Arama sonuçları: *

1. MurattiChiron

Wraith Teknik Destek

deme deme :( teşekkür ederim
  2. MurattiChiron

Wraith Teknik Destek

ne güzel iş ya oraya koy sen değerlendirme kısmını ama sadece 5 yıldızları koy insanın inanası gelmez ki zaten 1777230535 umarım sorum çıkartmazlar hocam
  3. MurattiChiron

Wraith Teknik Destek

evet hocam valla yorumlar çok şaşırtıyor kimse puan kırmaz mı bi şeyden ya yorumlara pek aldırış etmemek lazım
  4. MurattiChiron

Wraith Teknik Destek

bi kere yıkadım evet ama mouse almadan çok önceydi sağolsun misafirliğe gelen kardeşim hem klavyeye hem mousepade çayını döktüğü için keşke uğraştırmasalar gerçekten sağolun hocam
  5. MurattiChiron

Wraith Teknik Destek

evet ya video kısmı çok komik oluyor çekmesi insan kendini strese sokuyor ama katkısıda oldu arkadaşımın klavyesi vaktinde bozuldu aynı şekilde video sayesinde gönderilmmeden çözüldü
  6. MurattiChiron

Wraith Teknik Destek

başvurdum hocam sağolun 1 yıl önce almıştım o zamanlarda pek içli dışlı değildim forumlarla çevremde alan insanlarda övünce yaptık bi hata diyelim ama yine de erken konuşmayayım bakalım nasıl sonuçlanıcak 1777209449 angry miao Infinity çok hoşuma gitmişti batarya muhabbeti vb tipi çok çirkindi...
  7. MurattiChiron

Wraith Teknik Destek

öyle gerçekten keşke her önüne gelen tiktokera ürün yollamak yerine daha iyi teknik destek sağlasalar daha iyi bir pr çalışması olucağını düşünüyorum
  8. MurattiChiron

Wraith Teknik Destek

tekrar mail attım kanıt istedim cevaptan sonra başvurucam thh ye 1777207748 başka bi yerde yoktu maalesef mouse
  9. MurattiChiron

Wraith Teknik Destek

Mousem ben evde yokken bozuldu çalışmamaya başladı tıklamalarım çalışıyodu fakat hareket etmiyordu teknik servise gönderim sıvı temasından dolayı reddedildi ne yapabilirm herhangi bir sıvı teması yaşanmadı
  10. MurattiChiron

🔥İndirim Attack Shark X11 Siyah / Beyaz Mouse 1261 TL

yedek mouse olarak iş görür mü yoksa çok mu pahalı şuan mousem garantide
  11. MurattiChiron

50 60 bin TL'ye laptop

anladım teşekkür ederim
  12. MurattiChiron

50 60 bin TL'ye laptop

gamegaraja bakıyordum bende teknosadan peşin fiyatına 9 taksitte çekebiliyorum 1775216238 neden ilki peki hocam
  13. MurattiChiron

50 60 bin TL'ye laptop

Var mı öneriniz oyun ağırlıklı olucak bide dilekçe falan yazıcam çok bi işim yok ağır oyunlar oynamıyorum
  14. MurattiChiron

🔥İndirim Lian Li O11 Vision Compact Beyaz 5.999 TL

hayırlısı olsun güle güle kullan
  15. MurattiChiron

valla almayı düşünüyorum 1 haftadır dünde ilk defa bakmadım indirimlere kaçırmışız
  16. MurattiChiron

ne diyosunuz bi daha düşer mi
  17. MurattiChiron

Galax 5080 Alınır mı

beyaz mı peki beyaz alasım varda birde her akşam mı bu teklif yoksa bugün için mi geçerli yarın almayı düşünüyorum çünkü
  18. MurattiChiron

Galax 5080 Alınır mı

https://amzn.eu/d/0c8JtYyK bunu almayı düşünüyorum sizce alınır mı
  19. MurattiChiron

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

ben arc raiders almıştım iki kez ikiside ulaştı fakat farklı satıcılar satıyor trendyol gibi
Geri