Arama sonuçları: *

• Users: Siave
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

RX6650XT Furmark sonuçları nasıl?

Selamun aleyküm arkadaşlar. Kart 8xmsaa da test edildi verdiği fps değerleri normal mi?
  2. S

2.EL KASA ALACAKKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER NELERDİR VE NE TESTLERİ İSTENMELİ

Selamun aleyküm arkadaşlar. 2.el sistemlere bakıyorum sahibindende konumuma yakın msi gamingx RX6650XT Ryzen 5 5600 olan bir sistem buldum 15K ya yol masrafları için 14K ya anlaştık almadan ne testleri istemliyim fiyatına göre normal mi birde ekran kartının görselini bırakacağım daireye alınmış...
  3. S

20K-23K FP SİSTEM ÖNERİSİ

Teşekkür ediyorum oyun oynama taraftarıyım daha çok ve görsel takıntım da olabilşyor (hikaye oyunlarında) amd kullanmak isterşm ama çekiniyorum daha öncesinde kullanmadığım için birde kronşk sorunu olabilen kartlarmı oluyordu emin değilim firmanın ahına girmeyeyim rx6700xt kartına baktım...
  4. S

Hocam emeğinize sağlık öncelik ile. Sorum şu neden bi amd ekran kartı değilde nvıdıa vram olarak daha yğksek fp bi ekran kartı seçilebilir diye düşünüyorum ama ısrarla 4060ti yoğunluğu var sebebi nedir mesela dlss den ötürü mü sadece aksi halde amd de fsr bulunuyor çünkü üretici kalitesi midir...
  5. S

Öncelikle Selamun aleyküm diye başlayayım. Gigabyte g24f-2 monitörüne sahibim steelseries senseni ten mousem var klavyem ve kasamı sattım ama bu fiyat aralığında yalnızca kasa sistem arıyorum hazır veya toplama bu fiyatta çıkabilecek en iyi dizayn nasıl olur önceki sistemimde amd ye dair...
Geri