Arama sonuçları: *

• Users: Svemort
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Svemort

Dark Pro Master 12cm Kasa Fanı - 90 Cfm - 4.36 Statik Basınç - 449 TL (+Kargo)

Teşekkürler bilgi için ve uğraşınız için. İyi forumlar
  2. Svemort

Anladım ne kadar erken yaptığınız önemli değil ben bir an önce olsun diye ısrar etmiyorum zaten. Ne zaman yaparsanız artık müsait olduğunuz bir zamanda yaparsınız. Böyle deyince de zorla yaptırıyormuş gibi hissettim yanlış anlamayın.
  3. Svemort

Bir video yada telefonunuzdan bir Db ölçer uygulaması ile bir sonuç alabilir miyiz acaba? 1 metre uzaktan ne kadar db ses çıkarıyor gibisinden senide yormak istemiyorum ama merak ettim. Ortada veri olması daha doğru olur bence.
  4. Svemort

Yardım Aula F75 Klavyemde Windows Tuşu Çalışmıyor @,# İşaretleri Yapamıyorum

Fn + W tuşuna bas tekrar dene
  5. Svemort

Acayip meraklıyım hocam merakla bekliyorum.
  6. Svemort

100-110bin Liraya PC Öneri

Öyle aman aman bir fark olacağını düşünmüyorum, o yüzden 6000 yerine 6400 tercih ederdim ben olsam ve senin attığın anakartın SSD dizilimi maalesef ki kötü durumda SSD lerin ısınması için yapılmış gibi ekran kartının altında kalıyor. Yüksek sıcaklıkta SSD ler sağlıklı çalışmaz ve bozulur.
  7. Svemort

100-110bin Liraya PC Öneri

Şöyle bir öneride bulunabilirim...
  8. Svemort

Mavi Ekran Nvlddmkm 153 Hatasından Kurtulamıyorum !

Ekran kartını DDU ile temizleyip yeni driver kurmayı denediniz mi ?
  9. Svemort

Mavi Ekran Nvlddmkm 153 Hatasından Kurtulamıyorum !

Hata kodlarını merak ettim. Biraz araştırmak isterim.
  10. Svemort

Çözüldü✓ Yorgun Piksel Çıktı İade Etmeli Miyim

Direkt iade ederdim üründen vazgeçtim diye, kusurlu olduğunu belirttiğin an sorun çıkarıyor satıcılar. Düzgün bir tane sorunsuz gelene kadar iade ederdim her sipariş ettiğimi. Kusurlu ürün sonuçta
  11. Svemort

Discord Sohbet Suncusu İsmi Önerisi Verirmisiniz

Resmi mi olsun Arkadaşlar mı var sadece ?
  12. Svemort

Yardım Sivrisinekler İçin Öneri Lazım

Kesinlikle komple sineklik taktırmak bence kalıcı çözüm bu bence
  13. Svemort

2k 300hz+ Monitör Samsung-Lg

Hangi İPS ekranı alırsanız bu sorunla yada böyle bir şeyle karşılaşma ihtimaliniz her zaman var. Şahsen benim kullandığım bu monitörde renkler dans ediyor ekran çok canlı ve hızlı çok güzel deneyim sunuyor kullanırken çok keyif alıyorum tek sorunu ölü piksel çıkabilme ihtimali benim ilk...
  14. Svemort

2k 300hz+ Monitör Samsung-Lg

Bu monitörler haricinde bir önerim var alın geçin derim kaliteli üründür aktif olarak kullanıyorum. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-ktc-h27e6-27-1-ms-2k-pivot-ips-300-hz-oyuncu-u-fiyati,1267716702.html
  15. Svemort

Yardım 9070xt ve 9700x İçin Kasa ve Psu Önerisi

Enermax REV 3 1000w bakın derim güzel psu
  16. Svemort

Yardım Monitör Tavsiyesi Lazım Yardımcı Olurmusunuz

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-ktc-h27e6-27-1-ms-2k-pivot-ips-300-hz-oyuncu-u-fiyati,1267716702.html?gad_source=1&gad_campaignid=21014980057&gbraid=0AAAAADsWTCyzqwZoxqcrvRWd1SAtsl1T6&gclid=Cj0KCQjwjIPSBhCCARIsABGyK7uDy3d4cc0OIn4n8UwCQOF1I6pLurIi3QDQNRXmMX-z64NxI_eifMMaAguPEALw_wcB...
  17. Svemort

Ktc H27e6 27 Alınır mı?

Yok hayır vazgeçtim olarak işaretlemiştim.
  18. Svemort

90bin TL Bütçe Bilgisayar Yardımı

VRM kalitesi de önemli fakat sayısı çok daha önemli. Çünkü işlemciyi besleyenler olduğu için ne kadar çok VRM olursa VRM başına düşen güç daha az oluyor ve daha az zorlanıyor haliyle buda ömrünü önemli ölçüde etkiliyor.
  19. Svemort

90bin TL Bütçe Bilgisayar Yardımı

Rica ederim, ne demek. Hemen kafa karıştırmadan öğretici şekilde özetleyeyim. Bir anakart seçerken sadece adına (B850 mi, X870 mi) değil, şu 4 temel kritere bakmamız gerekir: VRM (Güç Beslemesi) Kalitesi: İşlemciye elektriği pompalayan kas yapısıdır. VRM ne kadar güçlüyse, işlemcin ağır yük...
  20. Svemort

Ktc H27e6 27 Alınır mı?

N11 den sipariş vermiştim ilk siparişimi Teknoklik satıcısından. İade ettiğimde iade satıcının eline ulaştığı gün onaylamıştı.
Geri