Arama sonuçları: *

• Users: eywen
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. eywen

Klavye ve mouse önerisi

klavye olarak hyperx alloy origins red switch %65 kullanıyorum mouse olarakda delux m800 pro ikisindende gayet memnunum mouseda rgb yok onu belirteyim. ayrıca mouseda 3 adet mod var kablolu,kablosuz ve bl
  2. eywen

Türknet internette Dns işe yaramıyor

Düzelttim arkadaşlar eskiden kullandığım keenetic modemimde yaptığım dns filtresini kapatıp sonrasında yeni modemi takmam gerekiyormuş galiba, çünkü yapınca düzeldi.
  3. eywen

hocam o nasıl oluyor
  4. eywen

baktım pakete 75mbps 1734643271 yaklaşık 1-2 ay önce bir sorun yoktu sadece arada 1 kere modem değiştirdim sonrasında eski modeme geri döndüm 1734643330 1.1.1.1 mi indirdiniz yoksa windows ayarlarından adresimi girdiniz
  5. eywen

hayır galiba yaklaşık 70mbps hız alıyorum fiber olduğunu sanmıyorum
  6. eywen

internet sağlayıcım türknet modemim ise vodafone pcye ethernet ile bağlıyorum googlenin dnsini girdim fakat discord nede roblox açılıyor. Türknette dns engelleme yok sanıyordum bir şeyi yanlışmı yaptım acaba
  7. eywen

1500tl modem önerisi - Tenda-V12 AC1200 Mbps alınır mı??

Şuanki modemim Vodafone H300S sıkıntısı var internet hızını düşük veriyor değiştirmem gerek modemlerdende pek anlamam bulunduğum konum altyapı testlerine göre ortalama 70 mbps vermesi lazım fakat şuanki modemim 40 civarı veriyor. Küçük bir araştırma yaptım Tenda V12 modemini gördüm böyle kronik...
  8. eywen

1000-2000tl kulaklık önerisi

anladım hocam teşekkür ederim cevapladığın için
  9. eywen

hocam peki kai titanium mu mihawk pro mu daha iyidir her bakımdan
  10. eywen

kulak üstü 1733013156 normal mihawk ile aralarındaki fark nedir?
  11. eywen

mikrofon açısından kaliteli bir model istiyorum ve 7.1 ile ses kartı çok önemli gamepower modelleri mikrofon açısından başarılı bence fakat cızırtı açısından aşırı rahatsız edecek kadarmı çünkü bütçemde fazla değil
  12. eywen

İlk defa pc alacağım yardım edin

eğer yurta gideceksen laptop almanı öneririm altınada laptop soğutucu stand alırsın baya iyi performans veren gaming laptoplar mevcut ama kendi evindeysen hazır sistem alman daha performanslı olur fakat birtek evinde kullanırsın hazır sistemlerde ise 15-20k ya her oyunu açan sistem toplarsın
  13. eywen

ilk defa masaüstü pc alacağım lütfen yardım

monitor zorunlu değil abim eğer sistem uygun ve güzelse monitörsüzde olur bu arada oynayacağım oyunlardan bazıları rdr2,cs2,rainbowsix siege
  14. eywen

ilk defa masaüstü pc alacağım lütfen yardım

elinizde halen satılan güvenilir yerlerin sattığı hazır sistemlerden linklerini verip veya direkt sistem parçalarını sayabilirseniz bana çok yardımcı olursunuz (BÜTÇE:30k)
Geri