Arama sonuçları: *

• Users: ahmet sakin1
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Anakartta Vga Işığı Yanıyor Lütfen Yardım Edin!

Bilgisayarcıya sordum ekran kartından olabilir dedi bazı markalar bazen anakart seçiyor dedi biosunda oynama yapmamız gerekiyor dedi
  2. A

Gigabayte Aorus RX5700XT için termal ped ve macun önerisi

Bu kart kalın istiyor 3 2.5mm 1.5 1.25 0.5mm pedler istiyor
  3. A

Yan cam açık direk ve plaka çok ısınıyor pedleri inceledim çokta iyi değil açtım içini
  4. A

Bakım yapmamı önerdiler ağır oyunlar oynuyom o yüzden çok çabuk ısınıyor
  5. A

Mx6 macun var bende yeni almıştım indirimle 210tl e denk geldi 1777536723 Ama 1 dakikada gpu hotspot hemen yükseliyor
  6. A

Ramleri alcam tek tek denicem hangisi çakışıyor kartla bakıcam haber veririm 1777489949 En son işlemciyi alcam
  7. A

Bilgisayarcı 1500tl dedi fehonda termal ped ve hy-p17 termal macun sürecekmiş iyi mi? tek tek kendim alsam daha pahalıya gelir gerçi
  8. A

Arkadaşımdan farklı ram alacam tek deniyim ondaki işlemci 5600 bendeki 5600x pek fark yok aralarında zaten
  9. A

Başka kart takılı tdp aralarında 10w fark olan gigabayte Aours Rx5700xt ama bendeki kartıda satmak istemiyorum güçlü cihaz her yere soruyorum kimse çözüm bulamıyor nasıl bir şey bu
  10. A

Evet uzun uzun test ettim bi bende çalışmıyor bu kartın bi alt serisini kullanıyorum şuan çalışıyor 5700xt 1777472491 Evet 1 2ay oldu macun değişeli baktım dikkatlie
  11. A

Zaten başka anakarttan buna geçtim belki anakart bozuk diye yenisini aldım bundada böyle yaptı 1777453047 Başka ekran kartı ile kullanıyorum sorunu yok
  12. A

Öncekinde başta sorun yoktu sonra sıkıntı çıkardı değişim yaptım şimdikide öyle
  13. A

Biosu gğncelledim böyle yaptığında alt sürümde idi
  14. A

Isı değerleri iyi mi? hocam %37 fanda 63 derece diğerleri 97-99 ve 84-86 civarında %50 fanda böyle macun ve ped değişmeye gerek varmı
  15. A

Daha önceki anakartta böyle yaptı dedim anakart sorunludur diye değiştirdim bundada öyle
  16. A

Mx4 sürülü ped yenileyeceğim iyi feğil sanırım 1777377940 Test etmedim mx4 sürülü
  17. A

Macun olarak thermalright tf7 düşünüyorum sizce iyi mi? 1777374369 Mx4 macunu sürdü önceki sahibi 1 hafta önce ama pedlerin durumu iyi olmayabilir o yüzden
  18. A

Başlıkta gördüğünüz gibi gigabayte aorus Rx5700xt için termal ped ve macun arıyorum ama bilgim yok önerebilceğiniz macun ve ped kalınlığı varmı çok uçuk fiyat olmasın uygun fiyatlı f/p ürünlerde olur pedler kaç mm olmalı onlarıda belirtebilirmisiniz
  19. A

Denedim gen3 gen4 şeklinde auto da denedin aynı biosu güncelledim değişen bir şey yok bi açılıyor bi açılmıyor psu sıfır 1 haftalık oldu çoğu parçayı değiltirdim aynı ama başka sistemimde ve arkadaşımda deniyon açılıyot
  20. A

Sorun neyden kaynaklanıyor farklı psu anakart işlemci falan denedim aynı yani bi türlü çözemedim 1777313766 2.sistemimde denedim açıldı arkadaşımda açıldı kendi sistemimde açılmıyor
Geri