DogancanYr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 792
Yap uygulama güncelliyor.
Yap uygulama güncelliyor.
hocam ben giriş yaptım tamamen hesapla alakalı başka bi hesap aldım sorunsuz girdim oyuna şu anSizlerde yardımcı olursanız sevinirim
hocam nerden aldınız hesabıhocam ben giriş yaptım tamamen hesapla alakalı başka bi hesap aldım sorunsuz girdim oyuna şu an
site ismi verilebiliyo mu bilmiyorum ama oyun alışveriş diye bi sitedenhocam nerden aldınız hesabı
ne alaka kanka oyunu her türlü steamden indiriyon ne değişiyor sankihocam ben giriş yaptım tamamen hesapla alakalı başka bi hesap aldım sorunsuz girdim oyuna şu an
ortak hesaplar olduğu için olabilir hiçbir şey yapmadım sadece hesap değiştirdim oyuna giriş yaptıne alaka kanka oyunu her türlü steamden indiriyon ne değişiyor sanki
şansına olmuştur yada oyunun cloud save inde bir ayarla falan oynanmıştır ortak hesap olunca bir şey değişmiyor yine aynı yerden yüklüyon oyunuortak hesaplar olduğu için olabilir hiçbir şey yapmadım sadece hesap değiştirdim oyuna giriş yaptı
orasını bilmiyorum hocam ben bu şekilde çözdümşansına olmuştur yada oyunun cloud save inde bir ayarla falan oynanmıştır ortak hesap olunca bir şey değişmiyor yine aynı yerden yüklüyon oyunu
orasını bilmiyorum hocam ben bu şekilde çözdüm
Yok hocam yine ayni siteden almıştım hesap degisince sıkıntısız girdi oyuna hicbir sorunlada karsilasmadimOyunu crack indirdim bakalım calısacak mı diye calıstı yani bilgisayarda bir problem yok. Siz oyunu önceden nereden almıştınız itemsatıştan mı
Bu sorunu çözebildiniz mi ?yeni oyun başlata tıkladığım anda oyundan atıyor grafik sürücülerimin hepsi güncel sistemimde oyunu kaldırır düzeyde