Arama sonuçları: *

• Users: yusuf544
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. yusuf544

Agalar Neden Şu Kızlar Her Önüne Gelenle İlişki Yaşıyor?

Çok güzel açıklamışsınız hocam helal olsun.
  2. yusuf544

Drone Konusunda Sağlam Bilgilere İhtiyacım Var

Dji mini 4k aldım bi hevesle iyiki pahalı model almamışım diyorum.ayda 1,2 kere ya uçurmaya vaktim oluyor ya olmuyor.ben İstanbulda oturuyorum buralarda ağaçlık piknik yapılacak yerler oluyor oralarda fazla göze batmayacak şekilde uçuruyorum güvenliklerin görmeyeceği bir şekilde.bi video gördüm...
  3. yusuf544

Yardım 15k Ya Telefon Önerisi

Hocam hayırlı olsun aldığınızı görmemiştim. nasıl memnunmusunuz bende kardeşime düşünüyorum.
  4. yusuf544

14-15k Telefon Önerisi

Nfc şart değil ise cfm phone 1 kağıt üstünde ve videolarda gördüklerime göre çok iyi cihaz.eğer nfc lazım ise a26 da bakılabilir kağıt üzerindeki bilgilere göre oda iyi gözüküyor.ama a26 için mağazadan bakıp denemeniz daha iyi olur hoşunuza gidip gitmeme açısından.şahsi görüşüm.
  5. yusuf544

10-15 K Arası Telefon Tavsiyesi

Nfc şart değil ise cfm phone 1 kağıt üzerinde ve videolarda gördüğüm kadarıyla çok güzek f/p telefon.eğerki nfc lazım ise a26 da kağıt üzerinde güzel gözüküyor fakat yinede mağazaya gidip denemek lazım.şahsi görüşüm.
  6. yusuf544

Yenilenmiş 12 Mini Alınır mı?

Yenilenmiş cihaz kesinlikle önermem.hep kötü yorumlar ve videolar var.
  7. yusuf544

Yardım 15k Ya Telefon Önerisi

A26 eğer amacınız günlük kullanım,uzun yıllar kullanmak ise.a36 kesin bir şekilde önerirdim incelediğim cihaz fakat a26 incelemedim falat kağıt üzerindeki bilgilere göre güzel cihaza benziyor ve samsung yazılım olarak çok iyi bence.cfm phone 1 de aynı şekilde kağıt üzerindeki bilgilere göre ve...
  8. yusuf544

Hangi Telefonu Almalıyım

Hiçbir şekilde heyecan aramayıp s25 fe tercih ederdim direk şahsi görüşüm.
  9. yusuf544

Arkadaşlar 10.000 Bütçem Var Telefon Önerileriniz Varsa Alabilir Miyim

Bu bütçede cfm phone 1 öneriliyor kullanmadım fakat kağıt üzerindeki bilgilere göre ve videoda gördüklerime göre tam bir f/p kralı.bütçeyi bir tık aşıyor fakat 10k ya adam akıllı telefon bulmak maalesef çok zor veya yok.şahsi görüşüm
  10. yusuf544

7000k Bütçeye Direksiyon Önerisi

Kesinlikle alınmayacak bir direksiyon seti.g29 bile mırın kırın ettiriyor insanı bu hiçbir şekilde alınmaz. 1781480673 T300rs gt kayışlı bir şekilde çalışıyor v10 pro direct drive daha güncel daha kaliteli v10 pro daha iyi.eğer direksiyon simidi hoşunuza gittiyse v10 pro alın.
  11. yusuf544

Saçım İçin Ürün Önerisi ve Model Önerisi

Yani neticede sizin saçınız sizim zevkiniz karar sizin hocam ama illede wax mış pudraymış tarzı şeyler sürmenize gerek yok bence.Yani saç benim olsa gerek duymazdım 😅
  12. yusuf544

Saçım İçin Ürün Önerisi ve Model Önerisi

Bence gayet iyi hocam bu haliyle.
  13. yusuf544

Yenilenmiş Telefon Alınır mı? ve Nereden Alınmalı

Birsürü şikayet olan kişiler gördüm internette kesinlikle almazdım şahsi düşüncem.
  14. yusuf544

Kule Tipi Vantilatörler Yardım

Tabi o yönden daha iyi tasarım olarak güzel saklama açısından dar plduğu için kolay sığar fakat dediğim gibi en iyisi kendiniz mağazada gidip deneyerek karar vermeniz.
  15. yusuf544

Kule Tipi Vantilatörler Yardım

Kule tipi evde bu model var hiç memnun deilim eskiden profilimdeki ufo vantilatör vardı tam emin olmamakla birlikte sanki daha iyiydi ardan çok fazla sene geçti o yüzden tam hatırlayamıyorum.en iyisi mağazaya gidip kendi tecrübenizle karar verin normal vantilatörmü yoksa kule tipimi diye...
  16. yusuf544

2bin TL Saat Önerisi

https://app.hb.biz/Q5RcnDNK3sgB Bu modele bakabilirsiniz hocam
  17. yusuf544

Yardım Gta 5 AUTHORİZATİON PENDİNG hatası

Hocam inanın unuttum ya maalesef hatırlamıyorum 🙁
  18. yusuf544

Android Telefon Önerisi?

A56 da bakabilrisiniz bende gğnlğk kullanım içşn özellikle ekran,kamera ve uzun ömürlülük açısından almıştım gayet memnunum.fakat kronik sanırım yüksek sesin 2,3 tık aşağısında kullanmıyorum yoksa bazen hoparlör cız eder gibi oluyor birakça kişiye daha sordum onlarınkide öyleymiş.ve sistem sesi...
  19. yusuf544

Android Telefon Önerisi?

Hocam şimdi baktım 36 olmuş 32 di bu telefon gerçekten aşırı şaşırdım şuanda.
  20. yusuf544

Android Telefon Önerisi?

S25 fe
Geri