Arama sonuçları: *

• Users: Limony
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

Dying Light The Beast Crash Veriyor

Oyunu crack indirdim bakalım calısacak mı diye calıstı yani bilgisayarda bir problem yok. Siz oyunu önceden nereden almıştınız itemsatıştan mı
  2. L

hocam nerden aldınız hesabı
  3. L

Alt
  4. L

Biz yapsak olmaz mı?
  5. L

Sizlerde yardımcı olursanız sevinirim
  6. L

Hocam steamde destek bolumunde crashlerle ilgili düzenleme yapacaklarını söylediler. Ortak hesaba gecicek olursak hocam bu durumu yaşayanların neredeyse hepsi ortak hesap almış. Bunu hem araştırdım hemde yapay zekaya sordum sonuç olarak ise oyunun orijinal olmadığı ve dolayısıyla dlc version 0...
  7. L

Düzeltebildiniz mi beyler düzelmezse 1 2 haftaya çözülürmüş haberiniz olsun 1758484582 beyler bu oyunu herkes ortak hesap olarak mı aldı ıtemsatıştan falan yoksa direkt kendi hesabınızdan mı aldınız
  8. L

3050 8gb laptop degil
  9. L

hocam sorunun kendısını buldum gıbı ancak sorunu cozemedım loglar burda sürücülerle alakalı sanırsam bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırım
  10. L

yok hocam denedim olmadı dediğinizin hiçbiri
  11. L

Rdr 2 dusuk fps sorunu

hocam kaplama kalitesini ultraya alın sadece ekran kartını fazla kullanıcak fpslik pek bir durum yok. rivatuner gibi bi fps kilidi uygulaması yüklediyseniz veya bilgisayarından içinden 3d ayarlar yöneticisinden açmışsanız kapatırsınız. youtube da illaki video vardır bunun hakkında. diger...
  12. L

hocam sil yukle yapıyorum şuan discordla bir alakası yok sanırsam denedim çünkü
  13. L

Rdr 2 dusuk fps sorunu

dikey senkronizasyonu kapatın birde eğer çözünürlük ölceğiniz açıksa onu da kapalıya çevirin hocam. yakın zamanda msi afterburner indirdiniz mi?
  14. L

Rdr 2 dusuk fps sorunu

Oyun içi ayarlarına bakabılır mıyım
  15. L

evet
  16. L

yeni oyun başlata tıkladığım anda oyundan atıyor grafik sürücülerimin hepsi güncel sistemimde oyunu kaldırır düzeyde
  17. L

Instagram Takip Banı(?)

Merhabalar 1 2 saat once ana hesabım kapatıldı ve yeni hesap açtım ancak açtığım hesapta birilerini takip etmeye çalışırken önüme takip sınırlandırması olduğu bir uyarı geliyor. Bu kalıcı mıdır yoksa bir kaç güne biter mi
  18. L

Instagram Takip Banı(?)

Merhabalar 1 2 saat once ana hesabım kapatıldı ve yeni hesap açtım ancak açtığım hesapta birilerini takip etmeye çalışırken önüme takip sınırlandırması olduğu bir uyarı geliyor. Bu kalıcı mıdır yoksa bir kaç güne biter mi
  19. L

Instagram hesap askıya alınma

Hocam sizinki neden kapandı? Ve kimlikle nasil itiraz edebilirim
  20. L

Instagram hesap askıya alınma

Tamamdır hocam teşekkurler
Geri