Arama sonuçları: *

• Users: burakdogay
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. burakdogay

Ps4 dualshock şarj almıyor

İki adet kol var FIFA oynadığımız için, birincisi şarj almayınca içini açıp şarj soketini değiştirdim JDS-030 aynısını aldım ve sorun düzeldi, ikinci koldada ayni sorun oldu bugün ona da aynı şekilde şarj soketini değiştirdim ama sorun düzelmedi Home tuşuna basınca ışıklar yanıyor sokette ama...
  2. burakdogay

15 Yaş 174 boy uzarmı

Ondan değil ailedeki erkeklerden kısa kalıcam o yüzden dert ediyorum inşallah kalmam
  3. burakdogay

15 Yaş 174 boy uzarmı

Ailedeki genetik nasıl bide hiç röntgen çektirdinmi elini veya kolunu veya dizini varsa bi yollasana büyüme plaklarına bakiyim
  4. burakdogay

15 Yaş 174 boy uzarmı

Kaç dogumlusun bide boyun kaç knk
  5. burakdogay

15 Yaş 174 boy uzarmı

😁 Şaka maka inşallah 180 in üzerine çıkarım
  6. burakdogay

15 Yaş 174 boy uzarmı

Teşekkürler hocam bi arkadaşım doktora gitmişti boyu için endokrinoloji bölümüne ona demislerdi boyun gayet iyi 16 dan sonra uzamazsın zaten diye diyen doktorda küçükmüş 1725014003 Ondan sonra bende onun yüzünden takıntı haline getirmeye başladım oda 170 civarı
  7. burakdogay

15 Yaş 174 boy uzarmı

Moral almaya geliyoz buraya bir insanda demiyor kardeşim 2m olursun
  8. burakdogay

15 Yaş 174 boy uzarmı

Haftada 2 saat fizyoterapist 4 saat yüzme 1 saat evde egzersiz oda bide sovitall ve l arginin 1000 mg kullaniyorum yatmadan önce uzamak için.
  9. burakdogay

15 Yaş 174 boy uzarmı

2 Ağustos 2008 doğumluyum daha yeni 16 ya girdim boyum 174-75 gibi babam 182 amcam 190 dedem 184 dayımlar 180+ benim boyum uzarmı diye korkamaya başladım 1 senedir uzanıyorum 2011 doğumlu kardeşim var 3 yaş küçük 167 olmuş bana yaklaştı beni geçermi ailede en küçük ben kalıcam heralde hayatta...
Geri