Arama sonuçları: *

• Users: slowfood
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

❌İndirim Bitti! INTEL ARC B580 + INTEL Core Ultra 5 225F Bundle - 0,06 TL

Fiyatı düzelttiler. 16198 TL
  2. S

❌İndirim Bitti! KIOXIA 1TB EXCERIA PLUS G4 NVMe M.2 2280 Gen5 SSD 10000MB Okuma / 7900MB Yazma 7300tl

1 TB idi değil mi? Hatta küçük bir not daha ekleyeyim, 2TB Kapalı kutu. Kullanılmış, 2. El değil.
  3. S

❌İndirim Bitti! KIOXIA 1TB EXCERIA PLUS G4 NVMe M.2 2280 Gen5 SSD 10000MB Okuma / 7900MB Yazma 7300tl

Valla 2 TB Gen 4 olanını 10k ya veriyorum. Hız v.b. aynı değil belki ama (Yarı yarıya) kapasite iki katı.
  4. S

❌İndirim Bitti! 13265 TL LENOVO ThinkBook 14 13240H 16 GB 512 SSD 14' IPS

Sanırım ben yanlış anlattım. Birden fazla sistemin kaynaklarını tek noktada toplamakla ilgili verimli bir sistem bulamadım. Onun için bir paylaşım rica etmiştim. Yoksa niyetim "Armut piş, ağzıma düş" değil ki onu yapanları da özellikle sevmem zaten. İşin köle kısmı, konfigürasyonu (<Bu sefer...
  5. S

❌İndirim Bitti! 13265 TL LENOVO ThinkBook 14 13240H 16 GB 512 SSD 14' IPS

Öyle bir sistemin çalışır halini (Komfigürasyonu çok uzun sürmeyen) paylaşabilirsen sırada ben varım. Yaklaşık bir 10 sistemle yapmayı planlıyorum. :kekw:
  6. S

🔥İndirim AKBANK KARTI OLANLARA 1000₺ BONUS İLK HARCAMAYA ( 2000₺ HARCAMAYA )

İlk harcama ve nakit kart için geçerli. Kredi kartı v.b. değil.
  7. S

INTEL ARC B580 12GB - 10.999TL

Açıkçası 9999 TL iken ben aldım. Mevcut haliyle 4060ti civarında saf güce sahip. Sürücü desteği konusunda söylenenler doğru olabilir ancak yine de belirli bir süre destek verip güncel oyunlara uyumluluk sağlayacaklardır diye düşünüyorum. Hele ki asrock v.s. gibi referans tasarım dışı modellerin...
  8. S

❌İndirim Bitti! İntel ARC B580 12GB 🔥9.999₺ (SINIRLI STOK)

Açıkçası bu ay bayağı sıkışmıştım. Son kurşunla bunu aldım. Kaçırılmaz gibi geldi.
  9. S

❌İndirim Bitti! Adidas Rapidmove 2 Training Continental taban 42 2/3 2479 TL > Yükseldi 2906 TL

Açıkçası Amazonun sistemsel bir hatasından kaynaklanmış gibi görünüyor. İncelik göstermeleri oldukça keyifli olmuş. Güle güle kullanın.
  10. S

❌İndirim Bitti! Adidas Rapidmove 2 Training Continental taban 42 2/3 2479 TL > Yükseldi 2906 TL

Adidas bazı serilerinde continental taban kullanıyor. O yüzden belirteyim dedim. Terrex lerin de bazı modellerinde var. Not; Ben de Araçta Ultra Contact 2 kullanıyorum. :kekw:
  11. S

Daha önce şubatta 1064 TL gibi rakamları görmüş. Ama numara v.b. bilgisini göremedim. Renkte çok hoş gelmedi ama, dileyene; https://amzn.eu/d/0amo3ewi Güncelleme: An itibariyle fiyat 2906 TL olmuş.
  12. S

24 adet yaş mama 299 tl

Lider üretimi değil. Troya petfood üretimi.
  13. S

2.4kg sütlü fındık kreması %30 fındık 605tl

Birebir aynı mıdır acaba kinder buenonun içiyle? Gerçi sormak için geç kaldım, aldım bir tane, hiçbirşey yapamazsak yaş pasta yaparken tat olarak kullanırız. Teşekkürler.
  14. S

🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

Oğlum nostaljik teknolojik araçlara çok meraklı. Evde eski bir kulaküstü kablolu kulaklık vardı. Onun yerine aldım, bence çok sevinecek. Konu sahibine teşekkürler.
  15. S

🔥İndirim Colorful BATTLE-AX B760M-K V20 7200mhz(OC) M.2 1700p mATX Anakart 3169TL

Öyleymiş. Ben de üçüncü m2 yuvası sanmıştım;
  16. S

❌İndirim Bitti! 6'LI 1 LT Sırma Maden Suyu 157.58₺

Ben bunu hiç düşünmemiştim. Aynı şekilde tüketiyorduk, yüksek tansiyon bende neredeyse kalıcı oldu. Bu ihtimali hiç düşünmemiştim. Teşekkür ederim.
  17. S

Yardım Ekran kartımı takamıyorum

Ekran kartının ayna sacı uçları anakartın yeşil kenar çizgisi ile kasa sacı arasına girecek. Dışarıya çıkartmaya çalışıp takarsanız sol taraf sürekli havada kalır. O şekilde deneyin. Sacın cep gibi görünen bölümüne çıkarmayın.
  18. S

✨ N11 & İncehesap Peşin fiyatına 9 Taksit! Kampanyası ✨

Her zaman aynı çok ince olduklarını düşünen hesapçılar. Arkadaş sıvı soğutma ile vermediğin sistemin görseline KOYMA sıvı soğutmalı görseli. Bir zahmet efor sarfette sattığın sistemi bir kere topla görselini al.
  19. S

WARP WP27-B 27 inç 165 Hz 1 ms Curved RGB FHD Gaming Monitör Siyah 3999 TL

Bence açılı bakıştan dolayı sıkıntı olabilir. Markanın (Tam hatırlamıyorum.) belki de aynı modelini geçen sene ciddi fiyat farkıyla (6000 civarıydı ama o 27 olabilir.) bir arkadaşa aldırdım. Ancak renkler, ghosting, ışık sızması yönlerinden panel kalitesini beğenmedim. Rakam ciddi uygun ama...
Geri