Arama sonuçları: *

• Users: xBeytullah
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. X

Çözüldü✓ Mouse Önerisine ihtiyacım var

Bir kaç tane kullandım en yüksek g502 kullandım sevemedim bir türlü bi,rde proramı vb olayı da deli etti. Sanki anlık dpi değişiyor gibiydi. Bu sebepten g oproya cesaret edemedim ama benq de kablosuz olmayınca çok para 6 bin nedir 3 bini verirken bile elim titredi.
  2. X

Yazilim ve plastik kalitesi maya x, scyrox v8 den daha iyi gibi duruyor. Çeşit çeşit mouseler olduğundan bilemiyorsun tabi . Yapay zekada tablo şeklinde kıyaslama yapınca dediğin doğru malzeme olacak maya x. Web tabanlı programlama çok iyi birşeymiş arkada program derdin yok.
  3. X

Sensörler ve özellikler aynı. Anakartın destekleyebileceği hz yi alacaksın sonuçta ona da bak bide. Ben bakmadım b450 tomahawk max kullanıyorum 4 hz alıyorum. Sadece senin sorun malzeme yapısı ve ele oturuşu birde yazılım olayı. Onuda bence youtubeden vb videolar izleyerek anlyabilirsin ama...
  4. X

:):) Ben mi çok abartıyorum diye düşünüyordum meğerse benim gibi çok takılanda varmış. Ben hiç kullanmadım ama birinden duymuştum kullanan birilerine sormak lazımdelikli mouseler kir toz pamuk vb topluyor diye. Yazdığın modelleri googleden kısaca arayıp baksan özellik olarak pek fark yok gerisi...
  5. X

Linux mint kullanan varmı varsa deneyimlerini aktarabilirmi

Cacyos daha iyi bence ama mint sanki bir tık daha basit gibi. Çok iyi bilen biri değil hatta bazen program kurarken yapay zekaya bile danışıyorum ama bence cachyos derim ben.
  6. X

Bütçe ne kadar bilmiyorum bende yakın zaman da senin gibi konu açarak öneri istemiştim. Darmoshark m3 pro max aldım ve şuan kullanıyorum bir sorun yok gibi. Fiyat olayına takılmam diyorsan kullandığım mouselerden bahsedeyim ona göre al.Logitech G502 Hero ele güzel oturuyor ama sağ sola çevirme...
  7. X

Ethernet düşük mbps veriyor.

Elimden geldğince çok sade anlatmaya çalışayım. Başka cihaz deneme imkanın varmı? Başka cihaz da 35mbps yi görüyorsan cihaz kaynaklıdır. Görmüyorsan bu süreç ethernet kablondan başlar iss ye kadar gider. Sırayla kontrol etmen gerek ethernet kablosu>modem>dsl kablosu(modeme takılan telefon...
  8. X

Ethernet düşük mbps veriyor.

Hocam Snr değerin 1-2 lerde değilse dalgalanması diğer cihazların download yapması ya da modem sorunu oluyor. Bu dediklerim altyapı ve iss sorunu haricinde.
  9. X

Gaming mouse önerisi?

kral atk öneri veren oldu aldığım m3 pro max
  10. X

Gaming mouse önerisi?

keşke öerinde onuda söyleseydin
  11. X

Pc Kendi Kendine Donup Res Atıyor

bios ayarları ile oynadın mı hiç ?
  12. X

ASRock Challenger AMD Radeon RX 9070 XT Ekran Kartı Alınır Mı?

Eğer Amd ekran kartı kullanacaksan expo ram tercih etmelisin. 5070ti daha iyi bir ekran kartı ama 35-40 arası alacaksan en yisi 9070xt. bulabilirsen xtx al daha iyii olur.
  13. X

Gaming mouse önerisi?

Hocam senin önerinden dolayı m3 pro max ve dougle mi ne onu aldım şuan bugün kullanmaya başladım. 1776615086 bir ara bunuda çok düşündüm sonra vazgeçtiydim
  14. X

Gaming mouse önerisi?

Elimde Steelseries sensei ten ve hyperX pulsefire haste 2 var. Senseiyi bir türlü düzgün kullanamadım sebenini almadım ama rahat hareket ettiremedim. G502 hero vardı birine verdim. hyperx pulsefire ise iyi lakin oda düşürünce kırıldı geri yapışştırdık eğri duruyor. Fps oyunlar için 2.000 tl...
  15. X

Bilgisayar ücreti ne kadar eder?

komle lazım o buu mesajları alacak tandıına gösterecem çünkü. Yani ben kendi belirleğim ücretle satmayacam burada yazılan ücretle satacam
  16. X

Ryzen 5 5600 overclock

Soğutucu olarak elinde ne var? bende aynı işlemci var aldım alalı 4.80 ghz de kullanıyorum
  17. X

Ikinci el aldığım 5600X işlemci arızalı mı

Anakartı denedin mi ve bios güncelmi anakartın eğer anakartta ve anakart biosunda sorun yoksa maalesef geriye işlemci kalıyor. Düşürme vb olduysa belki ondan da olur.
  18. X

Bana 15 -17 bine tüm bu malzemeleriyle bana ikinci el sistem dizer misin? Linkleriyle birlikte bekliyorum.
  19. X

Ben konuşmalardan pek bişey anlamadım cevaba istinadan o ücrete satacam.
  20. X

tüm parçaları bi sahibinden bakabilir misin?
Geri