Arama sonuçları: *

• Users: Baran2024
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Baran2024

Yardım Asus Prime B650m-K Anakart (İkinci El) İşlemci Soketinde Pin Eğriliği Sorunu

Hocam, garantisi varsa direkt gönder. Daha önce Gigabyte anakart da başıma gelmişti pin koptuğu halde tamir etmişlerdi. Senin düzeltme ihtimalin düşük ne yazık ki, keşke alırken buraya konu açıp sorsaydın. :(
  2. Baran2024

Sandisk Ultra Flair Usb 3.0 128gb 699tl

Tamamen şans! Benim sandisk flash bellek 2 yıl demeden bozuldu, kingston markasını 2017'den beri kullanıyorum şu ana kadar sorun yaşamadım.
  3. Baran2024

🔥İndirim Defacto Slim Fit Triko Kazak 349 TL

1 siyah 1 gri olmak üzere 2 adet aldım teşekkür ederim.
  4. Baran2024

10 Bin TL Bütce Ana Kart Önerisi Lazım

Hocam, outlet sorun olamaz dersen; https://pckolik.com.tr/urun/outlet-asus-tuf-gaming-b850m-plus-wifi-8000mhz-oc-ddr5-soket-am5-m-2-hdmi-dp-matx-anakart--o-90mb1iy0-m0eay0
  5. Baran2024

Çözüldü✓ OLED mi Almalıyım Miniled mi

Ben Tcl 27G64 FastVa MiniLed monitör kullanıyorum. Hdr aktif edip "microsoft hdr calibration" uygulaması üzerinden ayarlamaları yapınca monitör kalitesini ortaya koyuyor. Ben Oled ile arasında kalıp MiniLed tercih ettim. Sebebi ise oled in yanma sorununu bir türlü çözemeyip uzun vadede eski...
  6. Baran2024

RTX 5070 14600kf 64gb Ram Beyaz Sistem 70k Aldım Sizce Fiyatı Nasıl ?

Onu fark ettim zaten hocam, arkadaş birden çok sistem paylaşmış konuda ismi geçen sistemi vurgulamak için söyledim.
  7. Baran2024

RTX 5070 14600kf 64gb Ram Beyaz Sistem 70k Aldım Sizce Fiyatı Nasıl ?

Rtx 5070 - 14600kf'yi bu fiyata baya iyi denk getirmişsin hocam tebrikler 👋
  8. Baran2024

Öneri Çift Kule Soğutucu Önerisi Lazım

Daha önceden kullanmadığım bir ürün olduğu için bir şey diyemem. 🤷‍♂️
  9. Baran2024

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Update :cool: Eski işlemcim ve anakartım ne yazık ki bozuldu. :( Sebebinin Trafodan kaynaklı olduğunu düşünüyoruz, yakın zamanda asansör de bu yüzden bozuldu. Neyse; Önceki Sistemdeki işlemci ve anakart: Ryzen 7 7700 Msi B650m-a wifi pro Yeni parçalar: Ryzen 5 9600x Gigabyte B850m Aorus Elite
  10. Baran2024

Aslında Thermalright da güzel de fsp ile mukayese edilemez, youtube da Nebi ağabeyin (Nebi Akgün) bu soğutucu hakkında bir kaç videosu var. Soğutucuya özel video çekmedi de topladığı sistemlerde genellikle bu soğutucuyu kullanıyor...
  11. Baran2024

🔥İndirim Samsung Galaxy S26 256 GB 12 GB Ram ₺58.599,00

Bende 25+ var daha ne kadar götürür acaba?
  12. Baran2024

Hayır yahu fsp mp7 daha kaliteli
  13. Baran2024

Hocam daha önce thermalright kullandım, ama bununla arasında baya kaliteli farkı var. Mukayese bile edilemez. Şu anda fsp mp7 kullanıyorum bios dan ayarlarlarını yapmanız gerek yoksa çok sesli çalışıyor.
  14. Baran2024

Tabi ki Fsp Mp7 ramleri kapatmaması için özel olarak üretilşim. ;) https://www.tebilon.com/fsp-mp7-ba-2x120mm-argb-fanli-lga1700-1851-am5-siyah-islemci-sogutucu/
  15. Baran2024

Yardım İşlemci Soğutucu Önerisi

Al sana hava soğutma knk, ramleri kapatmaması için özel olarak üretilmiş bende siyahını kullanıyorum. https://www.itopya.com/fsp-mp7-wa-beyaz-2x120mm-argb-6-bakir-borulu-kule-tipi-islemci-sogutucu_u31278
  16. Baran2024

Görüntü Bozulması - Anlık Kopmalar

Hepsini hallediyorum hocam teşekkürler.
  17. Baran2024

Aynen opera biraz önce benim de aklıma geldi. bir süre chrome kullanacağım, bakalım değişkenlik gösterecek mi? Birde fotoğrafını ekledim masaüstü simgeleri ile aşağıdaki görev çubuğu arasında baya fark var fotoğrafın üst kısmına bakarsanız neredeyse 0'a 0 ama alt kısımda baya açıklık mevcut.
  18. Baran2024

Hemen deniyorum hocam teşekkür ederim.
  19. Baran2024

Yaklaşık 1 aydır var, anakart ve işlemci değişikliği oldu dün, bu günü de sayarsak 2 gündür de yeni sistemde mevcut.
  20. Baran2024

Çok garip bende anakartı daha 2 gün önce aldım yeni kullanmaya başladım. Ama benim eski anakartımda da oluyordu bu...
Geri