Arama sonuçları: *

• Users: Eror404
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Moza R3 Pedal Plakası Kalkma Problemi

Merhaba yeni moza r3'ümü aldım ve şu ana kadar iyi gidiyor, sadece bir sorun dışında. Pedal plakası özellikle frenlere sert bastığımda sürekli kalkıyor. Ve debriaj fren yapmak imkansız hale geliyor adam akıllı kaç k versiğimiz ürünü bile kullanamıyoruz çok basit şekilde ucuz yollu nasıl çözebilirim
  2. E

Rehber AMD Ekran Kartlarında DLSS 5 Nasıl Kullanılır?

O zaman amd den dlls5 karşıtı bir teknoloji beklemek çok yüksek diyebilirmiyiz ?
  3. E

Hocam tensör çekirdekleri ve FP4 matematiği gerekli. diyorlar ama bence amd bunu bir şekil uyarlayarak çözecek gibime geldi aynı rt gibi olabilir belki 5070ti dlls5de 120 alıyorsa herhangi oyunda 9070xt 100 alır 90 alır ki gene kâfi ama ben böyle bir duyum aldım bu fp4 matematiği ve tensör...
  4. E

Anladım hocam haber ederseniz size zahmet
  5. E

Anladım hocam peki fps için afmf2 açsanız acaba fps değişir mi ?
  6. E

Hikayeli Oyunlara Nasıl Alışılır

Hocam coop olarak a way out ve ıt takes two oynadım
  7. E

Hikayeli Oyunlara Nasıl Alışılır

Merhaba, hayatım boyunca genellikle online oyunlar oynadım. Assetto Corsa, ETS 2 Multiplayer, Rust, Valorant, BeamNG.drive, FIFA gibi oyunları oynuyorum. Hikâyeli oyunları ise çok nadir oynadım; oynadıklarım da genellikle co-op oyunlardı. Bunun dışında hayatımda doğru düzgün hiç hikâyeli oyun...
  8. E

AMD Ekran Kartlarında Dlls5 ?

Anladım hocam ://
  9. E

Hocam açıkcası 4 sene nvidia kullanıp amd ye geçen birisi olarak 9070xt kartım var dlls 5 illa şart değil ama dlls 5 olsa çok iyi olurdu bence halen daha 9070xt çok fazla f/p ama dlls 5 desteği beni mutlu etmişti ama fpsler çok iç açmadı
  10. E

Hocam valla dedikleriniz doğru olabilir ama Abdullah hocamızında dediği gibi amd kendine özgü optimize ederse gene büyük bir fps düşüşü ile 80 90 olur videodaki örnek 30 yerine 90 falan o zaman kabul edilebilir olur ama denemeden çoğu oyunda bir şey dememek lazım sonucta bir yazılımcı tarafınca...
  11. E

Bence amd bunu iyi bir şekilde yapabilir
  12. E

Hocam o zaman amd nin en iyi ekran kartında bile 9070xt oynanır bir fps değil acıkcası başka oyunlarda denediniz mi ?
  13. E

Abdullah hocamızın paylaştığı videoda göründüğü gibi amd ekran kartlarında dlls 5 açma imkanı geldi yalnız yazılımcılar tarafından yalnız videodaki testte Cyberpunk 2077 de dlls açık 30fps civarı aldı muadili 5070 ti ise 120 civarında sizce bu sadece Cyberpunk 2077 ye özel mi böyle yoksa çok...
  14. E

Acer Nitro 5060 Vs 4060

Anladım hocam o zaman sogutucu şart ama valo gibi basit oyunlarda problem olmaz herhalde ? Birde hocam ilk basta almasak sogutucu problem olur mu ne olur ? 1788760359 Hocam varsa öyle bir seçenek atın bakayım vallahi ben hiç görmedim yani piyasada belli
  15. E

Acer Nitro 5060 Vs 4060

Hocam en mantıklısı banada thunderobot rs16 gibi geldi açıkcası ama bir sorum olucak olası bir arıza durumunda veya kucuk ufak parca durumunda garanti durumu nasıl olur sizce ? Yoksa bence kesinlikle tartışmaya kapalı donanım ve ekranı 2k olması gereği çok iyi fiyatına göre muadili yok
  16. E

Acer Nitro 5060 Vs 4060

Hocam tüm markaların fiyatları ve özellikleri nerdeyse bire bir aynı birinde ondan kısıyorsun birinde bundan sizce valorant cs2 Tf2, garden warfare,ultrakill,rust bu oyunlara göre direkt aklınıza gelen öneriniz nedir ? Ağırlıklı valo ve fps olur yüksek ihtimal arada ufak tefek de hikayeli...
  17. E

Acer Nitro 5060 Vs 4060

Bir laptop sogutucu fena olmaz o zaman ? Laptop alınabilir bencede birde aklımda 1 secenek daha belirdi açıkcası sizce hangisini secmek daha mantıklı ? Olur Rs16 VS...
  18. E

Acer Nitro 5060 Vs 4060

Hocam valla rs16 modelini düşünüyorum suanlık sizin uzun kullanıcı deneyiminiz nedir ? İşletim sistemi kurulu gelmediğinden dolayı kurması acaba zormudur bios menüsü farklımıdır çok zor olur mu kronikleri varmı sizin yorumlarınızı kullanıcı deneyimlerinizi beklerim...
  19. E

Acer Nitro 5060 Vs 4060

Hocam peki Thunderobot gameraider gibi laptop markaları alınır mı kesinlikle düşünmüyorum ama nasıl markalar onuda bilmiyorum açıkcası çok cazip ekranları var
Geri