Arama sonuçları: *

• Users: ExaLeon
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. ExaLeon

❌İndirim Bitti! Ktc H27t7p 27" 1ms Mprt 210hz 6999 TL 6taksit

yanlış biliyorsam düzeltin ama ölü piksel pixelin siyah olması ve ışık vermemesi değil mi stuck pixelde pixelin 1 renginin sürekli açık kalması değil mi birde şey fotoğrafta çok belli değil ama normalde o duvar açık turuncu renginde ama stok haliyle koyu turuncu hatta kırmızıya çalan bir turuncu...
  2. ExaLeon

sadece siyahtaysa stuck pixel o fabrika ayarlı renklerde ve gama'da filan sorun yaşayan oldu mu kamera biraz kötü çekti ama gama 2.0'da olsa 2.2 de olsa karanlık ve renkler koyu sadece windowsta ekran renk ayarında gamayı arttırınca biraz düzeldi ama çözemedim alan arkadaşlarda da böyle bir...
  3. ExaLeon

Hocam valla bi deniyim dedim bi anda az ama bi ses geldi hiç beklemiyordum :ROFLMAO: sağolasın
  4. ExaLeon

hoparlörlü mü? hangi modeli aldınız hocam 1789307171 H27T7P'de hoparlör yok diye biliyorum ben göremedim
  5. ExaLeon

teşekkürler hocam bakmıştım buna ama monitör yeni diye mi bilmiyorum monitörün modeli yoktu bu ktc'nin çin sitesinde
  6. ExaLeon

monitörün renk ayarları sizde nasıl ben de garip bir şekilde aşırı sıcak renkler turuncu nerdeyse kırmızı yani ve aşırı karanlık parlaklık 100'de olduğu halde 1 tane de sıkışık pixel çıktı. Bunun control center gibi bir programı var mı firmware falan veya renk profili falan bulamadım sitesinde
  7. ExaLeon

❌İndirim Bitti! Sensodyne Nourish Sağlıklı Beyazlık 75ml X4 204tl

müşteri hizmetlerine söyleyince onlardan kaynaklı bir hata olduğu için para iadesi yaptılar diş macunu sende kalabilir dediler bana bedavaya gelmiş oldu 😅
  8. ExaLeon

❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 11 Eylül 23:00

kolay bir yolu varsa iyi ama yoksa daha ilk senesinden leş gibi olur mouse 😄 ya da 2 saat ince temizlikle anca temizlenir uğraşılmaz gibi geldi bana da mouse lazım logitech mouse'un kenarları eridi gitti zamanla
  9. ExaLeon

❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 11 Eylül 23:00

bu delikli mouselar zamanla kirlenince filan nasıl temizleniyor
  10. ExaLeon

Güncelleme: Kargoyu yeni teslim aldım ve bende de 1 adet çıktı. Amazon müşteri hizmetlerine ulaşıp durumu anlattım. Ücret iadesi yaptılar ve ürünün bende kalabileceğini belirttiler.
  11. ExaLeon

1 adet çıktıysa fotoğrafta 4x yazdığını belirt amazon canlı sohbete bağlanıp yukarıdaki arkadaşların dediği gibi para iadesi alır bedavaya kullanırsın muhtemelen. bana daha ulaşmadı ama eğer öyle olursa fotoğrafta 4x yazdığını belirtirim. zaten şimdi kontrol ettim fotoğrafını düzeltmişler
  12. ExaLeon

Bu fiyata bence bedava amazon satıcı Link
  13. ExaLeon

idefix'te servise gönderme ve garanti süreci biraz uğraştırıyor o yüzden amazondan aldım ben sütten ağzım yandı bi kere :D
  14. ExaLeon

🔥İndirim Dragos Pcie 4.0 Riser Kablo 521 TL! + 99 TL Kargo

usta bu bir site mi yoksa kendi kodladığın bir şey mi
  15. ExaLeon

❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 7 Ağustos 23:00

8.8'' 480p IPS ekrana 3k para vermek pek akıllıca değil bence
  16. ExaLeon

❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 7 Ağustos 23:00

nasıl yani stok tükendi mi :kekw:
  17. ExaLeon

🔥İndirim TCL 55 İnç Akıllı TV 55t8c 4k Qled 144hz (2025) 29.699 TL

kesin bir bilgim yok ama tvlerin yasal kullanım ömrü 10 yıl diye biliyorum beyaz eşyalarda filanda değişiyor bu üretim hatasıysa thh üzerinden gizli ayıplı ürün olarak talep oluşturabiliyodun sanki detaylarını araştır derim çok bilgim yok malesef ama böyle bişey var diye biliyorum
  18. ExaLeon

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

3-5 ay sürse bile kâfi ama inşallah uzun gider :D
  19. ExaLeon

🔥İndirim Asus Prime B850m-K Anakart Pttavm 4.184 TL (Dolandırıcı Olabilir)

Bu fiyata olması ve satıcının puanı dolandırıcı hissiyatı veriyor ama bilemedim. Link
Geri