Arama sonuçları: *

• Users: Volkan:/
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Volkan:/

Çözüldü✓ I5 14400f ten i5 13600kf ye geçeceğim sağlam fark olur mu

420 gerekesiz gibi ya 13600kf için işlemci ztn ısınmıyor
  2. Volkan:/

Yardım TP-Link Archer TX20E Alınır mı ?

marka bir tık güven vermedi ya birde laptop wifi kartı gibi ya sorun olur mu ki archer daha güven verdi hem soğutma bloklu vs daha premium duruyor
  3. Volkan:/

2 tane oturacağı soket varya denedim kartı küçülttüm ztn manli gallardo 2060 süper taktım cuk diye oturdu ama amaç gaming değil tv sistem ufak tefek oyun sistem oda ztn kardeşimin kartıydı :D bende oem acer kasadan çıkma 1650 aldım tam oldu minicik iyi oldu
  4. Volkan:/

yok kanka mini pc derken ıtx kasa topladım kendim klasik m atx anakart vs vs 1776276635 https://ibb.co/album/GHF8tR şöyle bir sistem
  5. Volkan:/

Öneri Bu sahibinden dolandırıcıları iyice yoldan çıktı :D

girmemek elde mi yazık günah yetkim olsa alayını temizlerim hak ettikleri cezaları alırlarda işte
  6. Volkan:/

https://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-tx20e-wi-fi-6-bluetooth-5-0-pcie-adaptor-ax1800-mbps-ultra-dusuk-gecikme-windows-10-11-uyumlu-p-HBCV00004AD9BA?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj...
  7. Volkan:/

İnceleme Turbox Mesh Mini ITX kasa incelemesi F/P

fana pek gerek yok hocam egzoz var 1 tane ama kasa ztn mesh olduğundan her yeri açık hava alıyor
  8. Volkan:/

elli tane isim değiştirdiler adamlar devam hala 1776258650 ilanlara bak kafayı yersin 3070 3070 ti 3080 80 ti 590 580 5500xt sıfır diye dandik jelatinleme yapmış satıyor alan enayi de çoktur allah bilir
  9. Volkan:/

kanka bir ilanlar koymuşlar 5500xt sfırı diye satıyor 590 sıfır diye satıyor 3070 3080 ti sıfır diyor jelatin yapmış birde dışına :D
  10. Volkan:/

sapphire tek geçerim 1776257188 özelden atayım lavuklar gider birde dava açar iftira atıyor işim yok gücüm yok uğraşırım 1776257228 sıfır 5500xt attım kankam bol gülmeler :D 1776257308 sıfır 2060 ta gönderdim biraderime ghlkfjsfhj
  11. Volkan:/

ilanlarına girin bakın zaten 1080 ı 570 i kendi jelatin çekmiş sıfır diye satıyor 1776256426 ram markası THULL bu arada fghşljakfşljksgigk
  12. Volkan:/

Bir eleman vardı kartları sıfır diye paketleyip elli tane isim değiştiren bu o olsa gerek adam MSİ ram yazmış ama üstüne etiket yapıştırmış milletin aklıyla dalgamı geçiyor bunlar https://resmim.net/i/ekran-goruntusu-2026-04-15-152143.Cluvwi
  13. Volkan:/

Yardım 2. El alıcı ürünü bozup iade talep ediyor!!

bende direkt test ettiriyorum sonradan eve götürüpte içine edip iade isteyen de oluyor sağda solda da olsa dene al diyorum önünde de anlatıyorum test ettirmek önemli beceriksiz adam takamıyor sonra bozup iade istiyor vs anlatıyorum bana kendi bozup yazmaya yüzü olmasın diye :D 1776243098...
  14. Volkan:/

Fiber internet hız normal mi

bende türknet var dairede başka kullanan yok mahallede de fibere geçen pek yok genelde 35 yaş üstü ortalama var ben 940up/960down alıyorum modem tnet in modemi olaya geleyim mahallede çok kullanan olursa üst seviye den hızlar alma oranın düşüyormuş internetin gpt nin yalancısıyım bende...
  15. Volkan:/

Yardım 2. El alıcı ürünü bozup iade talep ediyor!!

Bir cacık olmaz öyle bile olsa kısa devreyi nerden tespit etmişte söylüyor ve ayrıca güvende ile almış onaylamasaymış engelle geç sen malının çalıştığını biliyorsan hukuki açıdan da kanıt varsa salla
  16. Volkan:/

🔥İndirim 🔥 HEPSİBURADA ADİDAS İNDİRİMLERİ 🔥

bende niye açılmıyor la :D
  17. Volkan:/

🔥İndirim 🔥 HEPSİBURADA ADİDAS İNDİRİMLERİ 🔥

AH birde şunları normal link olarak atsanız mobil link yerine efsane olacak
  18. Volkan:/

🔴 STOKLARI BİTİREN ACAYİP OYUNCU MONİTÖRÜ - Gigabyte M27UP & M32UP 🔴

bende yok hacı hala fghkşljagşlgj 1776168917 bende ikisinde de olmuyor
  19. Volkan:/

🔴 STOKLARI BİTİREN ACAYİP OYUNCU MONİTÖRÜ - Gigabyte M27UP & M32UP 🔴

bende de yok nasıl düzelmiş diyorlar anlamadım :D
  20. Volkan:/

Top Kısmında 420mm Radyatör Destekli Kasa Arıyorum

Donanım arşivi forumdasın ingilizce sayfada değil top diye kullanan da ben görmedim yazıyorsan ya tüm cümleyi ingilizce yaz yada türkçe yarı türkçe yarı ingilizce yazınca havalı olmuyorsun top kısma yazmışsın birde xd
Geri