Arama sonuçları: *

• Users: KDolunay
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. KDolunay

70000 TL Bilgisayar Tavsiye (Taksit Seçeneği Önemli)

Gönül 4k da ister hocam. Fiyat arttırırsan tabii ki 2k olsun. Bütçe odaklı söyledim.
  2. KDolunay

FHD yani 1080p monitör alırsın hocam iyisinden. 2k lar biraz yüksek
  3. KDolunay

Başka bir arkadaşa önermiştim. Sana da tavsiye edeyim, Beyaz sistem topladık Gamegarajdan. Özelleştirdik. Monitörü HBurada'dan aldık. Diğer aksesuarlar zaten tercihe göre. Düşünürsen 78k tuttu her şey: https://forum.donanimarsivi.com/konu/80-k-her-sey-dahil-pc-sistem-acil.1221770/post-11016318
  4. KDolunay

Çözüldü✓ 80 K her şey DAHİL PC SİSTEM ( ACİL )

Alınmışa yorum yapmaya pek gerek yok da, yine de söyleyeyim ne kullandığını bil. RTX 5060 Vram 8 GB ekran kartı verdiğin paraya göre düşük kalmış. Kaspersky ıvır zıvırlarına ne kadar para yazdılar bilmiyorum ama bedava değilse gereksiz para tuzağı olmuş. Ben sistemimde 200-300 TL ye yıllık...
  5. KDolunay

Fazla mi verdik rame

100'ü geçerse korkma https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-64gb-2x32gb-trident-z5-siyah-ddr5-6000mhz-cl30-1-40v-rgb-dual-kit-ram.html :D :D
  6. KDolunay

Fazla mi verdik rame

DDR4 ramden bahsediliyor sanırım, DDR5 o fiyatlara imkansız gibi
  7. KDolunay

Çözüldü✓ 16GB RAM'den 32 GB RAM'e geçilir mi?

Ram fiyatı düşecek mi? :D Hocam 2025 Ocak'ta 32 GB rami 5000 TL ye aldım. 2026 Mart Fiyatı 30.000 TL. Ne kadara düşmesini istiyorsun, söyle ayarlasınlar :D:D
  8. KDolunay

Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu Vs Ofis Koltuğu Hangisi Alınır?

Hepsini denemiş birisi olarak kişisel tercihlerden öte, beni rahatsız eden en kritik şey, her tür koltuğun belli bir süre sonra gıcırtı yapıyor olması. Ofis de denedim oyuncu da denedim değişmiyor pek. Hele de esneme sallanma özellikli olanlarındansa ayrı bir dert. Uzun süreli kullanıyorum...
  9. KDolunay

Ekran kartı markaları avantajları nelerdir?

Hocam burada cevap beklemendense merak ettiğin markaları forumda arama yaparak araştırabilir daha çabuk bilgiye ulaşabilirsin. Sorduklarına yönelik birçok başlık var forumda.
  10. KDolunay

5070 üst versiyon tabii. Ama VRam yani sanal ramlerini de önemse. Bir de hazır sistem alıyorsan her şeyi değiştiremiyorsun. Bütçene uygun olacak şekilde en performanslısını almaya çalışıyorsun. Yukarıda paylaştığım sistem monitörüyle işlemcisiyle ekran kartıyla bugünü kurtaracak, pişman...
  11. KDolunay

https://prnt.sc/rzvatyzJi_6q Daha yeni beyaz bir sistem topladık hocam 80k ya kadar. Düşünürsen fena değil. Siyah olsun dersen fiyat biraz daha düşer. Ekran kartı da 5070 olanı alınabilir. Bu da Gamegarajdaki hazır sistem: https://prnt.sc/CLmuuh5lqWW0 Koltuk hariç bu fiyatta. Bence tabureye...
  12. KDolunay

30 Euro gümrük sınırının kaldırılması ile ilgili Cimer başvuru metni

Gayet yerinde, altına imza atılacak bir talep olmuş kardeşim. Benim anlamadığım devletin koskoca yetkilileri bu kadar basit nasıl düşünebiliyor? Diğer bir deyişle aldıkları kararın, yürürlüğe koyacakları yasanın toplumsal sonuçlarını, maddi manevi yönlerini nasıl incelemeden hareket...
  13. KDolunay

Sizce basketbola devam etsem nasıl olur

İlk yorumundan beri 2 yıl geçmiş ve takıma girip kendini geliştirdiğini yazmışsın. Gidişat gayet güzel. Ama futbolcu Barış Alper'i örnek al. Fiziği muazzam, yeteneği de bir o kadar iyi. Mental olarak yani zihinsel olarak kendini motive etmez, "Ben oldum artık." dersen ya da çevrendekilerin...
  14. KDolunay

Yardım Bu mouse alınır mı ? mouse önerisi

AJ159pro veya 179pro 8k ile 2000'i bulmuyor neredeyse. Neden düşünülmüyor anlamış değilim. Hiçbir sorun yaşamadım, farklı oyun performanslarında denedim. Stabil, sorunsuz. Apex bulabilirsen daha bir güzel.
  15. KDolunay

Öneri Sessiz, Kaliteli, Oyuncu Klavyesi Tavsiyesi (F75 İmdat!)

Evet fark ediyor bayağı, teşekkür ediyorum hocam tecrübelerini paylaştığın için. O zaman o ring ile işe başlamak gerek anladığım kadarıyla. https://www.trendyol.com/genel-markalar/mekanik-klavye-o-ring-ses-sonumleyici-p-101033139?boutiqueId=61&merchantId=700102 Bunu 1 paket sipariş etsem benim...
  16. KDolunay

HANGİ ASUS MONİTÖR İŞİMİ GÖRÜR ?

Yanlış hatırlamıyorsam pivot özelliği olması gerek. Bendeki üründe ekranı dikey döndürebiliyorsun. Gayet kullanışlı.
  17. KDolunay

Valla hocam Temudan bunu sipariş etmiştim sesi diğerlerine kıyasla nasıldır sen daha iyi bilirsin.
  18. KDolunay

HANGİ ASUS MONİTÖR İŞİMİ GÖRÜR ?

[H3 id='ASUS+TUF+Gaming+VG27AQML1A']ASUS TUF Gaming VG27AQML1A[/H3] Bunu öneririm. Çok memnunum.
  19. KDolunay

ASUS TUF Gaming VG27AQML1A monitörden sesler geliyor

Aynı monitörde bende de var. Isınma soğuma ile ilgilidir tahminen. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
  20. KDolunay

Teşekkür ederim. Takır tukur sesi en azından yarıya indirir mi bu ringler? Evet çok pahalı sayılmazlar dediğin gibi ama işe yaramasını umuyorum. Klavyeden memnun olmasam kaldırıp atacağım da işte...
Geri