Neler Yeni

Türknet internette Dns işe yaramıyor

eywen

80+
Reaksiyon skoru
0
internet sağlayıcım türknet modemim ise vodafone pcye ethernet ile bağlıyorum googlenin dnsini girdim fakat discord nede roblox açılıyor. Türknette dns engelleme yok sanıyordum bir şeyi yanlışmı yaptım acaba

internet sağlayıcım türknet modemim ise vodafone pcye ethernet ile bağlıyorum googlenin dnsini girdim fakat discord nede roblox açılıyor. Türknette dns engelleme yok sanıyordum bir şeyi yanlışmı yaptım acaba
fiber mi kullanıyorsun ?

bende warpin(cloudflare) dnsi var çalışıyor.

fiber olabilir 100mbps pakettir 70 alıyorsundur belki.
baktım pakete 75mbps
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türktelekom altyapısından kaynaklı olabilir hocam
yaklaşık 1-2 ay önce bir sorun yoktu sadece arada 1 kere modem değiştirdim sonrasında eski modeme geri döndüm

bende warpin(cloudflare) dnsi var çalışıyor.
1.1.1.1 mi indirdiniz yoksa windows ayarlarından adresimi girdiniz

baktım pakete 75mbps

yaklaşık 1-2 ay önce bir sorun yoktu sadece arada 1 kere modem değiştirdim sonrasında eski modeme geri döndüm

1.1.1.1 mi indirdiniz yoksa windows ayarlarından adresimi girdiniz
ayarlardan

Ben Türknet abonesiyim DNS’siz VPN’siz discorda uygulamasından girebiliyorum.

Düzelttim arkadaşlar eskiden kullandığım keenetic modemimde yaptığım dns filtresini kapatıp sonrasında yeni modemi takmam gerekiyormuş galiba, çünkü yapınca düzeldi.

Geri