Arama sonuçları: *

1. LegendaryCrazy

Klavyeye 13k Vermeye Değer mi?

En iyisi olup olmadığı da belli değil. Ayrıca hangi yöndne iyi olmalı? Benim için en iyi klavye reaksiyon hızı ve iletme hızı en kısa, en hızlı olan. Güvenilir kaynaklarda yapılan testlere bakarsan, Razer'in değerlerini makul. Görünüş olarak ekranı var mı? Yok, ben bir ekran isterdim mesela...
  2. LegendaryCrazy

🔥İndirim Iphone 18 Pro Ön Satışta Aktif! 137k🔥

Valla bende Poco aldım ama beğendiğim için aldım üstüne 165k ya 5080 +275hx Asus Rog Strix Laptop aldım. İlk başta 40k tablet 40k telefon diye anlaştık da, zaman geçti tablet yerine laptop çaktım sjsjs
  3. LegendaryCrazy

Klavyeye 13k Vermeye Değer mi?

Koleksiyonluk/setlik bir şey değilse, değmez gibi. 13k az değil. 13k ya birçok eşya alabilirsin. Yarısına alsan yine 6-7k ya ekstra bir şey alabilirsin. Kulaklık olarak 13k 20k 30k bassan anlarımda, gerçekten 0.030 ms farkını fln anlayacağını sanmıyorum. Sağlamlığa gelsek, valla hepsi 2-5 yıl...
  4. LegendaryCrazy

Fiziğimde Tipimde Kötü Ne Yapabilirim

Kıyafet ve bakım, spordan bile önemli düzgün giyinen, temiz kokan, yüzüne krem fln süren iyi durur. (Son kısmı da gidip abartıp feminem erkeklere de dönme tabi) Şimdi para diyeceksin... o da doğru ne diyeyim, ucuz T-shirt veya gömlek illa var ya hoş durmak için. Zaten kaliteli/pahalı Tshirtlerin...
  5. LegendaryCrazy

896 TL'ye Razer Strider L Mouse Pad Alınır mı?

O zaman o boyuta o fiyat pahalı hocam, dediğim gibi Classe daha ucuz olur ama çok büyük bir fark da yok. Kalite farkı da olmadığını düşüyorum, varsa da yine kabaca aynı sürede eskiyor, yenilemek daha mantıklı.
  6. LegendaryCrazy

896 TL'ye Razer Strider L Mouse Pad Alınır mı?

Klassenin 2 XL 400-600 veya 3 XL (120Ux60G) olanları da 900 lira. Her türlü Klasse bir tık ucuz olur diye düşünüyorum. Ben de mouse pad arayışındayım karar vereceğim ama sırf ürünlerim razer diye razer alacağım. Öbür türlü, bence ellerin ıslak gezen veya yemek yiyen biriysen ömrü yine 2 yıldır...
  7. LegendaryCrazy

Acil Topladığım Sisteme Bakar Mısınız

Parçalar iyi, SSD olarak ben her zaman Samsung veya WD öneririm. Fiyatları yakınsa onları öneririm. PSU kasayla geliyor sanırım? Ve bronze sertifikalı. Sen en kötü gold iyi bir psu ara. Sistemin değerli, sağlam bir şeye güvenmen lazım. Gold bronze sertifikaları verimliliği gösterir ama dolaylı...
  8. LegendaryCrazy

Rehber Iron Psu Tier List & Database Artık Site Olarak Yayında: İronscalelabs.Com

Gönüllü iş olduğunu biliyorum hocam. Öylesine dedim. Hayırlısı
  9. LegendaryCrazy

Rehber Iron Psu Tier List & Database Artık Site Olarak Yayında: İronscalelabs.Com

Of of zaman alacak hocam zor iş. Yavaş yavaş yap hocam. Geç olsun güç olmasın. Bazen piyasada test edilmemiş modeller, bilinmeyen modeller oluyor. Böyle bir şey yapmanız herkesin çok işine yaracaktır. 1789067448 Sonra reklamda verirsiniz biraz geliri de olur, en kötü maliyeti karşılar diye...
  10. LegendaryCrazy

Pc yi hallet de, mobil gelir yav, sağdan masaüstü aç seçerek yaparız
  11. LegendaryCrazy

Yardım Piyasada Alınabilecek En Mantıklı 5080 Hangisi?

Şahsen ben 70k-80k versem artık hoşuma gideceği bir şeyde alırım. 5060 veya 5070 ti almıyorsun ki 80 ve 90larda bence para yatırılır üstüne satışı da rahat olur gelecek nesil hızlı satar geçersin. Tabi kozmetik durumun varsa yoksa en şık bike boş gelir, ben severim afilli şeyleri 🙃 Şöyle bir...
  12. LegendaryCrazy

1440p Oyun İçin Am5 E Geçmeye Değer mi ?

5800x3d yi 20k civarı alacaksan değmez. Yine üstüne biraz eklenip, am5 orta seviye işlemci + anakart + 16 veya 32 GB ram alınabilir. (32gb ne kadar eklendiğine bağlı) 7500f bile çoğunlukla daha fazla fps veriyor. Onun dışında 2k için illa işlemci artırmaya gerek yok bence ekran kartın 5070 veya...
  13. LegendaryCrazy

Amazon - İncehesap Pişmanlığı

Yavaş gel hocam, kendi iade etmiş
  14. LegendaryCrazy

İncehesap & Oksid Bilişim'den “Sıfır Değişim” Sonrası Şüpheli Durumdaki Anakart

Valla bende Lian Li LCD fan için yolladım, değiştirilmiş - sıfır ile sandım. Ancak o yeni fanda taktığım an rulman sesi yapmaya başladı. Gerçekten yenilenmiş veya daha az sorunlu ürünle fln değiştiriyorlar gibi gelmeye başladı. 1788969879 Bu iki kere oldu.
  15. LegendaryCrazy

Amazon - İncehesap Pişmanlığı

Sistem hatasını ona yormuş, mantıklı geldi. Yanlış fiyatlandırma olmasa niye iptal olsun, bir diğer ihtimalde stok sanırım ama sanırım yine böyle kolay iptal olamaz?
  16. LegendaryCrazy

Yardım Ekran Kartı Tutucusu Öneri

En iyisi, anakarta takılanlar. Lian Li GB-002 iyi seçenek ama ben afilli olsun, dikey kullanayım sağ sol açılı yapayım fln dersen yine lian li vertical gpu holder v4 var.
  17. LegendaryCrazy

Kasaya Soğutucu Sığar mı ?

Orada oluyorsa olur hocam ama büyük ihtimalle dar oluyordur. O da katlanılabilir bir şey oluyor. Radyatörün kalın olup sıvısı fazla olması baya faydalı bir şey, Arctic de öyle.
  18. LegendaryCrazy

Kasaya Soğutucu Sığar mı ?

Bana sığmaz gibi geldi, 3 cm radyatör kalınlığı destekliyor demişler, en iyi durumda rame değer.
  19. LegendaryCrazy

Steame Kartımdan Para Çekmişler.

:/ iade sağlamazlar diye düşünüyorum. Ne yazık ki Steam bu konularda elini suya sabuna bulandırmıyor çünkü bir noktada kendiside kazanıyor ;) İade yaparlarsa da sevinirsin(riz) arkadaşın dediği gibi api key'e bak, sonra şifre fln değiştir mobile guard ı yeniden kur. Kartı da kaldır bence asla...
  20. LegendaryCrazy

🔥İndirim Warhammer 40,000: Space Marine 2 🔥 9,99$🔥

Season 1 ve 2 yani sezon paketlerinin hikayeye veya oynanışa hiç etkisi yok. Kozmetik yani. Tabi çok daha iyi zırha, görünüşe sahip olmak ve düşmanları arındırırken, fatality yaparken seni daha çok hypelar Başta battle pas gibi olacaktı gibi de oyun içi kazanılmıyorlar direk DLC kozmetik. Başka...
Geri