Arama sonuçları: *

• Users: GT 1010
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

Öneri 32 İnç Monitör Tavsiye

Öneri değil ama bir fikir. 2k 32 inç en ucuz monitör ve kartına göre peşin parasına 6 taksit var. Diğer modeller için ışık sızmasından şikayet eden var ama nasıl olur bilmem...
  2. G

Ryzen 5 5500f Testi Çıktı

Amd sitesine baktım. Zaten F takısı igpu yok demek Intel gibi.
  3. G

İgpu olmadığı yazıyor sitesinde. Yanlışınız var bence.
  4. G

Neden f koymuşlar? X veya başka bir şey daha mantıklı olmaz mıydı? F dahili igpu yok demek değil mi? Zaten r5 5500 igpu yok. Garip geldi. 2k olması imkansız gibi. Millet ram fiyatları yüzünden am5 alamadığı için am4 işlemci fiyatları gereksiz yukseliyor. İgpu ile mi geliyor?
  5. G

Sonuna neden f koymuşlar? Ve ismi neden r5 5500f?
  6. G

Sistemim İyi mi? Sizce

Sıvı soğutma ve 3tb SSD gereksiz geldi. 2 TB bile fazlasıyla yeter gibi ama fazlası göz çıkartmaz. Çift kule hava soğutma alırdım. Bunlardan elde ettiğim para ile gpuyu daha yüksek bir model alırdım. 1000w PSU gene gereksiz bence. Bu kadar masraf etmeye gerek yok gibi ama ileride güçlü bir gpu...
  7. G

Am4 İşlemci Önerisi Lazım

Dediği oyunlar için R7 serisine gerek yok. Onun yerine ekran kartına yatırim yapsın.
  8. G

Am4 İşlemci Önerisi Lazım

Sıfır veya ikinci el r5 5600x al geç hocam.
  9. G

Powercolor Red Devil Rx6700xt 12 GB

Alınır bence. Biraz daha indirim olsa iyi olur.
  10. G

RTX 2060 Isı Değerleri Normal mi

Sıcaklıklar yüksek. 2k oynarken 93 derece 1080p oynarken 79 derece mi o kısmı anlamadım.
  11. G

Laptop İ5 9300h Termal Macun Sorunu

Kaç watt tüketirken 90 üstü oluyor? Soğutma kötü ise yapacak bir şey yok. Altına soğutucu alabilirsin. Düzgün bir soğutucu iş görür. Undervolt yapabilirsin. 2 bakır blok var ve hem gpu hem cpuyu soğutmaya çalışıyor. Soğutma pek kaliteli durmuyor.
  12. G

🔥İndirim Nadir RTX 5090 Aorus Infınıty 359.998,80

Tasarımı çok kötü değil. Yan tarafı camsız kasa ile kullanılır.
  13. G

Gta 6 Türkçe İçin Hazırlanan Ortak Topluluk Videosu Yayınlandı

Etki yaratmaz bence. Desteklenen diller hep aynı oldu ve değişeceğini sanmıyorum. Türkçe dil gelse veya gelmese bile alan alacak zaten. Neden böyle bir zahmete girsin? GTA Türkiye'de bilinen ve popüler bir oyun. GTA az sattığı için mi gelmiyor sence?
  14. G

🔥İndirim Aoc Q27g41zdf 27" 240hz 0.03ms Qhd Qd-OLED 18.999,00 Bu Fıyata OLED

O zaman oled bana uymaz. Sosyal medyada çok güzel editler görüyorum o yüzden alasim geliyor ama daha tam oturmamış dediğinize göre. Temizliği veya beziyle uğraşamam. Sprey kolonya ve kağıt mendil ile temizleyip geçiyorum. Fazeon veya ktc ucuz monitörü alınmaz mı? 2k 27 inc görüyorum. 5-6 bin...
  15. G

24 inç IPS ucuz ofis monitöründen geçeceğim. 20-25 bin TL kasamdan pahalı. Bilgisayarım iyi değil ama işimi görüyor. Güzel bir monitör alıp 5-10 yıl kullanmayi düşünüyorum. Oled uzun ömürlü olur mu? 5-10 bin TL'ye IPS 2k 27 inc monitör alayım diyordum ama almışken tam mi alsam dedim.
  16. G

Dünya Genelinde iPhone Duo’Nun En Pahalıya Satıldığı Ülke Türkiye Oldu

Birinci olmuşuz ne kadar güzel.
  17. G

Sence gerçek oled deneyimi için minimum ne kadar lazım ve hangi model?
  18. G

2. El Ekran Karti Alip Dolandirildim

Denemeden bilemeyiz hocam. Götürdüğünü bilgisayarci bakımı düzgün yapmamış olabilir. işe yarayacağına inanıyorum.
  19. G

Aynı sehirde yaşıyoruz ve elimde bosta duran bu ürün var. Denesek iş yapar mı acaba? Sırf merak için bile denemek isterim. GTX 1060 için kullanmıştım ve 120w tüketirken 50 derece civarı geziyordu. Fanlar düşük devirde. Rx5700 XT daha fazla watt kullanıyor. Gene iş yapar diye düşünüyorum...
  20. G

Kartı aldın ve bakımı bilgisayarcıya mi yaptırdın? Bakım yanlış yapılmış olabilir mi? Keşke düzgün bir macun alıp bakımı sen yapsaydın. Termal pad yanlış boyutta olduysa sorun bu yüzden olabilir. Bilgisayarcı ne kadar aldı ve düzelmeyince gidip sormadım mi neden böyle oldu diye?
Geri