Arkadaşlar forumdan gördüm ve yeni monitör olarak aldım. Bugün geldi. Ama uzun süre sonra aldığım ilk monitör olduğu için önereceğiniz daha canlı olması için bir görüntü ayarı var mı monitörün kendisinden?
hocam estetik konusunda hiç bir sıkıntım yok. r7 7800x3d sıcak çalıştığından dolayı performans konusunda en iyisi hangisiyse onu almak isterim. Sıvı soğutucularda pompa sıkıntısı ya da ısı transferi kısıtından dolayı soğutmayı tam yapamıyorsa kule tipi soğutucu da alırım farketmez aslında...
Hocam çok teşekkür ederim öncelikle. Bunu alacağım gibi duruyor. Bir de şöyle bir sistem buldum. Benim kartıma 6 ay taksit yapıyor fakat yarın Axess Card için başvurmayı planlıyorum. Eğer olursa bu sistemde mantıklı geldi. Olursa bunu mu alayım yoksa attığınızı mı? (32 GB RAM'li hali)
Hocam sizin attığınız benim world kartıma 9 ay taksit yapıyor, sizin attığınızı alıp, PSU'yu ona takmakta mantıklı tabikide ama dediğim gibi taksitle almayı düşünüyorum sistemi.
Hocam Rabadon'un yanına
https://www.incehesap.com/msi-mag-a750gl-pcie5-750w-80-gold-full-moduler-power-supply-fiyati-64236/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.72.2
bunu alsam okey midir sistem tam olarak sizce? Soğutucusu vs.
Arkadaşlar yeni bir sistem alacağım, öncelikle başka sistem önerisi yapacak olanlar için, sistemi taksitle alacağım için bu sistemlere yöneldim ve world kartım var, 9 ay, aylık 12k ödemeyi planlıyorum.
İlk sistem...