Arama sonuçları: *

• Users: SütveBal
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Öneri 2 Adet 27 İnç Monitörden 1 Adet 49 İnçe Geçiş

Şu an halihazırda yan yana 2 adet 27 inç monitör kullanıyorum. Setup fena değil, işimi görüyor ama ortadaki o çerçeve bölünmesi ve kablo kalabalığı bir süredir canımı sıkmaya başladı. Aklımda deli bir soru var: Bu iki monitörü de elden çıkarıp tek parça 49 inç bir Ultra-Wide monitöre geçmeli...
  2. S

Ryzen 5 7600 Boştayken 55 Derece

:ROFLMAO::ROFLMAO:
  3. S

Benim kasa masanın sağ alt köşesinde yanında da dolap var ona rağmen benimki de buz gibi bende Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB kullanıyorumda şuan kara borsaya düşmüş sanırım :D 1782411533...
  4. S

ThermalRight hayatımda görüp görebilcegim en f/p kule tipi sogutucu olabilir adamlar parasının hakkını veriyor
  5. S

arkadaşın bütçesine göre güzel ürün bence bu
  6. S

Eğer kule tipi almaya karar verirsen çift fanlı modeller önerimdir.
  7. S

🔥İndirim Viewsonic X2 -4k HDR Çözünürlüklü Projeksiyon Cihazı 61.999,00 TL

Fazla düşünmemek lazım canları saolsun :)
  8. S

Soru mu bu tabikide ediyor ben de stok fandan kule tipine geçtim nerden baksan 10 derece 15 dereceleri buldu fark 1782409489 https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-fiyati,277759349.html ben bu modeli kullanıyorum ryzen 7 5700x ile valo gibi...
  9. S

Stok soğutucu ile yakında sorun çekmeye başlayabilirsin Ryzen 5 7600 için boşta 55 derece gayet normaldir. Boşta 50-55 dereceler, hatta arka planda Windows güncellenirken ya da tarayıcı açıkken anlık 60 dereceler tamamen normaldir.
  10. S

🔥İndirim Viewsonic X2 -4k HDR Çözünürlüklü Projeksiyon Cihazı 61.999,00 TL

Başka biyerde satıldığını görmedim güzel bir indirim ama şişirme fiyat ta olabilir https://www.hepsiburada.com/viewsonic-x2-4k-xbox-lisansli-4k-hdr-cozunurluklu-kisa-mesafe-akilli-led-projeksiyon-cihazi-p-HBCV00004ER6PX?magaza=Hepsiburada&trackingId=20908478
  11. S

D3d11 Hatasını Nasıl Çözerim Yardım Edin

Ne olduğunu biliyorum arkadaş belki beceremezse yanlış bişey yapabilir diye dedim
  12. S

DDu benimde aklıma geldide sıkıntı yaşayabilir diye bir şey demek istemedim
  13. S

Hmm valorantı tekrar kurmayı dener misin belki dosyalarla alakalıdır
  14. S

AMD Ekran Kartı ile Fps Sorunu Nasıl Çözülür?

Adamlar her yeni nesil kartta yeni travmalar oluşturuyor Kartı satarken yanında psikolojik danışmanlık hediye etmeleri lazım
  15. S

Amd'nin yazılımsal sorunları insanı bitirir..
  16. S

Afterburner da oyundayken 65 civarı gosteriyor Alt+tab atıp Afterburner'a geçince 59 lara düşüyor oda arada kafayı yiyor :D
  17. S

Helal olsun insanlara yardımcı olabilmek için burdayız :)
  18. S

Hatayı paylaşabilir misin lütfen
  19. S

Selamlar, sistemin GTA V'te 60 FPS'in çok çok daha üzerini rahatlıkla verebilecek güçte. Hem RX 6600'de hem de RX 6750 XT'de aynı sorunu yaşaman, donanımsal bir arıza olmadığını tamamen yazılımsal bir kısıtlama (V-Sync veya Hz kilidi) olduğunu gösteriyor. GTA V ayarlarına gir (Graphics sekmesi)...
Geri