Arama sonuçları: *

1. LegendaryCrazy

Counter Strike 2 Vac Oynayış Şekliniz Düzensiz Banı

Sorun değil hocam, üstüme alınmadım. Zaten kaynak sormanız çok doğal ve doğru bir şey. Bulursam atacağım, geçmişe bir göz gezdirdim de göremedim. PC de vakit olunca bir daha deneyeceğim.
  2. LegendaryCrazy

Bir video denk gelmişti, onda vardı. Ararsam atarım. Yine sanırım bir yayıncıya denk gelmişti? Oyunda aynı takıma denk gelen bunu yaptığını söylüyor.
  3. LegendaryCrazy

Bilmem ki, bende haftaya birkaç kez. Makine ne düşünür bilemiyorum. Mantıklı bir şey olsa kimse hileden veya sistemden yakınmazdı. Her şeyi düşünmek lazım😂
  4. LegendaryCrazy

Diğer konuyu okuyunca, güven faktörünü hatırladım, görünüşü göre 200 dolar gibi bir şey harcadıysan steam hesabına banlanmıyormuşun. Bir takım kişiler hesapları hileyle 20k elo boost yapıp sonra 600-800 usd satıyorlarmış. 200 usd ile "korumayı" satın alıp 🙃 hileden de ban yemiyorlar. Hesabında...
  5. LegendaryCrazy

Nope Belki bir çok iyi, bir çok kötü oynuyorsunuz veya ara sıra giriyorsunuz? Hiç bilgim yok, tahmin ediyorum.
  6. LegendaryCrazy

Samsung SSD Fiyatı - İndirim Değil.

Çılgınca değil mi? Pcie 5 neredeyse ucuz kalmış😂 2TB 990 pro 7k idi, 40k me yav. Direk laptop parası 4050 veya belki 5050 zoraki, 1 tb veya 500gb ssd, 16 gb ram. Satıcıya göre risk alırsanız 32gb de olabilir. Vivobook gibi harici ekran kartı olmayan laptopları zaten rahat alırsınız.
  7. LegendaryCrazy

Anakart Önerisi Lazım (Beyaz)

Asus Rog Strix B850-A
  8. LegendaryCrazy

Öneri OLED Monitör Temizliği Nasıl Yapılır?

Bende Samsung var, valla bez fln da çıkmadı. Islak mendil veya sarı bez veya mikrofiber bez, ne bulursam o an onla siliyorum. Sonra peçetenin yumuşak tarafıyla üstünden geçiyorim. Tabi ilk önce ekranı kapatıyorum 3-4 dakikalığına. Belki onlar açıkken veya sıcakken yapmıştır, hiç fikrim yok...
  9. LegendaryCrazy

RTX 5060'lı Laptoplar 4 Sene Götürür Mü?

Götürür de düşük ayarlar fln, 5070 alsanda bir şey farketmez bir 5070 ti fark eder.
  10. LegendaryCrazy

Hp-Omen-17 Laptop Soğutucu Önerisi

https://www.akakce.com/laptop-sogutucu/en-ucuz-juo-yeti-rgb-fanli-usb-2-0-14-19-fiyati,845108957.html Büyük olacak sanırım ama mümkünse böyle bir şey alın, yanlarından kapalı olunca daha iyi olduğunu duydum.
  11. LegendaryCrazy

Çözüldü✓ Incehesap Vector Silver Kasa Fanlar Çok Gürültülü Çalışıyor

Ben yapamam diyorsan, mecburen göndireceksin. Ancak "fanları kontrol edemiyorum, bunları bir ayırır mısın diye işlem yaparlar mı bilmiyorum" En temizi senin biraz öğrenip, kasanın arka paneli açıp ayarlaman.
  12. LegendaryCrazy

cpu_fan ise soğutucudur. Fan 1 veya başka numaralı varsa o da fan ama arka mı olur ön fanlar mı olur bilemem.
  13. LegendaryCrazy

5070 Ti Lı Sistem İçin Yorum İstiyorum

Ürünlere yorum yapıyorum; hepsi çok iyi. Kasa işi zevk. Biraz daha performanslı veya ayar çekebilmek için 16x2 = 32gb ram öneririm. Ancak tek 32 de olur. Tek ram DDR5 ram dual çalışıyor ztn, öyle olmasa da kayıp pek yok.
  14. LegendaryCrazy

O ekran kartının... 1781460146 Biosta tek bir tane gösteriyorsa normal olabilir, fanlar birbirine bağlıysa veya kumandaya bağlıysa. Biosta %20 ye indirin. Pwm/akıllı kontrol kutuğucu varsa işaretleyip.
  15. LegendaryCrazy

Ram Kullanımı Çok Mu Yüksek?

Onu bunu bilmem de 8gb ram var hocam? Bir tane 8 daha ekle bari hocam
  16. LegendaryCrazy

SSD Karşılaştırması Yapar Mısınız

Testler, özellikle write testi tem kapasite kullanıyor. Oyunlar o kadar ısıtmaz.
  17. LegendaryCrazy

Not: 990 Evo Plus pcie gen 5 x 2 lane kullanıyor. Teorik olarak pcie gen 4x4'nin sınırı 7-8 bin olduğu için, gen 5x2 de buna eşit dolayısıyla o ssdnin hızı da bu. Doğrulamak için aiya baktım, üstüne şunu dedi, anakart gen 5 desteklemediği için 4 de çalışır üstüne ssd 2 lane olduğu için, 4x2...
  18. LegendaryCrazy

Sn7100 en iyi. 990 Evo Plus da güzel ama Dram yok. Yoksa hızlar eşit. MLD yi boşver. Intensio'yu bilmiyorum ama boşver. WD Black zaten WD blue'nun üstü. Blue da > green
  19. LegendaryCrazy

Ucuza Win11 Key Satın Alımı

Laptoplar da hala geliyor, o orjinal oluyor sanırım. Hazır bilgisayara da koyuyorlae belirtiyorlar windows fln. Freedos ise freedos. Ama onlar oem key anakart değiştirince gg. Ancak bazen koymuyorlar gibi 1-2 ay sonra key etkinleştirin diyor. İlginç mesele
  20. LegendaryCrazy

Ucuza Win11 Key Satın Alımı

Bazen keyler retail çıkıyor ya. Geçen win 11 pro key aldım, hesaba bağlandı. Bilgi kodlarını cmd fln girince de retail yazıyor. Süre Sınırsız/kalıcı fln. Bir diğer keyi kontrol etmedim. Eskiden ilk PC toplamada windows 10 home'a bin lira fln vermişiriz herhalde 2018 yılı fln. Şimdi win 11 9-10...
Geri