Dying Light The Beast Crash Veriyor

1 2 haftaya düzeleceğini nerden öğrendiniz hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet o tarz bi siteden aldım ortak hesap

Hocam steamde destek bolumunde crashlerle ilgili düzenleme yapacaklarını söylediler. Ortak hesaba gecicek olursak hocam bu durumu yaşayanların neredeyse hepsi ortak hesap almış. Bunu hem araştırdım hemde yapay zekaya sordum sonuç olarak ise oyunun orijinal olmadığı ve dolayısıyla dlc version 0 hatası verdiği kanısına vardım hocam. Bu çok olabilecek bişey değil sonuçta aile kütüphanesinden giriyoruz o yüzden bu konuda çok emin değilim ama dlclerle alakalı olduğundan biraz eminim. Ben şahsen iade veya yeni farklı bir hesap istedim satıcıdan sizde aynı şeyi yapabilirsiniz

Hocam steamde destek bolumunde crashlerle ilgili düzenleme yapacaklarını söylediler. Ortak hesaba gecicek olursak hocam bu durumu yaşayanların neredeyse hepsi ortak hesap almış. Bunu hem araştırdım hemde yapay zekaya sordum sonuç olarak ise oyunun orijinal olmadığı ve dolayısıyla dlc version 0 hatası verdiği kanısına vardım hocam. Bu çok olabilecek bişey değil sonuçta aile kütüphanesinden giriyoruz o yüzden bu konuda çok emin değilim ama dlclerle alakalı olduğundan biraz eminim. Ben şahsen iade veya yeni farklı bir hesap istedim satıcıdan sizde aynı şeyi yapabilirsiniz
iade veya değişim uğraştırır hocam şimdi ucuz bi şeydi zaten bekleyelim bakalım belki bi çözüm bulunur. size zahmet çözüm bulursanız burayada yazın konuyu takipteyim ben

Alakası yok.
Ha ortak hesap olanları çalıntı kredi kartı ile oyun alndı ise olabilir.

Bi cmdye winget upgrade --all deyip y desinler ve bilgisayarı yeniden başlatsınlar.

İyi bari optimizasyonu düzgün yapmışlar
FSR 4.0 ile oyun kendine geldi öncesinde 40fps i zorluyodu
bide boss fight alanlarında hala 40-50fps e düşüyor
hatta 25 lere düşüp çöküyor
azraili 5 kere oynadım bu yüzden

steam paylaşımlı hesap aldım ve çatır çatır oynuyorum :D 9070xt ile . indirime girerse kesinlikle alacağım .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,835
Üyeler
192,522
Son üye
ismailardabaran
Geri