Arama sonuçları: *

• Users: mychar276
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. mychar276

🔥İndirim BÜYÜK İNDİRİM B580- INTEL ULTRA 225F Sistem 31.999 TL

SSD 1TB yapıp anakartı 600TL ye MSI'ın VRM soğutuculu versiyonu seçilirse aslında sistem hiç fena değil. Al-Sat çılara gitmez çünkü satışı zor ürünler ama oyuncuyum diyenlere harbi al herşeyi oyna sistemi.
  2. mychar276

RTX 5060 & 7500F sistem 39.999+Kargo!

Kardeşim öncelikle yürekten tebrik ederim. Ben sana böyle bir hizmet verdiğin için steam kodu falan hediye etmek istiyorum. Varsa bir isteğin, şaka değil destek vermek istiyorum. Bir mühendis olarak gerçekten tebrik ederim, bu yaptığın bence büyük hizmettir. Ayrıca minik bir önerim, eğer teknik...
  3. mychar276

RTX 5060 & 7500F sistem 39.999+Kargo!

Bu site şaka mı? Sık kullanılanlara ekledim ellerine sağlık. Donation falan yeri koy kardeşim bu projenin desteklenmesi lazım.
  4. mychar276

🔥İndirim MSI MAG PANO 100R (5.481,73TL )

4 sayfalık ne tartışma döndü merak ettim de girdim konuya :D
  5. mychar276

🔥İndirim PCH Vade Farksız Tüm Kartlara 9 Taksit Sistemler Saat 19:00' da

Arat bul daha yeni bu gün bir youtuber sistemi 5070 li ddr5 sistem 54 bin civarına satışa sunuldu. İnternet dolu dostum biraz bakın istersen etrafına.
  6. mychar276

🔥İndirim PCH Vade Farksız Tüm Kartlara 9 Taksit Sistemler Saat 19:00' da

Çok pahalı değil mi? Benim göremediğim bir detay mı var? Ciddi pahalı.
  7. mychar276

Top Kısmında 420mm Radyatör Destekli Kasa Arıyorum

Anladım, arctic 420mm soğutucunun radyatörü diğerlerinden daha da kalın. her şey biraz ucu ucuna olacak gibi demek
  8. mychar276

Egzos fanını aşağı doğru alamıyor muyuz? Yapamıyorsak çıkartmak zorundaysak kötü...
  9. mychar276

Çok sağolun hocam. 1776081299 Akvaryum kasalarda hava akışı rezalet. Güzel görünüyor da inanın şuan tüm odağım f/p olarak maksimum soğutma performansı.
  10. mychar276

İngilizce spec sayfalarında top olarak geçer, birçok türkçe sayfada da top olarak geçer. Yani şunu da açıklatacak kadar toksik olmayın be kardeşim. Engelliyorum sizi.
  11. mychar276

Tekrar edeyim, ön bölüm olmayacak. Top kısmında 420mm destekli bir kasa arıyorum. Fancy aşırı pahalı ürünler alamam. Lian Li Lancool III'ü şuanlık beğendim, gaming gecesinde de sık sık görüyorum bu da bir avantaj. Arctic Liquid Freezer III Pro 420 A-rgb ile birlikte kullanmayı düşünüyorum. Daha...
  12. mychar276

Xbox Sitesinden Oyun Alırsam Pc De Oynayabilir miyim? (3 te biri fiyatına!!)

Steam de çok pahalı ya. İndirime girince de %20 giriyor. Epic ten alıyorum oyunlarımı ama bu oyun yok epicte. Uygun alabileceğimiz bir yöntem yok mu? (40tl ye başkasının hesaplarını kiralayan siteler hariç)
  13. mychar276

Xbox Sitesinden Oyun Alırsam Pc De Oynayabilir miyim? (3 te biri fiyatına!!)

Arkadaşlar elden ring bir türlü düzgün indirime girmediği için bu güne kadar erteledim ama şimdi artık oynamak istiyorum. Steamde yaklaşık 1800tl ama Xbox sitesinde 714TL görünüyor. Bunu satın alsam sorunsuz pc de oynayabiliyor muyum? Soruyorum çünkü xbox uygulamasından hesabıma girdiğimde...
  14. mychar276

🔥İndirim Intel 14600k - 11997 TL (kutulu)

Sırf "intel alınmaz" diyecek fanboyları görmek için koyuna tıkladım :D
  15. mychar276

❌İndirim Bitti! 3 kg tereyağı 768 Tl🔥🔥🔥🔥

Alttaki yorumu görmem almamam için yetti.
  16. mychar276

🔥İndirim MSI MAG FORGE 320R KASA 🔥2.879₺ ( DİP FİYAT )

Linke tıkladığımda (pcdeyim) hepsiburada ana sayfasına yönleniyor. Bu linkleri neden düzgün çalışmıyor bu sitenin?
  17. mychar276

❌İndirim Bitti! Green Striker Fanlı 800 W ATX Oyuncu Kasası 3565TL

Resminden anlaşılmıyor sağlam bir marka-model mi? Bana dandik göründü.
  18. mychar276

🔥İndirim GSkill DDR5 Ram alana Intel Ultra 5 İşlemci Hediye

Ne kadar rahat "YOK HOCAM" yazabiliyorsunuz be. Ben bizzat satışını yapıyorum bu ramlerin. Neye dayanarak yok diyorsun ya? Birde üstüme gülüyorsun. Daha yeni istatistikler açıklandı intel desktop işlemcisi tercihinde %20 lerin altına düştü. Neye yok diyorsun? Elimde ram kalmadı sildi...
  19. mychar276

Yok yok ramler satılıyor. Son gelen satış verilerinde intel işlemciler tarihi düşük seviyede. Öyle böyle değil.
  20. mychar276

İntel o kadar az satılıyor ki, ram yanında promosyon oldu resmen. Üzüyor beni biraz ne bileyim.
Geri