Arama sonuçları: *

• Users: ahmetkoklu
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Ders Çalışmaktan Zevk Alıyorum

:(
  2. A

Sosyal çevrem yok buluşcak kimsem yok (2 3 kisi haric onlarlada badir konusuyoruz) Sabah 7.30 8.00 civarı kalkıyorum akşam 22:50 de evde oluyorum, Yemek yiyorum 12.00 01.00 civari yatıyorum sonra yine ayni döngü..... Duzenli olarak kutuphanede çalışınca bi süreden sonra eve geldigimde...
  3. A

Memurlar neyden sikayetci oluyor?

Ornan bakanlığı 8 saat reels kaydırma egea 1.3 multijet
  4. A

Yaklasik 1 2 yıl oncesiydi o dedigim seyler, ve freelancer calismaya devam edicem ileriki vakitte ama bu işin garantisi yok. Ama memur olursam aile evinde guzel bi hayat yasicam istedigim gibi yerim icerim 5 gun calis iki gün yat.. Memur olamazsam işe girmek zorunda kalicam biryandan o var yani...
  5. A

Kendim adliyede staj gordum en dusuk memur maasini aliyorlar (en fazla 5 k eksik) Masa basinda oturup is yaparken bile biribirleri ile sohbet ediyorlardı bir iş cok onemli degilse yarin yaparim diyip yarina birakiyorlardı. Ve yaz tatilinde herkes izinlerini kullanıyor yaz boyu dosyalar...
  6. A

Ora daha kötü
  7. A

Hocam zorluyor ama cok sıkılmıyorum onu diyorum yoksa hayvan gibi konu var :) 1777497084 Valla inan bende istiyorum iyi biribi ama cikmasi olanaksiz gibi geliyor üniversitede ozellikle bakalim ya biraz abarttim ama sevgili fln olalim belki evlilige gider orasini bilemem ama guvenebilirmiyim...
  8. A

Boykot Yapanlara Saldıranlar Ve Sosyal Çürüme Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Hocam bosver boykotu inan eskiden asiri dindar davranirdim gunaha sevaba cok dikkat ederdim simdi cok umrum deil muslumanım dinden cikma durumu yok. Ve turkcuyum ama arapları bosverin be valla arapların bi tarihcesine bakin valla diyorum adamlar güç buldugu gibi isyan ediyorlar kendim adliyede...
  9. A

1.)Eğer kpss den atanamazsam babam işe sokacak (calisacagım yerdeki insanlar serseri tipli yorucu ve gece işinde olacagım) 2.) kpss baslamadan once 5 6 ay boyunca haftanın 7 günü geceleri calıştım bu yüzden oraya tekrar gitmeye çok korkuyorum. 3.) kpss bittikten sonra kadın kız ortamına (gece...
  10. A

İlerde tam tersi olurum diye korkuyorum hocam cunku ben lise (lgs) sinavindan 2021 de 200 üstünden 220 puan almis biriyim lisedede hic calismazdım simdi tam tersi duruma geldim :D
  11. A

kpss calisiyorum sabahtan aksama kadar kutuphanedeyim, saat sabah 9.00 akşam 22.00 yemektir moladır vb. Onlarda var. Ve çok zevk veriyor ders calismak saatlerce çalissam bile sıkılmıyorum ve iyi verim alıyorum. Ders calismak disinda birsey yapasım gelmiyor örneğin eve gidince bilgisayarı açıp...
  12. A

Gunluk kaç TL harciyorsunuz

Çok iyimis 500 tl bile malesef fazla geliyor şu an ogrenciyim ama birikimim var ama gunluk 200 tl harcamak bile pahali geliyor aylik 6000 tl ye denk geliyor cok para ama ozamabda paramin cogu 5 6 ay icinde biticek 200 300 bandinda harcama yapar isem eger bu yuzden yiyecegimi vb. Evden...
  13. A

Bende o civar harciyorum ama cogunluk evden getiriyorum bazen dayanamiyorum 250 300 tl civari zurna durum kizartma vb. Yiyorum ama keske günlük 300 400 harcicak bir imkanimiz olsa diyorum yani hersey cok pahali ve ben küçük sehirde yasiyorum istanbul izmir ankarada vb. Bir yarim doneri 200 300 e...
  14. A

Ortalama olarak kaç TL harciyorsunuz ve sizce harcadiginiz miktar az mı çokmu?
  15. A

Kütüphanedeki sistem normalde bu şekildemi?

Abladım ekran sisteminin olması birnevi güzel aslında aksi takdirde biri gelir cabtasini kor aksama kadar gelmez suistimal ederdi. Ama kutuphane icerisinde masa yerleri az bir katta 23 kişilik yer var ve sadece o kat 22.30 a kadar açık normalde 12 ye kadar acik diye biliyorum olması gereken o...
  16. A

Kütüphanedeki sistem normalde bu şekildemi?

Kücük sehirdeyim ilde sadece 3 kutuphane var ve sadece biri yakın. Kütüphanede girdigimizde ekrandan tc yazıp masa numarası seciyoruz ve 3 saat oturma süremiz oluyor her 3 saatte bir aşagı inip yenilememiz gerekiyor. Ayrıyeten üst katlar saat 17.30 ve 19.30 arası kapanıyor. Sadece zemin kat...
  17. A

Beden böyle hissediyorum

Bunu duyduğuma uzuldum
  18. A

Beden böyle hissediyorum

Şu an için full ders calisiyorum hocamda pek alakasi yok gibi bilemiyorum
  19. A

Beden böyle hissediyorum

19 yasindayim şu yasima kadar ihtiyacim olan herseyi kendi paramla aldim aile destegi olmadan. 3 yil oncesi 45 60 bin tl arasi setup dizdim kendi paramla, elektrikli bisikletidir vb. Kendi paramla aldım, Dışarıda yemek yersem birsey alirsamda kendi paramla harciyorum yaklasik 17 yasimdan beri...
  20. A

Kız konularına çok fazla takıyorum

Yaw kardesim benim sosyal cevre yok internette gordugun abul zabuk seylerden bahsetmeyin gercekten riyorum tip iyi plsun kotu olsun konusma olmadıktan sonra biraz zor, ortama girmedikten sonra kimse zaten bakmazki, Yoldan gecerken millet begendiginin ustune atlasin ozaman :D
Geri