Arama sonuçları: *

• Users: Endy
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Endy

🔥İndirim 20'li Sütlü Köpüklü Nescafe+Kupa 84₺🔥🔥😱

ben şu şekilde ücretsiz kullanıyorum: İlk olarak, hizmeti denemek için bir aylık ücretsiz abonelik alıyorum. Daha sonra kartı kapatıyorum ve bir ay sonunda ücret çekemiyor. İki hafta daha bekleyip, tekrar ücretsiz bir aylık abonelik almak istediğimde yeniden ücretsiz kullanabiliyorum.
  2. Endy

Beyler TEMU'da en düşük ne kadarlık sipariş veriliyor ?

2 adet siparişimde bu şekilde yaptım ücretini direkt geri aldım
  3. Endy

Beyler TEMU'da en düşük ne kadarlık sipariş veriliyor ?

evet hatta şuanda 1700tl olmuş olması lazım ama bu çokta önemli değil almak istediğin ürünleri sepete ekle daha sonra sepet tutarını 1.7k yapacak pahalı ürünleri ekleyip sipariş geç en son gereksiz ürünleri iptal edip vergi ücreti ile beraber ücret iadesi alabilirsin
  4. Endy

AliExpress tahmini teslimat 1 ay sonra gösteriyor

bende de 1 ay 1.5 ay falan gözüküyor ama ortalama 15 günde kapımda oluyor
  5. Endy

PC'de virüs mü var? Bu dosyaya erişiminiz reddedildi!

doğrudur o dosyanın bir trojan veya farklı bir virüs olduğuna eminseniz önemli dosyalarınızı clouda yedekleyip direkt formatı çakın en temiz yöntem
  6. Endy

❌İndirim Bitti! Hyperx fury 8GB 2666mMHz 758TL (vergi dahil)

3200mhz ram = 10fps 3200mhz + arjibi = 1000fps :blobdance:
  7. Endy

steelseries arctis 1 wireless benzeri kulaklık önerisi

cidden 1400tl ise cidden fiyatı çok iyi
  8. Endy

PC'de virüs mü var? Bu dosyaya erişiminiz reddedildi!

hocam gereksiz yere büyütüyorsunuz bilgisayarı kapa aç yapın aynı dosya hala durmaya devam ediyor ise TIKLA bu şekilde silmeyi deneyin
  9. Endy

Öneri Büyük Pc masa onerisi

herhangi bir marangoza gidip 30mmlik mdf alıp birde bu masa ayaklarından 5 tane alsın mı aslında sağlam güzel bir masan olmuş olur 1720285334 tabi bütçeni bir tık daha arttırabilirsen ahşap panelden de yapabilirsin
  10. Endy

🔥İndirim Aliexpress ChoiceDay indirimleri

bu indirimler çok güzel ama şu insafsız aliexpress bi sipariş geçmeme izin verse çok daha iyi olucak kaç tane yeni , eski (2,3 yıllık) hesaplar ile denediysem hepsinde ödemeyi kabul etmeyip itiraz etmemi istiyor denemediğim banka kalmadı desem yeridir
  11. Endy

💥🚨26 HAZİRAN 💥McDonald’s Bedava Ortaboy Milk Shake Yada Sundae Hediye 💥💥💥

aslında evet boykot yapmayan bizler için çok yardımcı oluyorsunuz aynı ürünleri çok daha uyguna alabiliyoruz
  12. Endy

ID COOLİNG HA-02 8-Port Fan Çoklayıcı ile fan bağlantıları nasıl yapılır?

soğutucuda bulunan fanları kontrol etmek için bu tarz çoklayıcılar almalısınız 1. ürün 2. ürün ama bu çoklayıcları kullabilmek için ise anakartta 3 pinli bir argb led soketi olması lazım 1719058829 birde anakartınızda yeterli fan soketi yok ise ürün bu tarz bir çoklayıcı ile 1 adet fan...
  13. Endy

Aşırı Isınan İşlemci Sorunu

kullandığın soğutucudan kaynaklı daha düzgün bir kule tipi bir soğutucu ile çok daha düşük değerler alabilirsin
  14. Endy

mousepad temizliği (X-Raypad Aqua Control Zero)

benim dediğim gibi banyoda sabun ve fırça ile yıka 2 yıldır bu şekilde yıkıyorum 1719004873 hacı şakir varken aaaa 😂
  15. Endy

3 pin girişe 4 pin ARGB kablosu takmak

anakartta 3 pinli soket var ise orası sadece argb tipi ledler için 4 pinli bir led bağlayamazsınız size bundan lazım TIKLA
  16. Endy

mousepad temizliği (X-Raypad Aqua Control Zero)

bende 120x60lık var banyoda araba fırçası ile foşur foşur yıkıyorum daha sonra balkona asıyorum 5 saat sonra kurumuş oluyor
  17. Endy

spor listesindekileri haftada kaç gün yapmam lazım

3 x 12-15 demek 3 set 12 ila 15 tekrar arası benim çalıştığım programım bu şekilde Program (Pzts, Çrşm, Cum) S. M. Bench Press (4 x 12) İnch Hummer Press (4 x 12) Chest Press (4 x 12) Pec Fly (4 x 12) Pushdown (4 x 12) Db France (4 x 12) Db Curl (Ağır...
  18. Endy

ID COOLİNG HA-02 8-Port Fan Çoklayıcı ile fan bağlantıları nasıl yapılır?

soğutucudaki fanlarda 2 tane soket var rgb ve güç için, aldığınız fan kontrolcüsinde ise sadece fanların hızını kontrol edebilirsiniz rgb ışıkları için farklı bir kontrolcü almalısınız örnek: TIKLA
  19. Endy

4 GR termal macun cpu + gpuya yeter mi?

aslında 1grdan bile az sürmek yetiyor
  20. Endy

Termal macun onerisi

rica ederim aldığınız satıcının yorumlarından gelen ürünün orjinal olup olmadığını bir tık anlayabilirsiniz
Geri