20K-23K FP SİSTEM ÖNERİSİ

Siave

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
23000
Öncelikle Selamun aleyküm diye başlayayım. Gigabyte g24f-2 monitörüne sahibim steelseries senseni ten mousem var klavyem ve kasamı sattım ama bu fiyat aralığında yalnızca kasa sistem arıyorum hazır veya toplama bu fiyatta çıkabilecek en iyi dizayn nasıl olur önceki sistemimde amd ye dair hiçbirşey kullanmadım tavsiyeniz o yönde olursa artıları eksileri nasıl olur intelden ndvididan ne gibi dez avantaja sahiptir bahsederdeniz duacınız olurum selamet ile

Öncelikle Selamun aleyküm diye başlayayım. Gigabyte g24f-2 monitörüne sahibim steelseries senseni ten mousem var klavyem ve kasamı sattım ama bu fiyat aralığında yalnızca kasa sistem arıyorum hazır veya toplama bu fiyatta çıkabilecek en iyi dizayn nasıl olur önceki sistemimde amd ye dair hiçbirşey kullanmadım tavsiyeniz o yönde olursa artıları eksileri nasıl olur intelden ndvididan ne gibi dez avantaja sahiptir bahsederdeniz duacınız olurum selamet ile
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5600-rtx-4060-ti-oc-8gb-a520m-a-pro-500gb-ssd-16gb-ram.html

bunu öneririm hocam, kullanışınıza bağlı isterseniz depolama alanını arttırabilirsiniz.

Hocam emeğinize sağlık öncelik ile. Sorum şu neden bi amd ekran kartı değilde nvıdıa vram olarak daha yğksek fp bi ekran kartı seçilebilir diye düşünüyorum ama ısrarla 4060ti yoğunluğu var sebebi nedir mesela dlss den ötürü mü sadece aksi halde amd de fsr bulunuyor çünkü üretici kalitesi midir nedir mevzuat bunlara ben yetişemedim bilgi sahibi değilim aydınlatırsan çok mutlu olurum

Hocam emeğinize sağlık öncelik ile. Sorum şu neden bi amd ekran kartı değilde nvıdıa vram olarak daha yğksek fp bi ekran kartı seçilebilir diye düşünüyorum ama ısrarla 4060ti yoğunluğu var sebebi nedir mesela dlss den ötürü mü sadece aksi halde amd de fsr bulunuyor çünkü üretici kalitesi midir nedir mevzuat bunlara ben yetişemedim bilgi sahibi değilim aydınlatırsan çok mutlu olurum
Şimdi şöyle. Ne iş yapacaksın? Ultra ayarlarda 0 sıkıntı oyun oynucam reiz, video falan çekerim dersen AMD al. Yok ben iş yapıcam yazılımla uğraşıcam oyunda oynar render da yapar videoda çekerim dersen NVIDIA en doğru karar olur. AMD'de daha çok vram var yani oyunları ultra grafikte oynar kasmaz drop yaşamazsın, nvidia bu konuda cimri. Yazılım sorunları falan vardı hallettiler. Ben rx6700 kullanıyorum memnunum baya. Serin de çalışıyor. Teknoloji olarak sıkıntı yaratmaz zaten AMD saf kas gücünde nvidia yı geçiyor. F/p olarak da amd daha iyi.

Teşekkür ediyorum oyun oynama taraftarıyım daha çok ve görsel takıntım da olabilşyor (hikaye oyunlarında) amd kullanmak isterşm ama çekiniyorum daha öncesinde kullanmadığım için birde kronşk sorunu olabilen kartlarmı oluyordu emin değilim firmanın ahına girmeyeyim rx6700xt kartına baktım gerçekten güzel bi kart 4060ti ile kıyaslanıyor nvidianın dlss teknolojisi olduğu gibi amdnin fsr ı var ama dlss daha mı işlevli kalıyordu hani bi oyunda dlss bulunuyorken fsr bulunmuyor olmaz değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,218,720
Üyeler
197,541
Son üye
liIjho
Geri