Neler Yeni

Yardım Casper'dan Dava Yedim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,282
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
benim tribe girdiğim filan yok
siz algı oluşturmaya çalışıyorsunuz
Haberim yok'u geç haberim var dese bile kazanması lazım demişsiniz
bende zaten aynı şeyi diyorum aslında
sebep ne olursa olsun ahlaki olsun olmasın vicdani olsun olmasın buralar ayrı bir tartışma konusu ama hukuki bir hakkı var diyorum
ama siz başta koskoca yazılarımın içinden sadece üzerime algı oluşturacak şahsa küçük eleştirime getiriyorsunuz olayı
yav dayı sen kimsin ben seni tanımıyom

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emin
Benim dosyayı görmüşler, bilirkişiye vermişler. Ayrı para çıktı bu iş uzadı yine.

HADOLEITE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Halit
Kanka geçen okumuştum emsal bir karar olayı. Tıpkı bunun gibi bir olay Tüketici Hakem Heyeti' ne taşınıyor ve thh müşteriyi haklı buluyor. Sonrasında satıcı firma kararın bozulması için dava açıyor. Ama davayı müşteriye değil thh'ye açıyor diye biliyorum. Sonucunda da kusurlu kasti fiyat hatası mı cart curt bir şey diye karar verip satıcıyı haklı buluyor mahkeme ve sadece satıcı kendinin aklıyor. Ürünü teslim etmek zorunda kalmıyor. Yani tıpatıp aynı durum. Casper'in sana dava açma hakkı yok diye düşünüyorum. Kararı bozdurmak için THH ye açabilir.. Ayrıca mesafeli satış sözleşmesini bir oku. Muhtemelen online ortamda satıcı yazdığı verdiği bilgilerden ve fiyattan kendi sorumlu. Bununla ilgili oluşabilecek herhangi yanlış anlaşılma veya anlaşmazlıktan dolayı oluşan dava durumunda kusuru oluşturan taraf sorumlu olmalı. Bunları avukat daha iyi bilir. Yukarıda yazdıklarım da kendi görüş ve düşüncelerim. Kesinlikle bir uzmanla görüşmelisin. Okuduğum emsal dava yazısından anladığımı ve yorumumu yazıyorum. (Konuyu buraya kadar okumadım. Başlığı görünce yazayım dedim. Yanlış anladığım, yanlış bildiğim şeyler olabilir. Verdiğim fikir ve bilgilerde de yanlış olabilir. Geçmiş olsun.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emin
Kanka geçen okumuştum emsal bir karar olayı. Tıpkı bunun gibi bir olay Tüketici Hakem Heyeti' ne taşınıyor ve thh müşteriyi haklı buluyor. Sonrasında satıcı firma kararın bozulması için dava açıyor. Ama davayı müşteriye değil thh'ye açıyor diye biliyorum. Sonucunda da kusurlu kasti fiyat hatası mı cart curt bir şey diye karar verip satıcıyı haklı buluyor mahkeme ve sadece satıcı kendinin aklıyor. Ürünü teslim etmek zorunda kalmıyor. Yani tıpatıp aynı durum. Casper'in sana dava açma hakkı yok diye düşünüyorum. Kararı bozdurmak için THH ye açabilir.. Ayrıca mesafeli satış sözleşmesini bir oku. Muhtemelen online ortamda satıcı yazdığı verdiği bilgilerden ve fiyattan kendi sorumlu. Bununla ilgili oluşabilecek herhangi yanlış anlaşılma veya anlaşmazlıktan dolayı oluşan dava durumunda kusuru oluşturan taraf sorumlu olmalı. Bunları avukat daha iyi bilir. Yukarıda yazdıklarım da kendi görüş ve düşüncelerim. Kesinlikle bir uzmanla görüşmelisin. Okuduğum emsal dava yazısından anladığımı ve yorumumu yazıyorum. (Konuyu buraya kadar okumadım. Başlığı görünce yazayım dedim. Yanlış anladığım, yanlış bildiğim şeyler olabilir. Verdiğim fikir ve bilgilerde de yanlış olabilir. Geçmiş olsun.)
Yok dava bana açıldı, hakimler kanunmu okuyor sence? Kendi kafasına eseni yaparlar zaten hakim işi bilse ön incelemede davayı reddederdi.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Erdem çay
İşte hiç kimseye faydası olmayacak, yurt dışında hiç başarı yakalayamayacak amacı sadece yerli insanın milli duygusunu sömürmek olan bir marka daha

Üst düzey yöneticiler ceo lar yönetim kurulları vs milyonların havada uçuştuğu Tv reklamlarının saniyesine milyonlar veren marka bu fiyatlar için marka imajına mok sürdürüyor. Yazık gerçekten sadece şu forumu okuyan ve ilerde okuyacak olan binlerce kişinin bu markaya antipati duyması vazgeçmesini sanırım hiç önemli değil.

Haklısınız vitrindeki fiyattan vermek zorunda aksini söyleyenlere kulak asmayın.

Siz art niyetli iseniz onlarda art niyetli olmadıklarını kanıtlasın. Bu hataları bilerek yapmadıklarını beleş reklam peşinde koşmadıklarını cimri ve akakçe de popüler ürünler arasına markasını sokmak ve buradan sağladıkları popülerite ile beleş reklam yapmadıklarını kanıtlasınlar.

Top Bottom