klavye olarak hyperx alloy origins red switch %65 kullanıyorum
mouse olarakda delux m800 pro ikisindende gayet memnunum mouseda rgb yok onu belirteyim.
ayrıca mouseda 3 adet mod var kablolu,kablosuz ve bl
Düzelttim arkadaşlar eskiden kullandığım keenetic modemimde yaptığım dns filtresini kapatıp sonrasında yeni modemi takmam gerekiyormuş galiba, çünkü yapınca düzeldi.
baktım pakete 75mbps
1734643271
yaklaşık 1-2 ay önce bir sorun yoktu sadece arada 1 kere modem değiştirdim sonrasında eski modeme geri döndüm
1734643330
1.1.1.1 mi indirdiniz yoksa windows ayarlarından adresimi girdiniz
internet sağlayıcım türknet modemim ise vodafone pcye ethernet ile bağlıyorum googlenin dnsini girdim fakat discord nede roblox açılıyor. Türknette dns engelleme yok sanıyordum bir şeyi yanlışmı yaptım acaba
Şuanki modemim Vodafone H300S sıkıntısı var internet hızını düşük veriyor değiştirmem gerek modemlerdende pek anlamam bulunduğum konum altyapı testlerine göre ortalama 70 mbps vermesi lazım fakat şuanki modemim 40 civarı veriyor. Küçük bir araştırma yaptım Tenda V12 modemini gördüm böyle kronik...
mikrofon açısından kaliteli bir model istiyorum ve 7.1 ile ses kartı çok önemli gamepower modelleri mikrofon açısından başarılı bence fakat cızırtı açısından aşırı rahatsız edecek kadarmı çünkü bütçemde fazla değil
eğer yurta gideceksen laptop almanı öneririm altınada laptop soğutucu stand alırsın baya iyi performans veren gaming laptoplar mevcut ama kendi evindeysen hazır sistem alman daha performanslı olur fakat birtek evinde kullanırsın hazır sistemlerde ise 15-20k ya her oyunu açan sistem toplarsın
elinizde halen satılan güvenilir yerlerin sattığı hazır sistemlerden linklerini verip veya direkt sistem parçalarını sayabilirseniz bana çok yardımcı olursunuz
(BÜTÇE:30k)