Arama sonuçları: *

• Users: mychar276
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. mychar276

🔥İndirim 9070xt + 7500x3d 65.999 TL

Bunlar kendilerini havalı "cool" zannediyorlar oysaki benim gözüm 5 kuruş değeri olmayan boş insanlar.
  2. mychar276

🔥İndirim 9070xt + 7500x3d 65.999 TL

Şu forumlardaki gülme emojisini üstüne gülme anlamında atanlar gerçekten iğrenç insanlar. Fiyat okey neyine gülücük atıyorsun? Videodaki adamdan nefret edebilirsin, hater olabilirsin. Şunu paylaşan adam yaptığınız saygısızlık ayıptır.
  3. mychar276

🔥İndirim Asus Prime A520m-K AMD A520 Soket Am4 Ddr4 4600(Oc) Mhz Matx Anakart 1000 TL

Ya ben bitmiş indirimleri tekrar tekrar okuyorum şu indirimler neden 1 gün sonra geliyor ki forumdayım bütün gün. Şakamı bu ya.
  4. mychar276

Elden Ring Summon Kullanmadan Bitirmek Havalı mı?

Arkadaşlar ben hard core 1000+ saat skyrim oynamış biriyim. Modlu modsuz her versiyonda oynadım. Elden ring oynamayı da uzun süre erteledim. 3 ay önce oyunu aldım ve inanılmaz sardı, şimdi dlc başlayacağım. 1 kere bile summon kullanmadan tüm bossları kestim, mimic vs. hiçbirşey kullanmadım tüm...
  5. mychar276

🔥İndirim Arctic Mx-6 Ultra 499₺ 🔥

Hocam pumpout mu oldu, kurudu kaldı mı biliyoruz. Uyguladım ağustos 12 falan şubat başı aradı beni yine ısınıyor diye harbi test yaptık yine çıkmış 90 derecelere açtım ptm uyguladım bu sefer.
  6. mychar276

Ben zamanında ptm depoladım yarın öbür gün alamam diye, bayağı bir miktar da sattım elimde çok az kaldı. Sattığım herkes ilk kez pc sine bakım yapıyordu hepsi sorunsuz uyguladı. 1781810330 Bu arada doğru mx-6 uyguladığım pcyi 6 ay sonra yine bakıma getirdiler o kadar hızlı pump-out oldu.
  7. mychar276

Yani o kadar bağlamsız, ne dediği belli olmayan bir yorum ki. Neyi savunduğun neyi öne sürdüğün bile belli değil. Mx-6 mı kullanıyorsunuz siz? "kullanıyorum memnunum" yazısı mı bu? Sen memnunsan memnunluğunla mutlu ol. Diyorum ki bu kadar zor sürülen bir macun, termal değerleri çok daha iyi...
  8. mychar276

Ayrıca daha yazdıklarımı bile okumamışsın. 2 derece fark önerdiğim noctua nt-h2 ile nt-h1 arasında var. 2.2 derece de nt-h1 ile mx-6 arasında var. Bu totalde 3.5-4 derece eder. Bu sınır thermal throttling sınırı 90 olan bir laptopu 86 larda üst seviyede performans vermesine devam ettirmek demek...
  9. mychar276

Tam tersine hiçbir donanım değişmeden, fiziksel bölüm bire bir aynı kalarak ek 2 derece düşüş oldukça değerlidir özellikle termal sınırına çok yaklaşan orta segment laptoplarda daha da değerlidir. Bu arada benim elimle yaymakta zorlandığım ürün kendi ağırlığı ile düzgün yayılması hayaldir. Ben...
  10. mychar276

Hocam ben sürekli bakım yapan bir insanım, işim bu. En kral spatula da var her türde enteresan alet de var. Mx-6 bence b*ktan bir macun. Çok çok daha iyi performansı noctua nt-h1 ile alıyorsun ki çok daha rahat sürülüyor. Üstüne nt-h2 nt-h1 e göre 1.5 derece kadar daha serin. Ben kendi...
  11. mychar276

arkadaşlar bende mx-4,6,7 noctua nt-h1 nt-h2, tf 7, aeranouth dan tut ptm 7950, conductronout falan hepsi var şuan. Mx-6 kadar sürmesi zor ve adamı çileden çıkartan başka macun görmedim. Sırf sürmemek için bile almam öyle söyliyim. Termal macunlar konusunda takıntılı biri olarak en en keyifli...
  12. mychar276

🔥İndirim 5 Raflı Kitaplık 656₺!

Bende 730TL görünüyor.
  13. mychar276

🔥İndirim Defacto Gri Renk Slim Fit Şort 210 TL (Xs-S-M-2xl)

Zaten 5xl çıkartsalar ölürler. Sanki bütün memleket 60 kilo 1.60 boyundaki insanlardan oluşuyor. Yav parasını 2 ye katlayıp benim boyutuma da uygun çıkartsınlar artık bıktım ya.
  14. mychar276

🔥İndirim Trendyol 1000₺ Ye 300₺ İndirim Kodu

Teşekkürler.
  15. mychar276

❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 217 Beyaz E-Atx Mid-Tower Kasa - 4499 TL

tam 4 aydır lancool III indirimi bekliyorum hala gelmedi, tüm lian li ürünleri tek tek indi bi benim aradığım inmedi şaka gibi.
  16. mychar276

❌İndirim Bitti! Asus Rog Ryujın Iıı 360mm ARGB Extreme Lcd 16.329 TL Son 6 Ayın En Düşüğü

Abicim kutuyu bile açmayabilir. 20 sene sonra vintage satacağım kafasıyla bile alabilir. Her şeye fiyat-performans olarak bakılmaz. Bu ürün altına fiyat performans daha iyi seçenekler var yazılacak son üründür. Alıcısı bellidir bu tarz ürünlerin.
  17. mychar276

❌İndirim Bitti! Asus Rog Ryujın Iıı 360mm ARGB Extreme Lcd 16.329 TL Son 6 Ayın En Düşüğü

Arkadaşlar sizin anlamadığınız bazı şeyler var. Herşeye fiyat/performans açısından bakıyorsunuz. Bunun kolleksiyoneri var, all asus pc tarzı stilist dizayn isteyenleri var, markadan daha önce güzel teknik servis alıp iyi deneyimlerine güvenerek gerekirse pahalı olsun şu marka olsun diyeni var...
  18. mychar276

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

8500 tl den satışta olan ürün gaming gecesinde 9bin tl (fiyat doğru)
  19. mychar276

❌İndirim Bitti! Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 420 ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu 6.072 TL

Hocam sıvı soğutucunun doğal yeri top bölümü ama 3 yıldır elimdeki sogutucuyu onde kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
  20. mychar276

❌İndirim Bitti! Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 420 ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu 6.072 TL

Hocam düşsün düşşün bu fiyatın 500TL daha altına düşer. Bu fark için 1-2 ay beklemeye değmez çünkü iş bilgisayarıma alıyorum. Doğru ama yaz ilerledikçe düşebilir biraz daha.
Geri