Arama sonuçları: *

• Users: Eror404
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

5060 Ti'dan Sonra 9070 XT mi Yoksa 5070 Ti'a Çıkmaya Değer mi?

valla hocam ızledım de adamın da dedıgı gıbı kımseye bu alınır gıbı gıbı dıyemez ama hangısı daha mantıklı bılemıyorum ama dedıgım gıbı kalıtelı basımın agırmıyacagı bır pc ıstıyorum
  2. E

valla hocam arada 20k cıvarı fıyat farkları var ondan bırazcıkın 9070xt mantıklı geldı ama yazılım sorunları falan hıc ugrasmak ıstemıyorum cunku eskı 3060 sistemımde buyuk bır problem yasadım cok canımı sıktı ne oldugunu cozemeden ucuza sattım 5060 ti ise cok kalıtelı guzel de ıcındekı psu...
  3. E

Şu anda Ryzen 5 7500F, RTX 5060 Ti 16 GB ve 16 GB RAM'li bir sistem kullanıyorum. Monitörüm 2K ve sistemi de tamamen 2K çözünürlükte kullanıyorum. Genelde oynadığım oyunlar Rust, FC/FIFA, Forza Horizon ve benzeri oyunlar. Mevcut sistem aslında işimi görüyor ancak sistemi iyi bir paraya bir...
  4. E

YouTube Algoritma Düzeltme ve İzlenim Kazanma

Eyw hocam valla demiyeceğim sizce shorts için izlenme 3 shorts videosu için 4k görüntülenme normal bence sizce nasıl ? Shortsa ağırlık verip sonra normal videolara ağırlık vermeyi planlıyorum
  5. E

hocam sızce amacdan fazla tasmadan nasıl daha ıyı sekılde yapabılırım acıkcası sız boyle soyleyınce daha da üzücü oldu sankı hıc tutmayacakmıs gibi
  6. E

reis obsden kayıt alıyorum yapabılecegım en ıyı ayarlar var bende ama capcut kullanıyorum kısmen edıt kesme ıcın ondan dusuyorsa duser goruntu kalıtesı sızın onerebılecegınız en ıyı kalıtelı kayıt programı ve goruntu kesme biçme programı varmı ? zaten attıgınız yt kanalı ıle yarışma veya rekabet...
  7. E

hocam bundan sonrakı vıdeolara araba ısımlerınıde yazarsam daha mantıklı olur dıye dusundum sızce grafıkler nasıl shorts falan olsun ?
  8. E

reis valla video ne kadar iyi bilemedim ink bıraktım sızın fıkrınızı almak ısterım shortslara da göz atabilirsiniz
  9. E

birkaç gün önce açtığım youtube kanalımda forza 6 sinematik videolar çekmeye başladım ve bu gibi fikirleri daha onceden cok denemiştim ama bu sefer başaracağıma inanıyordum sizce bu populasyonu arttırmak için ne yapmalıyım ne gibi yöntemler deniyebilirim sonuçta herkesin hoşuna da gidecek diye...
  10. E

Pc Yeniden Baslatma Sorunu

hocam sorunu sanırım kendım buldum bu dedıgım kapanma yenıden baslama olaylarından sonra rustta acayıp fpslerım yerlerde surundu ve bır baktım kı fps ayarlarım gıtmıs fps ayarlarımın gıtmesı ıle bagdastırabılırmıyım bunu cunku nvıdı app ve denetım masasından yuksek performans tercıh et ve open...
  11. E

hocam nasıl emın olabılırım tamamen cunku bu konu eskıden basımı cok yaktı da sattım o bılgısayarı yenı aldım maglum TR sartlarında yenı bır bılgısayar almısken 1 yıl olmamısken boyle sorunlar can yakıyor
  12. E

donanım olarak endıse etmeme gerek varmı pekı belkı fps yukseltme ayarı yapmıstım 2 3 ay once ondan oldu bayada fps arttırmıstı
  13. E

hocam gercekten cok tesekkurler o zaman pc de donanımsal olarak bır problem olmadıgını varsayım yapıyorum ılk bas donanımsal sandım emın ol buda benı cok korkuttu yanı kısa ve oz rust fazla seyler ıstemıs pcde nereye derken dırek yenıden baslamıs dırek ekran sıyah oluyor yenıden baslıyor...
  14. E

evet de hocam ne kadar dogru ? cok sebep soyluyor ama mınıdump okumasını bılen adama bu bır cocuk oyuncagı demek gıbı bırsey
  15. E

Yaklaşık 1 yıldır kullandığım sistemimde son 2 gündür aynı sorunu yaşamaya başladım. Sistem özellikleri: işlemci: r5 7500f Ekran Kartı: NVIDIA Geforce RTX 5060 Ti 16 GB RAM: XMP açık, 6000 MHz İşletim Sistemi: Windows 11 Sorun şu şekilde gerçekleşiyor: Bilgisayar normal çalışırken rust oynarken...
  16. E

Dükkan veya herhangi gerçek olan bir tabeladaki yazım yanlışlıkları fotografı

dönem ödevim için lazım dükkan veya herhangi yol tabelası falan tabelalarındaki yazım yanlışlıkları ile ilgili resimler arıyorum :/
  17. E

Alienware AW2725D ayarları nasıl yapılır

hazır sistem içinde 20k civarı paraya geldi bana
  18. E

hocam ekran kartınız nedir sizce 2k için 5060ti 16gb kafimidir ?
  19. E

eyw hocam
  20. E

hocam yazılım olayı falan varmı ?
Geri