Arama sonuçları: *

• Users: Tokia
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Tokia

Yardım AOC Q27G42XNE için en iyi görüntü ayarları

Öyle bir başlık bulamadım
  2. Tokia

Yardım AOC Q27G42XNE için en iyi görüntü ayarları

Arkadaşlar forumdan gördüm ve yeni monitör olarak aldım. Bugün geldi. Ama uzun süre sonra aldığım ilk monitör olduğu için önereceğiniz daha canlı olması için bir görüntü ayarı var mı monitörün kendisinden?
  3. Tokia

🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 7.999 TL TL

Monitörü aldım ama önereceğiniz renk ayaları var mı arkadaşlar? Daha canlı bir görüntü için 1777125382 maşallah hocam bune bende niye böyle değil
  4. Tokia

8000-9000 TL 2k monitör önerisi

Hocam Asansörlü böyle baya dönebilen her türlü bir monitör istiyorumda öneriniz var mı
  5. Tokia

8000-9000 TL 2k monitör önerisi

https://app.hb.biz/C0X3Mt1pIJwa Bu mu yoksa https://app.hb.biz/Ik7GOEwFWY8q bu mu daha mantıklı acil cevap lazım alacağım. 1777040469 @Tayfunns
  6. Tokia

Hangi Sistemi Almalıyım?

Tamamdır hocam sağolun bilgileriniz için
  7. Tokia

Hangi Sistemi Almalıyım?

hocam estetik konusunda hiç bir sıkıntım yok. r7 7800x3d sıcak çalıştığından dolayı performans konusunda en iyisi hangisiyse onu almak isterim. Sıvı soğutucularda pompa sıkıntısı ya da ısı transferi kısıtından dolayı soğutmayı tam yapamıyorsa kule tipi soğutucu da alırım farketmez aslında...
  8. Tokia

Hangi Sistemi Almalıyım?

Tamamdır hocam yarın zaten yine yazarım başvuruya göre. Birde hocam Thermalright Frozen Magic, Frozen Infininty ve Peerless Assasin 140 digital arasında frozen magic seçme sebebiniz neydi? Bilmediğimden soruyorum.
  9. Tokia

Hangi Sistemi Almalıyım?

Hocam çok teşekkür ederim öncelikle. Bunu alacağım gibi duruyor. Bir de şöyle bir sistem buldum. Benim kartıma 6 ay taksit yapıyor fakat yarın Axess Card için başvurmayı planlıyorum. Eğer olursa bu sistemde mantıklı geldi. Olursa bunu mu alayım yoksa attığınızı mı? (32 GB RAM'li hali)
  10. Tokia

Hangi Sistemi Almalıyım?

Hocam 9ay, aylık 12k olan bir sistem olsun yeter emin olun :)
  11. Tokia

Hangi Sistemi Almalıyım?

kusura bakmayın hocam 9 ay taksit yapmıyor yazmak istemiştim. dalmışım :) 1776952037 6 ay taksit yapıyor World Card'a
  12. Tokia

Hangi Sistemi Almalıyım?

Hocam sizin attığınız benim world kartıma 9 ay taksit yapıyor, sizin attığınızı alıp, PSU'yu ona takmakta mantıklı tabikide ama dediğim gibi taksitle almayı düşünüyorum sistemi.
  13. Tokia

Hangi Sistemi Almalıyım?

Hocam Rabadon'un yanına https://www.incehesap.com/msi-mag-a750gl-pcie5-750w-80-gold-full-moduler-power-supply-fiyati-64236/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.72.2 bunu alsam okey midir sistem tam olarak sizce? Soğutucusu vs.
  14. Tokia

Hangi Sistemi Almalıyım?

Taksitle alıcam hocam
  15. Tokia

Hangi Sistemi Almalıyım?

Hocam kasa güzelse değiştirmeye gerek var mı o anlamda mı güzel demek istediniz yoksa alan geniş herşeyle değişir anlamında mı
  16. Tokia

Hangi Sistemi Almalıyım?

Direkt kasayı değişmektense PSU'yu değiştirmek istesem, kasa boyutuna göre vs. tam bilgim olmadığından dolayı hangi PSU'yu almam gerekir adam akıllı
  17. Tokia

Hangi Sistemi Almalıyım?

Hocam ocypus'a dair bilgim yok o yüzden sordum zaten daha mı kötü AIGO'dan?
  18. Tokia

Hangi Sistemi Almalıyım?

Taksitle aldığımdan fiyatlar böyle, normalde bu fiyatlara tabii ki 5070ti alınır. Taksitle alabileceğim 5070ti sistem bulamadım.
  19. Tokia

Hangi Sistemi Almalıyım?

Hocam bunuda gördüm ama bu kadar para verip AIGO kasa ve PSU almak mantıklı mı ki, ve bende world kart var world'e 6 ay taksit yapıyor.
  20. Tokia

Hangi Sistemi Almalıyım?

Arkadaşlar yeni bir sistem alacağım, öncelikle başka sistem önerisi yapacak olanlar için, sistemi taksitle alacağım için bu sistemlere yöneldim ve world kartım var, 9 ay, aylık 12k ödemeyi planlıyorum. İlk sistem...
Geri