeyi dene
  2. Y

Cloudflare Warp Yüklenimyor

DNS tarzı bir şey istemiyorum. Ben zaten o tarz yerlere girmek için ek bir program kullanmama gerek kalmıyor; sadece VPN gibi IP değiştirecek tarzda bir şey arıyorum. Warp benim için en güvenilirdi ama sebebi belirsiz bir şekilde yüklenmiyor.
  3. Y

Olay Görüntüleyicisi Nvlddmkm Hatası.

Voltaj dalgalanması ile alakalı bir problem olabilir. İşlemci hızı ve voltaj ayarlarınızı kontrol edin. Windows sürümünden kaynaklı da olabilir. Windows 11'in son sürümlerinde genelde böyle sıkıntılar olduğunu duymuştum. Nvidia tarafında. 1782145520 Varsa tüm ram ayarlarını stokta çalıştırıp...
  4. Y

Soğutıcuya Bak Sıkıntılı Deil mi

İmkansız değil hocam tel tokalar var onları çıkarıp yönünü değiştireceksin fanın işte
  5. Y

Soğutıcuya Bak Sıkıntılı Deil mi

Fanı söküp ön tarafa takın komple soğutucuyu sökmenize gerek yok sanırsam
  6. Y

Dediklerinizi yaptım ama işe yaramadı
  7. Y

Bugün Cloudflare Warp'ı yüklemek istedim ama bilinmeyen bir sebepten setup çalıştırdığımda yüklenme ekranı geliyor, ama asıl kurulum ekranı gelmiyor. Birkaç çözüm denedim, fayda etmedi. Kurulum logunda 1603 hata kodu gösteriyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Windows Sürümü: Windows 10 22H2 (IS...
  8. Y

Çözüldü✓ İncehesap'tan Alınan Mouse Yanında Verilen Hediyelik Eşyadan da Para Alındı

İncehesap bugün iletişime geçti. Anahtarlık sipariştan çıkarıldı. Ücret iadesi yapılacakmış. Herkese konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. İyi forumlar.
  9. Y

Çözüldü✓ İncehesap'tan Alınan Mouse Yanında Verilen Hediyelik Eşyadan da Para Alındı

Benim ödeme yapma yerinde kaldı, alamadım; birileri script yazarak direkt banka onay menüsünü açıp almışlar…
  10. Y

Bence anahtarın para iadesini yaparlar, almazlar geri, çünkü kampanya fiyatından aldım sonuç olarak.
  11. Y

Site falan çökünce kalmaz diye düşündüm, maalesef acele ettim.
  12. Y

Ben de ilk defa yaptım ama böyle bir sorun yaşıyorum; yani daha ilk siparişten mağdur edildim. Mouse'tan pahalı anahtarlık şaka gibi bir şey. Şimdi bunun iadesiyle uğraşıcam. Allah bilir iadesi ne kadar sürer.
  13. Y

Destek ekibine falan yazdım; her yere hâlâ bir geri dönüş sağlanmadı. Umarım sabah yaparlar, çünkü 399 TL olarak gözüküyor mouse almışım yani.
  14. Y

Başlıkta yazdığı gibi Gaming Gece'sine özel fiyata satılan bir mouse aldım. Fiyatı 399 TL'ydi. Yanına da anahtarlı hediye diyordu, ama 539 TL olan anahtarlığın da parası alındı. Sepetten çıkarmama rağmen sistem otomatik olarak ekliyordu; zorunda kaldım. Bu paranın iadesi yapılır mı? Güncelleme...
  15. Y

❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

İncehesap'tan gaming gecesine özel bir mouse aldım. 399 TL'ydi; hediye anahtarlık diyordu ama 539 lira onun da ödemesini aldılar. O paranın iadesi olur mu?
  16. Y

Çözüldü✓ Klavye ve Kulaklık Önerisi

Bir de şu sorum vardı; ekstra konu açmayayım dedim: 2026'da Razer Blackshark V2 X hâlâ mantıklı mı? Bass kalitesi, tizler, ses seviyesi genel olarak nasıl? Müzik dinlerken bass veya tizler üstüne biniyor mu ya da ses az mı geliyor yoksa dengeli mi?
  17. Y

Sebebi nedir hocam? Genel olarak kötü modeller mi üretiyorlar?
  18. Y

https://www.trendyol.com/rampage/loyal-pro-siyah-gri-3-bt-2-4-ips-ekranli-red-switch-rgb-mekanik-kablosuz-klavye-p-1111290204?boutiqueId=61 https://www.trendyol.com/havit/gamenote-kb904l-manyetik-switch-8khz-rapid-trigger-mekanik-klavye-rgb-hot-swappable-p-929516665?boutiqueId=681310 İkisi...
  19. Y

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Bu anakarlardan hangisini tercih etmeliyim? 7500F işlemci ve 7800 XT ekran kartı alacağım.
Geri