Başka kart takılı tdp aralarında 10w fark olan gigabayte Aours Rx5700xt ama bendeki kartıda satmak istemiyorum güçlü cihaz her yere soruyorum kimse çözüm bulamıyor nasıl bir şey bu
Evet uzun uzun test ettim bi bende çalışmıyor bu kartın bi alt serisini kullanıyorum şuan çalışıyor 5700xt
1777472491
Evet 1 2ay oldu macun değişeli baktım dikkatlie
Zaten başka anakarttan buna geçtim belki anakart bozuk diye yenisini aldım bundada böyle yaptı
1777453047
Başka ekran kartı ile kullanıyorum sorunu yok
Macun olarak thermalright tf7 düşünüyorum sizce iyi mi?
1777374369
Mx4 macunu sürdü önceki sahibi 1 hafta önce ama pedlerin durumu iyi olmayabilir o yüzden
Başlıkta gördüğünüz gibi gigabayte aorus Rx5700xt için termal ped ve macun arıyorum ama bilgim yok önerebilceğiniz macun ve ped kalınlığı varmı çok uçuk fiyat olmasın uygun fiyatlı f/p ürünlerde olur pedler kaç mm olmalı onlarıda belirtebilirmisiniz
Denedim gen3 gen4 şeklinde auto da denedin aynı biosu güncelledim değişen bir şey yok bi açılıyor bi açılmıyor psu sıfır 1 haftalık oldu çoğu parçayı değiltirdim aynı ama başka sistemimde ve arkadaşımda deniyon açılıyot
Sorun neyden kaynaklanıyor farklı psu anakart işlemci falan denedim aynı yani bi türlü çözemedim
1777313766
2.sistemimde denedim açıldı arkadaşımda açıldı kendi sistemimde açılmıyor