Dying Light: The Beast alınır mı?

1 ve 2'de oynadım aslında. İnsanlar 45 dolar etmeyeceğini bir dlc'den farklı olmadığını söylediği için şüpheyle yaklaşıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten para Steam hesabımda hocam. Başka bir yere harcayamam o parayı. Steam koleksiyonumu da büyütmek istediğimden verdiğim para gözüme gelmiyor.
İkisinden birini al oyna. İkinci oyuna paran yoksa paylaşımlı hesap al veya korsan indirip oyna.

İkisinden birini al oyna. İkinci oyuna paran yoksa paylaşımlı hesap al veya korsan indirip oyna.
Steam hesabımı büyütüyorum hocam. Korsan ve ya paylaşımlı hesap düşünmüyorum.

karşılaştırma videolarini izlersen az çok zaten ne dediğimi anlayacaksın gene keyfin bilir aydi iyi oyunlar
Zaten grafik ve the beast modu hariç ekstra bir özellik göremedim bende. Bir kaç yeni yetenek eklenmiş sadece. Ama DL dünyasını da özlemedim değil. Teşekkürler.

ben dying light the beasti önermiyorum ilk 2 oyunu aşşırı sevmiş birisi olarak 3.oyunu hiç sevmedim 10 saat oynayıp hikayeyi bitirip sildim

dl beast için 40 tl verip paylaşımlı hesap aldım. oyunu bitirdim . bütün yan görevleri ile birlikte. herşeyi açtım. toplam 20 saatten az sürmüştür.sadece hikaye 13 saatte biter. ona göre düşün yani. dl2 de ek içerik çok. bu yeni çıktı belki dl2 gibi ileride yeni içerikler gelebilir. bilmiyorum yani .

Hikaye anlatımı olarak daha iyi gözüküyor dl2 oynamış biri olarak söylüyorum dl2 sadece oyuncuları geçiştirmek amaçlı yapılmış

ben dying light the beasti önermiyorum ilk 2 oyunu aşşırı sevmiş birisi olarak 3.oyunu hiç sevmedim 10 saat oynayıp hikayeyi bitirip sildim
45 dolar verip alınamayacak bir risk. Cronos nasıldır hocam? Oynadınız mı alınır mı? Ya da Wukong?

45 dolar verip alınamayacak bir risk. Cronos nasıldır hocam? Oynadınız mı alınır mı? Ya da Wukong?
45 dolar hayatta edecek bir oyun değil ben 1i azda olsa sevmiştim 2ye bayıldım 100-150 saat kadar oynadım ama 3 çok sıkıcı 1+2+dehşetül vahşet kötü bir hikaye

dedikleriniz oynamadım henüz

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Che_
Hikaye anlatımı olarak daha iyi gözüküyor dl2 oynamış biri olarak söylüyorum dl2 sadece oyuncuları geçiştirmek amaçlı yapılmış
Evet sinematik kasmışlar The Beas'de. DL2'de ve 1'de bu kadar sık sinematik yoktu. Ama tek yenilik hikaye anlatımıysa sıkıntı.

45 dolar hayatta edecek bir oyun değil ben 1i azda olsa sevmiştim 2ye bayıldım 100-150 saat kadar oynadım ama 3 çok sıkıcı 1+2+dehşetül vahşet kötü bir hikaye

dedikleriniz oynamadım henüz
Tam aksine bende 1'i çok sevip 2'yi pek sevememiştim.

Tam aksine bende 1'i çok sevip 2'yi pek sevememiştim.
1in ecellerinden dayak yeme olayını sevdiyseniz veya karanlık şehir olayını bunuda seversiniz ama gerçekten hikayesi çok kötü 2nin hikayesi 3e bence bin basar ilk 2-3 saat fena değil kalanı sanki far cry 4 oynuyormuş gibi hissettim

Araç sürme vesaire var düşerse indirimde almak isterim
Araç sürme DL serisinin ruhunu öldürüyor bence. İlk oyunun The Following eklentisine de araç eklemişlerdi, hiç hoşuma gitmemişti benim. Sanırım bende indirim bekleyeceğim The Beast için.

1in ecellerinden dayak yeme olayını sevdiyseniz veya karanlık şehir olayını bunuda seversiniz ama gerçekten hikayesi çok kötü 2nin hikayesi 3e bence bin basar ilk 2-3 saat fena değil kalanı sanki far cry 4 oynuyormuş gibi hissettim
1'de eceller earyl game'de zorluyordu evet ama oyun ortalarında ecel öldürebiliyordum. 3'de eceller bambaşka bi seviye olmuş sanırım. En mantıklısı indirim beklemek sanırım. Yarın ki indirimde Cronos ya da Wukong alacağım uygun fiyata gelirlerse.

Geri