- Reaksiyon skoru
- 5,292
Allah Allah herkeste optimizasyon cok iyi diyordu halbukiAz önce koşan zombilerden kaçarken açık kapılı binaya girdim ve sonsuz boşluğa düştüm![]()
Allah Allah herkeste optimizasyon cok iyi diyordu halbukiAz önce koşan zombilerden kaçarken açık kapılı binaya girdim ve sonsuz boşluğa düştüm![]()
1 2 haftaya düzeleceğini nerden öğrendiniz hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet o tarz bi siteden aldım ortak hesap
iade veya değişim uğraştırır hocam şimdi ucuz bi şeydi zaten bekleyelim bakalım belki bi çözüm bulunur. size zahmet çözüm bulursanız burayada yazın konuyu takipteyim benHocam steamde destek bolumunde crashlerle ilgili düzenleme yapacaklarını söylediler. Ortak hesaba gecicek olursak hocam bu durumu yaşayanların neredeyse hepsi ortak hesap almış. Bunu hem araştırdım hemde yapay zekaya sordum sonuç olarak ise oyunun orijinal olmadığı ve dolayısıyla dlc version 0 hatası verdiği kanısına vardım hocam. Bu çok olabilecek bişey değil sonuçta aile kütüphanesinden giriyoruz o yüzden bu konuda çok emin değilim ama dlclerle alakalı olduğundan biraz eminim. Ben şahsen iade veya yeni farklı bir hesap istedim satıcıdan sizde aynı şeyi yapabilirsiniz
Sizlerde yardımcı olursanız sevinirimiade veya değişim uğraştırır hocam şimdi ucuz bi şeydi zaten bekleyelim bakalım belki bi çözüm bulunur. size zahmet çözüm bulursanız burayada yazın konuyu takipteyim ben
Alakası yok.Hocam steamde destek bolumunde crashlerle ilgili düzenleme yapacaklarını söylediler. Ortak hesaba gecicek olursak hocam bu durumu yaşayanların neredeyse hepsi ortak hesap almış. Bunu hem araştırdım hemde yapay zekaya sordum sonuç olarak ise oyunun orijinal olmadığı ve dolayısıyla dlc version 0 hatası verdiği kanısına vardım hocam. Bu çok olabilecek bişey değil sonuçta aile kütüphanesinden giriyoruz o yüzden bu konuda çok emin değilim ama dlclerle alakalı olduğundan biraz eminim. Ben şahsen iade veya yeni farklı bir hesap istedim satıcıdan sizde aynı şeyi yapabilirsiniz
Biz yapsak olmaz mı?Alakası yok.
Ha ortak hesap olanları çalıntı kredi kartı ile oyun alndı ise olabilir.
Bi cmdye winget upgrade --all deyip y desinler ve bilgisayarı yeniden başlatsınlar.
Üstü mü alttakini mi ?Biz yapsak olmaz mı?
AltÜstü mü alttakini mi ?
3050 laptop ise açmaz
İyi bari optimizasyonu düzgün yapmışlar3050 laptop 60-80 arası fps alıyorum
FSR 4.0 ile oyun kendine geldi öncesinde 40fps i zorluyoduİyi bari optimizasyonu düzgün yapmışlar
Performans olarak memnunum, son zamanlarda stabil oynadığım tek oyun diyebilirim.Allah Allah herkeste optimizasyon cok iyi diyordu halbuki![]()