Dying Light: The Beast alınır mı?

Steam hesabımı büyütüyorum hocam. Korsan ve ya paylaşımlı hesap düşünmüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten grafik ve the beast modu hariç ekstra bir özellik göremedim bende. Bir kaç yeni yetenek eklenmiş sadece. Ama DL dünyasını da özlemedim değil. Teşekkürler.
neden düşünmüyorsun

bana göre 2 daha iyiydi ben the beastten zevk alamadım iade bastım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
45 dolar hayatta edecek bir oyun değil ben 1i azda olsa sevmiştim 2ye bayıldım 100-150 saat kadar oynadım ama 3 çok sıkıcı 1+2+dehşetül vahşet kötü bir hikaye

dedikleriniz oynamadım henüz
Ben de senin gibi 1i zar zor bitirdim 2'yi 85 saat oynayınca save silindi 3 ay sonra başladım tekrar 80 saatte bitirdim ama 3ü çok merak ediyom beast modunu falan.

o zaman parayı bf6 için biriktireyim betada oynamıştım baya güzeldi.
bence alma derim ea indirimde oyunu 10 dolar vs yapar ea indirimlerde o kadar cimri değil
ha şöyle bi durum var EA satıldı belki değişebilir bu durum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bence alma derim ea indirimde oyunu 10 dolar vs yapar ea indirimlerde o kadar cimri değil
ha şöyle bi durum var EA satıldı belki değişebilir bu durum
10 dolar mı? Bf6 için mi? 4 sene sonra falan diyeceğim de o zaman bile 10 dolara alamazsın.

ilk sene zaten olmazda 2 3 seneye bence
2-3 sene beklemek de saçma. Oynamak istediği bir oyun için neden 2-3 sene beklesin? Üstüne üstlük Türkiye'de yaşıyoruz o zamana dolar ne kadar olur?

2-3 sene beklemek de saçma. Oynamak istediği bir oyun için neden 2-3 sene beklesin? Üstüne üstlük Türkiye'de yaşıyoruz o zamana dolar ne kadar olur?
sadece tahmin diyorum, mesela fc 25 bu sene çıktı geçen indirimlerde 14 dolar olmuştu battlefield 6 ile aynı fiyattalar şu an

sadece tahmin diyorum, mesela fc 25 bu sene çıktı geçen indirimlerde 14 dolar olmuştu battlefield 6 ile aynı fiyattalar şu an
FC oyunları her sene yenisi çıktığı için yıl sonuna doğru ucuzlar. BF her sene çıkmıyor. Sadece tahmin olarak kalır hocam düşünceniz. İyi forumlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@fox1 Yani toksik bir tavır takınıp gülen emoji atacağınıza hatanızı ve söyleminizde ki yanlışı anlayıp kabullenseniz bir yeriniz mi incinir hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,150,719
Üyeler
183,007
Son üye
qwerty_02
Geri