Arama sonuçları: *

• Users: poppin
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. P

🔥İndirim Havit Gamenote MS955WB PAW3311 2.4GHz +Bluetooth +Ekranlı Şarj 1250₺

vay be efsane geldi efsane. yeniler bilmez, kütük gibi sapasağlam klavyeydi.
  2. P

Spec delta için mesh panel

hocam yıllar önce yazmışsınız ama bende şimdi kasanın önünü sökünce işlemci 75 dereceden 65 dereceye düştü ve mesh çözümü arıyorum, siz halledebildiniz mi?
  3. P

Hangi sırayla bilgisayarı yükselteyim ?

Valla hocam çatır çatır oynatıyor tüm güncel oyunları. Driver sıkıntısı da yok. Forumlarda şikayetçi olanlara bakarsan da hep 1 sene önceki şikayetlerdir zaten. Kartı 2 haftadır kullanıyorum aşırı memnunum. Bende 3 fanlı modeli var yemin ediyorum 1 kere 55 derecenin üstüne çıktığınj görmedim...
  4. P

Hangi sırayla bilgisayarı yükselteyim ?

senle nerdeyse aynı sistemim vardı, işlemciyi r5 5600, anakartı b550, psuyu 700w enermax, ekran kartını da sparkle intel arc b580 ürünlerine yükselttim. çatır çatır oynatıyor şimdi. önce sırasıyla sağlam bi psu ve anakart al, s sonra işlemciyi değiştir. sonrasına piyasasına göre karar verirsin.
  5. P

Max 1500tl kulaküstü kulaklık önerisi

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-7-1-fuxi-h3-siyah-kablosuz-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,273468658.html arkadaşımda var, 1 senedir kullanıyor çok memnun. padleri deri değil de kumaş olduğu için uzun vadede bile sapasağlam kullanırsın. çok hafif bende...
  6. P

Çözüldü✓ 150-180 TDP üzeri ucuz işlemci soğutucu

[H3 id='150-180+TDP+ve+zeri+ucuz+ilemci+soutucu+aryorum.+markas+nemli+deil+ucuz+olup+bu+deerlerde+soutsun+yeter']150-180 TDP ve üzeri ucuz işlemci soğutucu arıyorum. markası önemli değil, ucuz olup bu değerlerde soğutsun yeter[/H3]
  7. P

Intel ARC B580 Sistemde Çok Garip Grafik Hatası

hocam birkaç gündür b580 titan oc 3 fanlı modeli kullanıyorum, şunu net söyleyebilirim ki kart çok kuvvetli, yani xess ayarını açmasan bile saf kas gücü manasında da çok kuvvetli. iki tane dikkat edilecek husus var, hocamın dediği gibi resize bar açmak ve ikincisi de en az r5 5600 seviyesinde...
  8. P

hocam ayar işe yaradı, 74.97 hz olarak ayarlayıp keyfine bak.
  9. P

hocam, bende senin problemlerinden sadece 60 hz kilitleme sorununu yaşıyorum, araştırmalarım sonucu forumlarda gördüm ki sadece elle manuel bir çözünürlük ve hz değeri girdiğimizde düzeliyormuş. default ayarlardan seçmekle düzelmiyormuş. bendeki problem daha sıkıntı, ekranı herhangi farklı bir...
  10. P

Yardım Intel Arc b580 60 hz'de TAKILDI

az önce sizle konuşmadan ddu ile tüm driverları silip intelin resmi sayfasından tek driverı olan intel graphics driverı yükledim. sorun devam ediyor. bakalım bir de sizin dediğiniz gibi sondan bir önceki driverı kurayım.
  11. P

Yardım Intel Arc b580 60 hz'de TAKILDI

Sorunun özeti şu: Eski ekran kartımda sorunsuz çalışan 75Hz 1920:1080 FreeSync monitörüm B580 taktıktan sonra 1920:1080 60Hz çalışmaya başladı. Gerek Windows ayarlarında gerek sürücü ayarlarında 75Hz'e aldığımda ise 1280:1024 çözünürlükte çalışıyor. Detaylar ve görseller aşağıda. Sparkle Arc...
  12. P

Çözüldü✓ High power 700w psu alınır mı?

Hocam yukarda bir hocam 500 lira daha ver kaliteli versiyonunu al demiş, önerir misin peki o haliyle? şayet gerekli sertifikaları varsa yani.. 1770683491 nasıll bir fark var hocam aralarında? ben psu sertifikalarından hiç anlamıyorum aydınlatırsanız sevinirim
  13. P

Çözüldü✓ High power 700w psu alınır mı?

Merhabalar, aşağıda verdiğim psu 2000 lira bandında, gemini pro'ya danıştım, kendisi üretiyor, fason değil, güvenilir diyor. Kllanan, tecrübe eden var mı markayı? 700w psu satanlar arasında kalitesi ve fiyatıyla dikkatimi çekti...
  14. P

Yardım Hangi PSU ALMALIYIM?

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-high-power-hpe-700br-a12s-700-w-fiyati,949542626.html Hadi iyisin güzel kardeşim 😄 diğerlerine hiç bakma bile, bunu al geç. Biliyorsundur muhtemelen ama bilmiyorsan bu dünyanın en sağlam markalarından biri. hocam kendi sistemime almayacağım psuyuu...
  15. P

Yardım 7800x3d için elimdeki kule tipi yeterli mi?

https://www.gaming.gen.tr/urun/847270/thermalright-royal-knight-120-se-white-tl-c12w-v2-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ hocam bu 6 borulu ve 2 fanlı kule tipleri arasında kalitesi ve fiyatıyla rakipsiz. bunu al geç bence buz gibi...
  16. P

Yardım 7800x3d için elimdeki kule tipi yeterli mi?

Hocam soğutucunuzu inceledim, 4 bakır borulu imiş. bana sorarsanız en az 6 veya 8, yahut bulabiliyorsanız daha fazla bakır borusu olan bir kule tipi soğutucu alın. 2 veya 3 fanlı olsun mutlaka. Sıvı soğutucuya geçmenizi önermem, o işlemciyi soğutacak sıvı soğutucular aşırı pahalı. Ucuzları da...
  17. P

1,5 K BÜTÇE KABLOSUZ MEMBRANE & RED SWİTCH KLAVYE ÖNERİSİ

Merhabalar, bütçem 1,5 k civarı ve kablosuz klavye istiyorum, gürültülü klavye sesinden nefret ediyorum, anti ghost olursa müteşekkir olurum.
  18. P

Çözüldü✓ 1300 LİRA ALTINDA KASA

Hocam teşekkür ederim, halden anlayan insanlar iyi ki varlar. 🖤
  19. P

Çözüldü✓ 1300 LİRA ALTINDA KASA

Merhabalar, zalman t7 midtower kasam var, 2 tane fan var içinde , sparkle b580 ekran kartına geçeceğim ama kasaya sığmadığı için kasayı değiştirmeye karar verdim. Ekran kartı 315 mm, tercihen 325mm ve üzeri ekran kartı destekleyen kasalar önerirseniz iyi olur, gelecekte de daha büyük kartlar...
  20. P

Çözüldü✓ Intel Arc B580 fe vs Sparkle b580 Titan OC

Selamlar arkadaşlar, Mevcut sistemimi Intel Arc B580 ile güncellemeyi planlıyorum ancak iki model arasında kararsız kaldım: Intel Limited Edition (FE) ve Sparkle Titan OC. İki kart arasında yaklaşık 5-7 derecelik bir sıcaklık farkı ve 1.500 - 2.000 TL civarında bir fiyat farkı var. Sizce bu...
Geri