Arama sonuçları: *

• Users: yusuf544
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. yusuf544

Bu İşten Çıkıp Oto Tamirciliğine Girilirmi

Lisede elektirk yerine bilişim seçtiğime çok pişmanım ama olan oldu artık geri düzeltemeyiz.dediğiniz tavsiye içinde teşekkür ederim ama elektrik kısmından ziyade daha çok arabanın mekaniğine hevesli birisiyim.bugün aklıma cnc işi geldi sanırım oda program kullanmalı bir işmiş hem bilişim...
  2. yusuf544

Çok güzel moral ve tavsiyeler verdiniz hocam çok teşekkür ederim.bakalım artık bu aralar kafam çok dağınık hangi işte kendimi geliştirsem diye yaşımda geçmeden birşeyler öğrenmek istiyorum açıkcası.
  3. yusuf544

Hocam bence mazotlu,benzinli araçlar devri bitmez tabi bu benim şahsi fikrim.şuanda çalıştığım yerde gelecek görüyormusun gelirsek yani orasını pek bilemiyorum ama bence geleceği açık bir iş.Alüminyumu makinaya istediğin profili gir istediğin gibi kessin illa her ne olursa olsun lazım...
  4. yusuf544

SELAMÜN ALEYKÜM Kendimi bildim bileli arabaları çok severim.Şuanda çalışdığım yere girmeden öncede oto tamir işe ilgili veya kaplama ile ilgili yerlere sordum ama olmadı.şuanda alüminyum ve saç işi yapan bir yerde çalışıyorum buraya okul tatillerindede geldiğim için ortamını bildiğim için ve...
  5. yusuf544

Dostlar Sizce Bu İş Fikri Mantıklımı ?

Anladım hocam zaten bende bu kısımda tereddütte kalmıştım zaten bu işi yapanın bu makinesinden illa olmazmı diye kafamdan geçiyordu ama yinede bi fikir aliyim açısından konu açtım.biliyorum yaşım daha erken ama şimdiden kendimi bir işte geliştirmek istiyorum zamanımı boşa harcamak istemiyorum ne...
  6. yusuf544

Akım Korumalı Priz Bu Tarz Takılması Zararlımı

Teşekkür ederim cevaplarınız için sanırım vazgeçtim gibiyim 🙂
  7. yusuf544

Yok hocam sadece dediğim 3 ünü takarım eğer fikrim değişmez ise. 1790545896 Peki bunu alsam sıkıntı olurmu joule değeri düşükmüş sanırım.joule deperi tam olarak ne işe yarıyor orasını tam bilemiyorum tabii ki ama tuncmatik bile 1050 joule bu baya düşükmüş sanırım...
  8. yusuf544

Elektrikçiye sonradan kabloyu uzatmak ne kadar güvenli olur orasında şüphem var açıkcası.bana 4 metre uzunluğunda olması lazım.
  9. yusuf544

Neden hocam zararı olurmu 1790544589 Anladım hocam yani zararı olmaz dimi sizin dediğiniz gibi yapsam.
  10. yusuf544

SELAMÜN ALEYKÜM Kesin yapacağımdan değilde belki yapabilirim.normal uzatma kablosunu duvardaki prize takıp akım korumalı prizide uzatma kablosuna takıp sonra pc,monitör,tv bağlamak zararlımı veya düz uzatma kablosunuda onun yerine akım korumalı priz yapıp taksam ikiside akım korumalı priz olsa yani.
  11. yusuf544

Bazı LG Monitörlerde Sepette %15 İndirim! (Resmi Mağaza)

Forumda bu aralar pek takılmadığım için farkına bile varmamışım.
  12. yusuf544

Bazı LG Monitörlerde Sepette %15 İndirim! (Resmi Mağaza)

İlk defa duydum bu dinleme durumunu şaşırdım açıkcası.
  13. yusuf544

Yardım Thunderobot G80 Ts Bu Sorun Nasıl Düzelir

Tamamdır hocam teşekkür ederim.
  14. yusuf544

Hocam normalde düzgündü bir anda böyle oldu anlamadım bende. Birkere daha olmuştu benden çok kardeşim kullanıyor düzelmişti ne yaptıysa hatırlamıyor oda ne yaptığını. Garantiye verilirmi bundan dolayı ve bir sıkıntı daha var zaten öncedende konusunu açmıştım tetik tuşunun birinde yavaş ittirince...
  15. yusuf544

SELAMÜN ALEYKÜM Thunderobot g80 TS gamepad de normalde tuşların olduğu kısımdskı çubuğu sapa veya dola çekince hem harfler değişiyor ve hemde renkleri değişiyor ama nedese görseldeki gibi harfler değişiyor sıkıntı yok ana renkler aynı kalıyor ve sanki ortadaki ışıkta mavi olmalıydı yanlış...
  16. yusuf544

2. El Samsung A15 4000 TL Alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşım eski telefonu olan samsung a15 cihazına tekilfde bulundum 4000 tl eğer anlaşırsak sizce alıp satabileceğim ve kâr edebileceğim bir fiyat olurmu. Cihaz yurt içi ekranında çizik şeklinde bi kırık var ama ekran değilde ekranın camında sanırım onun harici arka kamera...
  17. yusuf544

Aykon Bilişim Güvenilir mi?

SELAMÜN ALEYKÜM Eğer fikrim değişmez ise ALLAH nasip ederse öbür ay falcon a1 10w modelini almak istiyorum.forumda konu açtım eğer güzel model ise tabii ki.ama aklıma bir şey takıldı aykon bilişim kendi sitesinde ile trendyol aykon bilişim satıcısı arasında 3600 tl neredeyse fark var aykon bilişim...
  18. yusuf544

Spor Yapmayan Birisi Gainer Toz Kullanması Zararlımı

Cevaplarınız için teşekkür ederim vazgeçtim almaktan onun yerine antep fıstık ezmesi,fındık ezmesi ekmekle birkikte yemeye karar verdim.
  19. yusuf544

Bilgisayar ile Para Kazanabilirmiyim

her şey vaktindeyken güzeldi demekki 🥲
Geri