Arama sonuçları: *

• Users: Saiton
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

4070 ekran kartım benchmark teste %63 çıkıyor neden olabilir

Bİrde 3 defa fln yaptım hep bu sonucu aldım
  2. S

4070 ekran kartım benchmark teste %63 çıkıyor neden olabilir

https://prnt.sc/EnaXun3vvbjj soylede ekran kayıtı var bakmak isteyenlere
  3. S

Fps değerlerim yüksek ama oyunlar kasıyo gibi hissetiriyo

2 tane var biri sata ikiside bomboş yeni format attım 1 hafta once fln
  4. S

Bende işte bunu test edebileceğim veya öğrenebilceğim biryer bulmak için sordum
  5. S

yani bende bazen kendimi sorguluyorum piskolojik mi diye ama,bilgisayarı abim de kullanıyor oda oyle hissediyo
  6. S

Konu başlıgında da yazdığım gibi kasıyo gibi hissediyorum,donanımsal bir bozukluk varsa onu nasıl tespit edebilirim ? pc; 7500f ve 4070
  7. S

Konu başlıgında da yazdığım gibi kasıyo gibi hissediyorum,donanımsal bir bozukluk varsa onu nasıl tespit edebilirim ?
  8. S

4070 için islemci tavsiyesi

Dar boğaz yapmaz değil mi normalde aklımda 7600x vardıda,kararsız kaldıgım icin buraya yazdım
  9. S

knk 7500f biliyom da fps değerli birazcık düsük ya
  10. S

Amd
  11. S

Beyler ben 2k da oynamak istiyorum maksimum sogutucu ile 10k bütcem var ne önerirsiniz
  12. S

Pc ye cay döküldü çalısıyor ama büyük bi sorunu var

Knk ne dediğini anlamadım ama bende sata ssd var var bide normal da var
  13. S

Knk garantisi var ama hala bakmazlar demi ama ekran kartı olması zor bi olasılık çünkü god of war kasmadı bide bu işlemcinin önü açık ya tahminimce o
  14. S

knk şöyle bir şey olamaza sana hak vercem de dökülmeden önce final fantsy oynuyodum 0 kasma donma fln döküldükten sonra acayip drop yaşamaya başladım bende neyden olduğunu çözmeye çalısıyorum ona göre alcam yenisini çalısıp
  15. S

yok knk,ozamanlar 2k mönitorum yoktu,hissetirmıyodu bir şey sıkıntı yoktur dedim 2k aldıktan sonra adam gibi oyantmadı bi god of war ultra da hic kasmadı bide resident evil 1743619751 knk benim bakarak anlıyacağım bir şey değil ztn
  16. S

yerim yoktu dostum nabıyım, sıvı sogutma yeri acıktı ordan girdi 1743619239 Sanmıyorum döküleli bi 7 ay fln oldu yenisi alcaktım öyüzden yazıyorum 1743619371 Yok knk başka
  17. S

Dediğim gibi cay şekerliydi ve çok dökülmedi ama döküldükten sonra pc, fps oyunlarında 2 kat fps kaybetti hikayeli oyunlarda alması gerekenı alıyo ama oyun çok kasıyor gibi güzüküyor bazı oyunlarda direkt fps drop yıyorum,bunun para harcamadan çözümü var mı yoksada hangi parcalar bozuk nasıl...
  18. S

Ryzen 7500f ve 4070 ile hogwarst legacy de donma yasıyorum sorun nedir

Şimdi ben oyunu 2k bir monitörde oynuyorum ultra ayarlarda hatta genellikle 100 fps bandıda takılıyorum ama oyun böyle habire ufak ufak takılma yapıyo onun sorunu nedir ? (Birde pc de 16 gb ram var ondan olabir mi ?) 1725265899 Buarada sadece ondada değil Final fantasy XV de acayip oluyo
Geri