Arama sonuçları: *

• Users: messivekili
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. messivekili

Home Gym Kurmak Ne Kadar Mantıklı?

6-7 ay oldu hocam sağlarım ya bence diyet kısmı kolay zaten mesele idmanı atmakta.
  2. messivekili

Maksimize derdim yok hocam, yani en azından şimdilik. Sadece görüntü üzerinde iyileştirme istiyorum ben, yarışmacı gibi bir şeyleri en verimli şekilde yürütme derdim yok. Baktığım aletler şu şekildeydi, 1 Z bar, 2 uzun bar, 1 kısa bar, bench sehpası, barfiks demiri ve 158 kg ağırlık seti(içinde...
  3. messivekili

Aslında benim beslenmem de ondan farksız değil sonuçta aile evi olduğu için yemekleri yine ben yapmıyorum. Sadece yapılan yemeklerden olanları seçerek kendimce bir şeyler ayarlıyorum misal pilav/makarna varsa 1 kutu ton baligi, tavuk piştiyse direkt onu gibi gibi. Bugüne kadar hep böyleydi...
  4. messivekili

hocam bence aynısı bunda da geçerli olur ya sonuçta orayı kurmak için de masraf edeceğim ve açıkçası kendimde motivasyonel veya disiplinsel bi sorun çıkacağını sanmıyorum spor özelinde. Tek çekingem dediğim gibi işin beslneme kısmıyla beraber YKS senesi yürür mü bunlar?
  5. messivekili

Yakın tarihli bir plan değil bu ama kenara bir miktar para koymam gerektiği için sizin de fikrinizi soruşturmak istiyorum bu konuda. 11. sınıfım, bir süredir spora gidip uğraşıyorum. Yaklaşık 7 aydır falan. Eylüle kadar klasik salona gitmeye devam etmeyi düşünüyorum ama kafamda okul açılacağı...
  6. messivekili

5 ayda B2 Reading Ingilizce ögrenilir mi?

Sadece reading hocam, speaking işini ayrı halledeceğim. Ama önceliğim oyunları anlamak.
  7. messivekili

5 ayda B2 Reading Ingilizce ögrenilir mi?

Okuldan sonraki 1 2 saati buraya ayiracagim. Amacım oyunlari anlamak, yani reading kısmı. Benim önceliğim reading, speaking değil bunu hesaba katın. Sizce günde 2 saattle 5 ayda anlayacak kıvama gelebilir miyim? Şu an A2 seviyesindeyim.
Geri