Arama sonuçları: *

• Users: DrequanN
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. DrequanN

🔥İndirim Yemeksepeti Market Magnum Cone 15-20tl

afiyet olsun hocam 1785333988 1 tane yeni hesap 1 tanede 1 yıldır sipariş verilmemiş hesapta dendim oldu hocam
  2. DrequanN

dediğim gibi ilk kullnıcı yada uzun süre sipariş verilmemiş kişilerde geçerli
  3. DrequanN

İlk kullanıcılar yada uzun süre sipariş vermemiş kullanıcılarda geçerli olabilir market bölümünde 350-250TL indirim 450-250TL indirim var ben 350-250 yi seçtim getirme ücretide yoktu 5 adet magnum cone 3 adet nogger 110 tl ye geldi magnum cone 50 tl ye düşmüş kapmya ile birleşince çok daha...
  4. DrequanN

Ios 26.6 Sürümüne Güncellemek

ben yaptım iphone 16 ve 11 e sıkıntı yok
  5. DrequanN

normal güncelleme saniyesinde destekleyen her cihaz geliyor
  6. DrequanN

1-2 gün belki telefon şarjı hızlı bitebilir ama düzelir arka planda dosya kodlar vs yenileme olur
  7. DrequanN

ben yaptım iyi bir çok açığı kapatıyor ve telefonu 27 ye hazırlıyor hocam
  8. DrequanN

5000 TL Akıllı Saat Önerisi

huawei yada xiaomi moıdellerine bakın hocam
  9. DrequanN

Yardım Apple Watch mı Huawei Watch Fit mi? 10-15 Bin TL Saat Tavsiyesi

10-15k ya apple watch se3 alınır bende şuanda apple watch kullanıyorum ve çok memnunum her şeyiyle sanki küçük bir iphonemuş gibi uygulama mağazası vs süper huawei alısan apple watchtan önce 1 ay denedim keşke direk apple watcha geçseymişim öncelikle çok fazla özellikte kısıtlama oluyor...
  10. DrequanN

Cmf Phone 1 Kamerada Kir Tespit Edildi Uyarısı

hiç içi açıldı mı?
  11. DrequanN

🔥İndirim [Amazon] Nestle 2. Ürüne %50 İndirim

bundan aldım tane 35 bakalım tadı nasıl
  12. DrequanN

Çözüldü✓ iPhone 16 Pro Bazen Kasma Sorunu

şimdi birkaç neden var telefon güncelleme yeni yapıldıysa normaldir arka planda indirmeler vs oluyordu ama bende telefonu ilk aldığımda whatsapp kasıyordu ama benim 5-6 grup vardı 2k mesajlar vs vardı onları sildim düzeldi
  13. DrequanN

Yardım Iphone 17 İcin Hangi Sarj Adaptoru Kullanilmali

desteği kaçtı hatırlamıyorum ama yüksek adaptörle kullanman pile zarar vermez her şey kablo ve adaptör orijinal yada kaliteli markalarsa geçerli zaten 17 ye gidip 150w adaptöde taksan örnek 40w alıyor telefon max 40w çeker 50-60w çekmez telefon
  14. DrequanN

Apple Pencil Tabletim ile Uyumlu Değil

apple sorgusuz sualsiz direk alıyor kutuyu açıp kullansan bile ama trendyolu bilemem almayabilirler almazlarsa satarsın ama biraz diret konuşmayı belki alırlar ama düşük keşke araştırıp alsaydın
  15. DrequanN

Acil!!!! Troy Teşhir Ürün Güvenilir mi?

güvenilir biri bulun yakınız bir tanıdık vs alın cihazı her yerini inceleyin zaten düzgünce bakarsanız sonradan bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum
  16. DrequanN

vatan bilgisayara bak dündü sanırım macler iyi indirimdeydi
  17. DrequanN

neoda biraz ağır olabilir 1784718224 apple ram konusunda çok iyi bunu bilmiyor :)
  18. DrequanN

hocam içinizden ne geliyorsa onu alın kendiniz araştırın şuşu bana daha iyi vs sonra alın fikriniz sürekli değişir konularda herkes bir şey yazıyor 1784718021 ne için kullanacaktın hıcam
  19. DrequanN

touch ıd var zaten ben neodan performans işleri vs yapmayacağım ondan diyorum işlerde vs nasıldır iphonedoya baktığımda iyi iş çıkarıyordu 1784717787 ben genelde sıfırdan yanayım hocam
  20. DrequanN

ben alınca üst m4 lere vs param yeterse belki alırım şuanlık neo alacağım %90
Geri