15 Yaş 174 boy uzarmı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ailedeki genetik nasıl bide hiç röntgen çektirdinmi elini veya kolunu veya dizini varsa bi yollasana büyüme plaklarına bakiyim
Çektirmedim annem de babamda benden kısa babam dan 5cm daha uzunumdur annemden 15/20 fln dayılarım uzun boylu

Sen sıkıntı etme kardeşim ben genetiğine sorup cevabı iletiyorum.
La bunun boy ne kadar olacak?
Genetik: Kısalacak ahraz ahahahaha

Kanka maalesef : (

ya kardeşim 1) kimse senin boyunun uzunluğu hakkında yorum yapamaz genetiğinde varsa yine min 1 80 de olursun ama 15 yaşında çocuksun neyi dert ediyorsun? Diyelim ki 1 75 kaldın ee kanka kötü olan nedir? 1 85 isteyen kızlar bakmayacak mı sana?
Klasik da forum.

Sen sıkıntı etme kardeşim ben genetiğine sorup cevabı iletiyorum.
La bunun boy ne kadar olacak?
Genetik: Kısalacak ahraz ahahahaha

Kanka maalesef : (

ya kardeşim 1) kimse senin boyunun uzunluğu hakkında yorum yapamaz genetiğinde varsa yine min 1 80 de olursun ama 15 yaşında çocuksun neyi dert ediyorsun? Diyelim ki 1 75 kaldın ee kanka kötü olan nedir? 1 85 isteyen kızlar bakmayacak mı sana?
Klasik da forum.
Ondan değil ailedeki erkeklerden kısa kalıcam o yüzden dert ediyorum inşallah kalmam

Merhaba dostum boy konusunun %60-70i genetik senin genetik saglam beslenme %10-20 etki ediyor süt ürünleri ve protein et tüketmeyi ihmal etme kesinlikle yaşın daha küçük. El bilek kemiği ölçümü ile uzayıp uzamayacagina kesin bulabilirsin onun haricinde basit egzersizlerde etki eder ama 1.80 alti olacagini sanmam bu genetik ile tabi beslenme ve hareket durumuna bağlı

Allah'ım yarabbim ya Resulullah ya şu konulardaki endişeleriniz beni öldürüyor. Uzarsa uzar geçerse geçer seni yani elinde olan bir şey mi napacan kardeşine suikast mi düzenleyeceksin elinde olmayan konulara takılıp kalma yapacağın bir şey yok.

Daha da kötüsü, bunlar okullarda biyoloji gören çocuklar. :D

2 Ağustos 2008 doğumluyum daha yeni 16 ya girdim boyum 174-75 gibi babam 182 amcam 190 dedem 184 dayımlar 180+ benim boyum uzarmı diye korkamaya başladım 1 senedir uzanıyorum 2011 doğumlu kardeşim var 3 yaş küçük 167 olmuş bana yaklaştı beni geçermi ailede en küçük ben kalıcam heralde hayatta süt içmem annemde baskı yapıyor beni dinleseydin zamanında beslenmene dikkat etseydin kocamandın diye moralim bozuldu açıkçası beyler

bu konuyu hortlatıcak kadar ne yasadınız ?

2 Ağustos 2008 doğumluyum daha yeni 16 ya girdim boyum 174-75 gibi babam 182 amcam 190 dedem 184 dayımlar 180+ benim boyum uzarmı diye korkamaya başladım 1 senedir uzanıyorum 2011 doğumlu kardeşim var 3 yaş küçük 167 olmuş bana yaklaştı beni geçermi ailede en küçük ben kalıcam heralde hayatta süt içmem annemde baskı yapıyor beni dinleseydin zamanında beslenmene dikkat etseydin kocamandın diye moralim bozuldu açıkçası beyler
çok dert etme 15 yaş 155 boy diyim sen anla boyunun ne kadar yeterli olduğunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha da kötüsü, bunlar okullarda biyoloji gören çocuklar. :D

ya abi sorun o değil adamın boyu yeterli seviyede en azından. ben doktorada gittim, hormon iğneside alamıyorum yaşım geçmiş max 3 4 cm uzar dediler. 1.55 boyum var 15 yaşındayım. yaşıtlarım 175 180 insan görünce üzülüyo yani. arkadaş ortamında veya farklı yerlerde geçilen dalgaları söylemiyorum bile. insan boyunun uzun olmasını istiyo. uzun olsan bi eksin yok ama kısa olunca olmuyo işte hiç bir şey yerinde değil. ben bu boyla nası bi kızla konuşucam abi, kız ister mi yanında kendinden kısa erkek olsun

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,709
Üyeler
183,881
Son üye
baris628
Geri