Aynen eğer haklı bulunursa bu hepimiz için geçerli vermek zorundalar.Ben de aldım aynı şekilde iptal oldu, durumu takip ediyoruz bakalım sonuca göre biz de başvuralım.
Aynen eğer haklı bulunursa bu hepimiz için geçerli vermek zorundalar.Ben de aldım aynı şekilde iptal oldu, durumu takip ediyoruz bakalım sonuca göre biz de başvuralım.
Geçmiş olsun hocam bence sizlik bi durum yok ama avukat önemliMerhaba arkadaşlar Trendyol üzerinden Casper'den 36bin civarına Casper laptop aldım normal fiyatı 95bin TL imiş. Kendi sitelerinde trendyoldada normalde 105binmiş, neyse THH'ye başvurdum THH beni haklı buldu. THH inceleme olarak rafta, vitrinde bulunan bir ürünü fiyatı ne olursa olsun göndermek zorunda maddesi gerekçe göstererek beni haklı buldu. Bundan birkaç gün sonra Casper bana %66 indirimle bu ürünü aldığım için kötü niyetli olduğumu belirterek dava açtı.
THH kararının iptalini ve masraflari benim ödemem için tüketici mahkemesine talep iletmişler.
Mahkemeden bana gelen belgede savunma dilekçesi yazmam gerektiği söylenmiş.
Gelelim benim savunmama.
1. Trendyol hakkında şikayervar sitesinde 1000LERCe ürününün kendine ulaşmadığına kendilerinden habersiz iptal edildiğine dair şikayet dolu. https://www.sikayetvar.com/trendyol
2. husus olarak %66 indirimle ürün satın almamın kötü niyetli olduğumu belirtmişler.
Buna göre: Öncelikle benim tüm bilgisayarların tüm modellerinin fiyatını bilme şansım yok.
Bir tüketici olarak görür beğenir ve alırsım daha sonrasında bu 110k mış bu 35k mış bilemem.
3. olarak.
İnternette Trendyol Hepsiburada vs herganbi siteden %99 indirimli ürünler dahi alıp teslim edilen siparişler var.
Sizlerden talebim aynı durumu yaşayan bana tavsiye verebilecek bu işlerden anlayan bu davayı kazanmam için hakkında bilgisi olanlardan tavsiye almak.
(Dava dosyalarını özetledim harici olarak birkaç eski davalaarını eklemişler ve bu ticaretin akla mantığa aykırı olduğunu belirtmişler.)
Niye kendi kendine tribe girdin ben sana bir şey bile söylemedimsizin gerçekten algınızda problem var
ben şahsa böyle şeylerden haberin yok yoksa adamlar tabi mahkemeye verir fdilan demedim
nerdeyse beni casper avukatı ilan edeceksiniz
anladığınız şeyleri başka yere çekmeyi nasıl da beceriyorsunuz
ayıptır
Trendyolda hiç ürün sattınız mı? O para satıcıya gelmiyor her şey onaylanmadan bide ne günlük %1 faiz mi? Cehalet akıyor gir Bi bankanın sitesine de o paralara da ne kadar faiz veriyorlar bakkanka boş konuşma her seferinde aynı işi yapıyorlar niye yapıyorlar bilgini geçtim fikrin bile yok. Firmalar bilerek yanlış fiyat giriyor mesela bu ürün 35k 100 kişi alsa 3.5 milyon TL eder. Bu parayı sana 3-5 gün sonra iade ediyorlar neden peki? Gecelik faize koyuyorlar 3.5 milyon TL yi gecelik faize koysan en kötü %1 faizle ki çok büyük meblağ paralarda daha da fazla olabilir bir gece de 35k kazanmak 10 numara iş kim kazanıyor ki 3 gün sonra gönderseler 100k etti bile Allah bereket versin Trendyolda buna çanak tutuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
onu da geçtim 3 rakamı nerde 9 rakamı nerde ? fiyatı düzenleyen gerzek demiyor mu? lan bu ürün 100k 35k eder mi diye ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
tavsiyem tüm mağdurlar ile beraber dava et başka türlü akıllanmazlar 100-200 kişiye piyasanın altında versinlerde belki akıllanırlar diyecem de o da en fazla bir süre
benim tribe girdiğim filan yokNiye kendi kendine tribe girdin ben sana bir şey bile söylemedim
sattım satan arkadaşım da var çalışan arkadaşım da var kısa süre çalıştımda ki, 1 hafta çalışsan en basit e ticaret işinde dönen dedikodulara 3gün uyumadan düşünürsün. 2. yazdığım paragrafı bir oku sonra geri konuş. Kastettiğim sadece excalibur değil tamam mı ? Gecelik Faiz oranına da minimal olarak %1 den attım belki daha fazladır belki daha azdır ki Trendyolun her gece ne kadar parası vardır ne biliyim maliye bakanı mıyım ben ? cahillikten konuşuyorsun daha demek istediğimi bütün şekilde okumayıp içinden cımbızla alıyorsun tamam kanka ben cahilimTrendyolda hiç ürün sattınız mı? O para satıcıya gelmiyor her şey onaylanmadan bide ne günlük %1 faiz mi? Cehalet akıyor gir Bi bankanın sitesine de o paralara da ne kadar faiz veriyorlar bak
sattım satan arkadaşım da var çalışan arkadaşım da var kısa süre çalıştımda ki, 1 hafta çalışsan en basit e ticaret işinde dönen dedikodulara 3gün uyumadan düşünürsün. 2. yazdığım paragrafı bir oku sonra geri konuş. Kastettiğim sadece excalibur değil tamam mı ? Gecelik Faiz oranına da minimal olarak %1 den attım belki daha fazladır belki daha azdır ki Trendyolun her gece ne kadar parası vardır ne biliyim maliye bakanı mıyım ben ? cahillikten konuşuyorsun daha demek istediğimi bütün şekilde okumayıp içinden cımbızla alıyorsun tamam kanka ben cahilim
Trendyolda hiç ürün sattınız mı? O para satıcıya gelmiyor her şey onaylanmadan bide ne günlük %1 faiz mi? Cehalet akıyor gir Bi bankanın sitesine de o paralara da ne kadar faiz veriyorlar bak
Casper yan çar gelmişEğer yanlış fiyattan bu şekilde işlem sağlanmışsa firmanın yanındayım. Hiç öyle piyasa fiyatının %60 altında ürün almaya çalışarak uyanıklık yapmaya çalışmayın. Firma çok güzel itiraz ederek karşı dava açmış. Tüketici Hakem heyetine gelen taleplerin çoğunu müşteri odaklı onaylamalarından burama kadar gelmişti zaten.
Evime sokmadığım bir marka. Ben olay hakkında konuşuyorum marka hakkında değil.Casper yan çar gelmiş
Hocam piyasa fiyatının %60 ı altına ürün almaya çalışarak uyanıklık yapmaya çalışmayın demişsiniz.Bu zaten firmanın hatası tüketici ne yapsın fiyatı görüyor ve alıyor??Ayrıca yanlış görmediysem casper bunu bir süredir yapıyormuş zatenEvime sokmadığım bir marka. Ben olay hakkında konuşuyorum marka hakkında değil.
Piyasanın %60 altına aldığınız bir üründe uyanıklık yapıp viyanaya dayanır gibi THH de hakkınızı aramanız saçmalık diyorum zaten. Daha önce Forumda hakem heyetine bundan dolayı giden arkadaşların THH cevaplarınıda görebilirsiniz. Belirli bir % lik dilim farkı var ise firma bunu göndermek zorunda. Ama piyasa fiyatından oldukça fark olan bir fiyattan satılmışsa Talebiniz red ediliyor. Tabii ki her hakem heyeti bu şekilde cevap vermiyor genel olarak müşteri odaklı olduğu için.Hocam piyasa fiyatının %60 ı altına ürün almaya çalışarak uyanıklık yapmaya çalışmayın demişsiniz.Bu zaten firmanın hatası tüketici ne yapsın fiyatı görüyor ve alıyor??Ayrıca yanlış görmediysem casper bunu bir süredir yapıyormuş zaten
Son durum nedir hocam 2 saattir yorumları okuyorum beynim sulandı burdaMerhaba arkadaşlar Trendyol üzerinden Casper'den 36bin civarına Casper laptop aldım normal fiyatı 95bin TL imiş. Kendi sitelerinde trendyoldada normalde 105binmiş, neyse THH'ye başvurdum THH beni haklı buldu. THH inceleme olarak rafta, vitrinde bulunan bir ürünü fiyatı ne olursa olsun göndermek zorunda maddesi gerekçe göstererek beni haklı buldu. Bundan birkaç gün sonra Casper bana %66 indirimle bu ürünü aldığım için kötü niyetli olduğumu belirterek dava açtı.
THH kararının iptalini ve masraflari benim ödemem için tüketici mahkemesine talep iletmişler.
Mahkemeden bana gelen belgede savunma dilekçesi yazmam gerektiği söylenmiş.
Gelelim benim savunmama.
1. Trendyol hakkında şikayervar sitesinde 1000LERCe ürününün kendine ulaşmadığına kendilerinden habersiz iptal edildiğine dair şikayet dolu. https://www.sikayetvar.com/trendyol
2. husus olarak %66 indirimle ürün satın almamın kötü niyetli olduğumu belirtmişler.
Buna göre: Öncelikle benim tüm bilgisayarların tüm modellerinin fiyatını bilme şansım yok.
Bir tüketici olarak görür beğenir ve alırsım daha sonrasında bu 110k mış bu 35k mış bilemem.
3. olarak.
İnternette Trendyol Hepsiburada vs herganbi siteden %99 indirimli ürünler dahi alıp teslim edilen siparişler var.
Sizlerden talebim aynı durumu yaşayan bana tavsiye verebilecek bu işlerden anlayan bu davayı kazanmam için hakkında bilgisi olanlardan tavsiye almak.
(Dava dosyalarını özetledim harici olarak birkaç eski davalaarını eklemişler ve bu ticaretin akla mantığa aykırı olduğunu belirtmişler.)