Arama sonuçları: *

• Users: kriptoemin
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Yardım Casper'dan Dava Yedim

Sıkıntılı duruma düştüm ek beyan vermişler, kaybeden birinin emsal kararını ne yapacam?
  2. K

Yok dava bana açıldı, hakimler kanunmu okuyor sence? Kendi kafasına eseni yaparlar zaten hakim işi bilse ön incelemede davayı reddederdi.
  3. K

Benim dosyayı görmüşler, bilirkişiye vermişler. Ayrı para çıktı bu iş uzadı yine.
  4. K

2yerde.
  5. K

Açtım.
  6. K

Ne devam etmesi dava açıldı görülmek zorunda.
  7. K

Tamam.
  8. K

Benim değil başka kişilerin ben 1 tane aldım. Diğer sslerde farklı farklı kişilere ait.
  9. K

Hayatımda ilk defa dava yedim. Hiç birisinide dava etmemiştim. Kafam çalışsa burda konu açmazdım kendimce bişiler yazdım amma senin dediğin gibi bi etki eder mi? bilemem.
  10. K

herkes thhye vermiş süreç devam ediyormuş onların, en erken benim sonuçlandığı için ilk dava ben yedim onlar sunuçlanınca onlarda dava yiyecek büyük ihtimal ilk benim bu davayı kazanmmam lazım sonra karşı dava.
  11. K

Burda ben tavsiye istiyorum siz firmayı savunuyorsunuz pes doğrusu siz kazıklanmayı ve dolandırılmayı hak ediyorsunuz boşa laf sarfetmek.
  12. K

Teşelkürler hocam yarın bi avukat bulup buluşup göstericem herşeyi.
  13. K

O güne dağir başka kişilerin siparişleri.
  14. K

Youtubeye video çekecektimde caspe bu seferde itibarsızlaştırmakdan dava açmasınlar :D
  15. K

Hayır göndermedi. 1729778006 Eleştirinizde haksızsınız çünki trendyol üzerinden şahsımında aldığı %99 dahi indirimli ürünler oldu örnek olarak 10bin tl civarı kablosuz kulaklıgı 1000tlye, 1000tl ürünü 50tlye, 5000tl seti 3.50tlye alan kişiler var. Hepside tarafıma teslim edildi teslim...
  16. K

Merhaba arkadaşlar Trendyol üzerinden Casper'den 36bin civarına Casper laptop aldım normal fiyatı 95bin TL imiş. Kendi sitelerinde trendyoldada normalde 105binmiş, neyse THH'ye başvurdum THH beni haklı buldu. THH inceleme olarak rafta, vitrinde bulunan bir ürünü fiyatı ne olursa olsun göndermek...
Geri