Arama sonuçları: *

• Users: GT 1010
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

2026 Yılında Ddr3 Sistem Toplanır mı ?

Bu sistemin tadını hangi ddr4 sistem verir?
  2. G

Hala sıfır ddr4 sistemler satıldığı için DDR3 sorayım dedim. Ddr4 çok geleceği kalmadı. DDR5 cep yakıyor. Hurdası bile değerli alınır mı diyorsunuz?
  3. G

I3-12100f İçin Sıvı Soğutucu Vs Kule Tipi Soğutucu

Kasaniz 154 mm soğutma epey sitesinde 154 mm gözüküyor. En kotu iade edersiniz veya riske atmaz daha kısa soğutucu bakarsınız.
  4. G

Dediğiniz gibi en büyük sıkıntı eski Intel işlemcilerin pahalı olması. Ram fiyatı avantajlı ama işlemci pahalı oluyor.
  5. G

Almak için sormuyorum. DDR3 sistemlerle ilgili nasıl düşündüğünüzü merak ettiğim için açtım konuyu. Bilgisayarım var ve işimi görüyor. Ddr4 ram pahalandiktan sonra DDR3 PC videoları arttı veya bana öyle geldi yabancılarda o yüzden merak ettim.
  6. G

Bu tarz bir sistem arıyordum ama çok pahalı yaziyorlar diye vazgeçmiştim. 1782331012 İ7 7700 yanına rtx 3060 alırsın ve oyunları rahat bir sekilde oynarsın. iPhone 6 ile kıyaslamak doğru olmamış bence.
  7. G

64gb fiyat farkını anlatmak için yazdım. 64gb lazım diye değil.
  8. G

16gb ddr4 parasına alındığı için 64gb yazdım. Neden? 64 GB gerek diye değil ucuz olduğunu belirtmek için yazdım. Sistemi ne kadara satmak istedin? Rtx 2060 ile oynatmadigi oyun olmaz.
  9. G

DDR4 ve DDR5 RAM fiyatları pahalı. Bu açıdan DDR3 çok daha uyguna geliyor. Ddr3 destekli lga1151 Z serisi bir anakart ve i7 7700k alıp overclock yapacaksin. 16x4 64gb ddr3 RAM yanına güzel bir ekran kartı takip uyguna halledeceksin. 16gb ddr4 ram parasına 64gb ddr3 alınabilir. Siz ne...
  10. G

7kya 2080 Super Alınır mı

Fiyatına göre güzel ama bozulur mu sağlam mi bilemem.
  11. G

Onun yerine uygun soğutucu bakabilirsin. Cam açık kullanmak bana mantıklı gelmiyor çabuk tozlanır. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-segotep-k4-se-120-mm-fiyati,1279299269.html Bu soğutucuya bakabilirsin. İşini görür.
  12. G

Sığmaz hocam. Veya baskı yapar.
  13. G

Ekran Kartımı Satmak İstiyorum ama Bir Sorun Var

Bilmeyen birinin pek yanaşacağını sanmıyorum. Undervolt yapmak basit iş zaten. Stabil değeri bildikten sonra değer girilecek herkes yapabilir. Yapay zeka bu tarz bir açıklama öneriyor. "Kart aktif olarak kullanılmaktadır. Bilinen tek durumu, stok ayar olan 1780 MHz / 989 mV değerinde bazı...
  14. G

Deneyip görmek lazım hocam. Aklındaki fiyata ilana koy acelen yoksa beklersin acelen varsa ufak indirim yaparsın. Ben her türlü undervolt yapacağım için sorun etmem ama kimisi bozuk gözüyse bakabilir.
  15. G

Kendinizi alıcı yerine koyun aynı parayı verir miydiniz? Ufak indirim yapmadan satmaniz zor olur.
  16. G

Çözümü basit olsa bile stok değerlerde çalışmayan kartı normal fiyattan alan çıkacağını sanmıyorum. Zor satarsın ve fiyat düşer. Başka pcde denedin mi?
  17. G

Gd900-1 sürdüm içindeki macun nasıldır bilmiyorum.
  18. G

Sıkıntı yaşamadım. Fanı sessiz çalışıyor. Fiyatına değer i5 yükseltirsen sorun yaşamazsın ama i7 yükselteceksen iş görmez. Tekrar diyeyim bu sadece intel uyumlu ileride amdye takarım diye bir düşüncen varsa yapamazsın.
  19. G

Aynı soğutucuyu i7 6700k ile kullanıyorum. İşimi görüyor. Kalitesi fiyatına göre fena değil.
  20. G

Lga 1700 uyar. Fiyatı uygun ve yeterli diye benim attığımı alirdim.
Geri