Yani soğutması gereken pek bir şey kalmıyor aslında 5050 kullandıktan sonra ama premium kasa için yaklaşık 15K civarı vermeye gerek var mıdır takdir alan...
İffalcon al derim 1000 nits görüyor. Renkleri de daha iyidir.
1773212403
Onları da alacak kişiler araştırsın. Ben nextstar tv yi alırken araştırarak aldım...
Bu arada mağazada s85c ve qn85c yi görmüştüm parlaklık ve renk de qn85c çok iyi idi fakat iş OLED ekrana geldiğin de siyahlara karşıdan ikisine baktığım da...
150K verecek olan araştırır zaten ama çok yerde bu bilgiler kolay bulunmuyor. Son kullanıcı için diyorum ben. Next'in premium mini led serisi var mesela...
TV'nin özelliklerini biraz anlatsaydınız keşke hocam. Çok kişide miniled miniled sadece local dimming sayısı nedir neden önemlidir vs. bunların detayı yok...
Neden alınmaz ? Eleştirmeden önce bunu bir yazsaydınız keşke 50K fiyata 32GB RAM 1TB SSD 14.Nesil i5 veriyor bana kağıt üstünde mantıklı geldi fiyat. Az...
Araç içi değil sanırım değil mi genel tanıtım videosu gibi diyorsunuz. Ben işim gereği sık sık yurtdışında araç kullanıyorum. Gittiğim yerlerde yolu çekmek...
Pek bir indirim yok gibi, Medimarkt, Vatan buralarda da 500 TL üstüne satılıyor. OLED gibi bir yatırıma giriliyorsa bence olabildiğince kesenin ağzının...
Almaya alırsın zaten sorun o değil. Fiyat avantajı yok ondan bahsediyorum. Genelde hazır sistemlerde 7-8K civarında bir avantaj oluyordu ki insanlar içinde...