Arama sonuçları: *

• Users: DrequanN
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. DrequanN

Şarz kablosu önerisi

https://amzn.eu/d/0bGtL8XN https://amzn.eu/d/02FV8Xx7
  2. DrequanN

Şarz kablosu önerisi

Typc den typc ye mi
  3. DrequanN

Yardım IPhone ilk alındığında şarj koruması açılmalı mı?

sana önerim 20 nin altına düşmeden şarja tak şarjda oynama orijinal kablo ve adaptör kullan onun dışında bi önerim yok 80 kuralına uymadım ben şuan pil 208 döngüde 99 temmuzdan beri kullanıyorum ip16
  4. DrequanN

Öneri Powerbank önerisi yapar mısınız ?

güzel duruyor
  5. DrequanN

baseus güvenilirdir hocam belkinde apple onaylı oda başarılı ankerde keza aynı ben anker kullanıyorum eski bir ürün gibi duruyor hocam ondan bu kadar indirim var 1775670407 az hocam varta belki söylememişsiniz ama magsafeli filan istersiniz diye attım bence 20lik alın kafanız rahat olsun 10k da...
  6. DrequanN

https://www.amazon.com.tr/powerbank-magnetico-caricabatterie-compatibile-compatibilit%C3%A0/dp/B0D4ZL449L/ref=sr_1_9?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=3VRLJBC89XMTW&dib=eyJ2IjoiMSJ9.NTcRnEcjZaamtn1nWzSkZYMuzR884q8hQlm0ipS1l2xY4Je3hYtstd4ZS_jzc3F-o6arkFee38X-2oYpUrVGc6uz537zo6eILNnmW...
  7. DrequanN

🔥İndirim Gamebooster Red Switch Beyaz Mekanik Klavye 🔥699₺

gamebooster aldım bir kere bir yerden sonra bir çok tuşu çift tıklama sorunu vs oluyor direk iade edip kurtuldum
  8. DrequanN

İphone 17 taksitli nasıl alınabilir? Telefon önerileri apple

onu bilemiyorum hocam
  9. DrequanN

var ben 16 aldım 3 taksitle aldım
  10. DrequanN

sadece taksitler ticari kartlara oluyor oda 2 yada 3
  11. DrequanN

Akıllı saat önerisi ? (2-4k)

fit 3 yada 4 alabilirsiniz daha iyiler
  12. DrequanN

🔥İndirim AirPods (3. Nesil) 4.499,00 TL - Outlet

ben 600 e sıfır magsafe kablo almıpştım 2m sorun yaşamamıştım ama outlette iade sıkıntılı olabiliyor
  13. DrequanN

🔥İndirim AirPods (3. Nesil) 4.499,00 TL - Outlet

kötü gelmiş :(
  14. DrequanN

290 döngüde %85 pil sağlığı (15 pro max)

ben temmuzdan beri kullanıyorum döngü 207 pil 99
  15. DrequanN

290 döngüde %85 pil sağlığı (15 pro max)

çok fazla değişken var kaç kere takıyorsunuz şarj kaçta iken şarja takıyorsunzu adaptör ve kablo orijinal mi şarjda iken oynuyor musunuz kablosuz şarj yada powerbank kullanıyor musunuz kullanıyorsanız hangi marka ilginç gelebilir nerede yaşıyorsunuz sıcak yerlerde yada doğuda soğuk yerlerde...
  16. DrequanN

İos cihazım oyundan atıyor acil destek !!!

hangi oyun aynı cihaz bendede var
  17. DrequanN

🔥İndirim 100 Watt 1 Metre USB-C Kablo 177 TL

zaten haftalık değiştirmiyoruz kabloları almışken orijinal yada bu tarz kaliteli markalar alınmalı bilinmedik markalar almayın telefondan olursunuz
  18. DrequanN

🔥İndirim 100 Watt 1 Metre USB-C Kablo 177 TL

ekranlı ugreen almıştım bende çok iyi 1775563442 alınmaz illa alıcam derseniz belkin var 60w 125 tl en azından bilinidk marka 100w vardır bilindik marka bu fiyatlara bu alınmaz
  19. DrequanN

🔥İndirim Apple Ürünlerinde Mükemmel Fiyatlar - Outlet Gürgençler Apple

yok sadece adaptör gördüm outlette 1775553812 istersen teknosadada outlet var orada 500 civarı
  20. DrequanN

🔥İndirim Apple Ürünlerinde Mükemmel Fiyatlar - Outlet Gürgençler Apple

sıfır ürün gelende var outlette ve sanırım iade hakkımız var 7 gün içerisinde
Geri