Arama sonuçları: *

1. M

80mm Egzoz Fanı Önerisi

cevaplarınız için sağolun kasada alttan 3 fan hava alırken yan taraftaki 3 tsnesi dışarı atıyo ama arkadaki odacığa da gönderiyo yani çok da iyi atamıyo açıkçası 1tane arkaya eklesem o 3 tanesi ile birlikte yeterli olmaz mı
  2. M

80mm Egzoz Fanı Önerisi

Hocam 9cmlik thermalright x 90 se argb kuletipi soğutucum var 2200rpmde dönüyo kasamın arkasına da egzoz fanı alıcam ama kasa en fazla 80mm 2tane alt alta fan destekliyo gamepower warcryın ilk çıkan modeli argb veya düz siyah fark etmez bütçe max 1000tl tercihen 800tl altı
  3. M

Ryzen 5 3600 İşlemci Soğutucu Önerisi

Akvaryum kasaların çoğu bu şekilde geliyo zaten alt 3lü hava alırken yan 3lü atıyo
  4. M

Arkaya 1 veya 2 tane 8cmlik egzoz fanı alsam ne kadar fark eder acaba sende ne kadar fark etmişti
  5. M

Macun orijinal teknobiyotikten yani resmi satıcıdan aldım yoğun bi macun olduğu için kullanım kılavuzundaki gibi x şeklinde sürdüm ve soğutucu montajı da 4 değil 2 vidalı yani çok rahat onda da hata yapmam çok zor
  6. M

Öneri Yeni Anakart Alacağım

Msi B550m pro vdh bakabilirsin 2 hafta önce incehesapta 4000tlye düştü ve aldım arada bi indirime giriyo zaten.Ben ileride sistemimi yükseltmeye elveren argb desteği ve bios flashback(önceki kartım bios brick yedi ve geri dönüşü olmadı) özellikleri olan bi kart olduğu için aldım.
  7. M

Arctic mx6 sürdüm ve evet kasanın hava akışı yeterli değil arkaya ve üste egzoz fanları almayı düşünüyorum da asıl kafamı kurcalayan benim bu değerler acaba normal değil mi eğer değilse bi sıkıntı mı var acaba. Yani normal olmadığını biliyorum da bu koşullara göre garip mi acaba
  8. M

Hocam büyük ihtimalle yeni soğutucu almışsındır diye öneri vermiyorum şuanda. Bende de r5 3600 ve gtx1660s var termal macun değişmeden önce stok fan ile 95 98 derecelere çıkıyodu. Termal macun değiştim ve thermalright assassin x90se aldım(kasama anca bu sığıyo) ve 75 dereceye kadar geriledi ama...
  9. M

80mm Egzoz Fanı Önerisi

Boşta 60 cs oynarken 75 ve dediğim gibi termal macun reğişmeden ve stok soğutucu vark3n 95 98 derecelerdeydi tamam kasanın soğutma kötü ve odam çok sıcqk da bana da çok fazla geldi sebebi ne olabilir
  10. M

80mm Egzoz Fanı Önerisi

Hocam kasam gamepower warcryın ilk versiyonu biliyorum airflow kötü. İşlemcim ryzen 5 3600 termal macun değiştim ve soğutucu olarak thermalright x90 se argb taktım sıcaklık 98 dereceden 75 dereceye kadar geriledi ama bence hala yeterli değil çünkü başkalarına bakıyorum 55 60 derecede...
  11. M

Ryzen 5 5600 İçin Hangi Soğutucu Alınmalı

Thermalright assassin x120 se, thermalright king assassin x120 veya msi mag corefrozr aa13 e bakabilirsin 1000 1200tl bandında hepsi. Almadan önce kasanın destekleyip desteklemediğine bak max işlemci soğutucu boyutu yazar kasanın sayfasında. Benim bu yazdığım modeller 148 152 mm civarında
  12. M

Termal Macun Temizleme

Yeni soğutucu takıcağım için
  13. M

Termal Macun Temizleme

Ya da düşününce ısıtmadan sökmek daha mı iyi olur acaba zaten 2 haftalık ve ısıtırsam cıvık hale geliceği için temizliği zorlanabilir 1780887884 Sorun yaşamaktan ziyade tam temizlenmeme gibi bişey olur mu acaba diye düşünüyorum
  14. M

Termal Macun Temizleme

Hocam işlemcim r5 3600 soğutucu wraith stealth 2hafta önce işlemciyi tamamen anakarttan çıkardıktan sonra peçete ile dikkatlice tamamen temizlemiştim ama izopropil alkol veya başka bişey kullanmadım sadece peçete kullandım ve temiz gözüküyodu sonra da mx6 sürdüm ve taktım. Şimdi soğutucu...
  15. M

Bu Wraith Prism Orijinal mi

thermalright assassin x90 argb ile assassin king 120 mini v2 arası da kaldım 120 daha iyi ama hem argb yok hem de 135mm yüksekliği var benim kasam max 140 destekliyo ya sığmazsa anakart yüksekliğinden falan
  16. M

Max 1500tl bütçem var işlemcim r5 3600 yakın zamanda r5 5600e geçeceğim
  17. M

Kasam gamepower warcry ilk modeli maksimum 140mm yüksekliktei soğutucuları destekliyo o yüzden neredeyse hiç uyumlu 120mm fanlı kuletipi soğutucu bulamadım. Ayrıca kasam akvaryum kasa ve arka üstte egzoz fanı yok o yüzden mecburen yatay fanlara yöneldim en bilindiklerden wraith prism geldi...
  18. M

2. El wraith prism alıcam ama ürünün fotoğrafları normalden farklı normalde şeffaf olan yapraklar siyah ve soğutucunun işlemciye temas eden kısmı direkt boru değil bakır plaka. Acaba çakma mı yoksa farklı revizyonu mu
  19. M

Max 6000tl Kasa Önerisi

Kasam gamepower warcryın ilk çıkan modeli 6 fanı ve 650w psusu var. Şuana kadsr yeterliydi ancak kule tipi soğutucuya geçerken beni çok kısıtlıyo tamamen yükseklik olarak max140mm desteği var. O yüzden bunu 2.elde satıp yeni kasa almayı düşünüyorum akvaryum normal fark etmez. 2.elde satarken...
  20. M

Hava Soğutma Önerisi

hocam cevabın için teşekkür ederim bu v2 modelinde sadece rgb varmış argb yokmuş argb modelleri ise msi mystic light ile kontrol edilebiliyo mu edilemiyo mu bir türlü öğrenemedim o yüzden garanti olsun diye [H1...
Geri