Arama sonuçları: *

• Users: Lockedmcg
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

🔥İndirim Bosch Akülü Darbeli Matkap 4.650 TL 9 Taksit Peşin Fiyatına

Bosch advanced impact 18v - 80 modeli var bende. Ev için fazla bile. Ağır ve çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Ben hem darbeli delme hemde vidalama olarak kullanıldığı için bu modeli almıştım. Batarya olarak süpürgenin bataryasını kullanıyorum. Aynı ekosistem olduğu için birbirine oluyor.
  2. L

Hadi herkes Duvar kağıtlarını paylaşsın

uzun zamandır böyle
  3. L

Yardım Woyax by Deji Markası Nasıldır ?

Aynı kablosuz şarj standını aldım çok güzel çalışıyor hala 2 sene olmak üzere ama kablosunu değiştirdim. Onun dışında j7 prime için batarya almıştım o da gayet iyiydi.
  4. L

Çözüldü✓ PC çalışırken kapandı açılmıyor

hem işlemciyi yapıyor hemde ekran kartını ayrı ayrı özellikle tek çekirdekli işlemlerde çalışıyor gözlemlediğim kadarıyla ekran kartı dar boğaz yaşarsa yapıyor ama onu net gözlemleyemedim açıklamasını ekliyorum.
  5. L

Yeni laptoplarda özellikle gaming olanlarda performance gain seçeneği ile hem adaptörden hem bataryadan güç çekebiliyor adaptörün yetmediği durumda hız aşırtma yapmak için batarya da kullanılıyor çok eskidi dediğin olaylar :) özellikle intel işlemcilerin bir kısmı laptoplarda masaüstü...
  6. L

Laptop'ın gözünü seveyim ya elektrik kesilse bile batarya ups gibi davranıyor işin devam ediyor yada kaydetmen gerekiyorsa kaydet çık yapabiliyorsun :)
  7. L

Cat 8 önerisi istiyorum

flat model aldım kabloyu halının ve kapının altından rahat geçirebilmek için ama sen kablo kanalı kullanacaksan yada duvar prizine çekeceksen slim alabilirsin.
  8. L

Cat 8 önerisi istiyorum

amazondan ugreen cat6 aldım 2ms ping ile 960 mbs alıyorum artık tavsiye ederim kablo 20mt
  9. L

Realtek RTL8852BE Wifi kartının hatalı üretim olması

Bu durumda Realtek wifi kartlarının hatalı üretim olduğu doğrulandı. Üstelik tüm dünyada bu problem varken markalar sadece ülkemizde destek çıkmıyor. Garanti kapsamından kartların değiştririlmesi gerekiyor.
  10. L

Evde ağırlıksız vücut yapılabilir mi?

Ağırık antremanı boy uzaması konusunda engel gibi duruyor. Üstelik kas yapısı düz değilse doğal olarak kaslarında kemiklerine yeterince baskı uyguluyordur. Bu konuda sana tavsiyem en azında 1-2 sene daha farklı antremanlara yönelmen olacaktır. Yüzme, basketbol, koşu veya crossfit gibi...
  11. L

Pc'de 1000mbps internet alamıyorum

Realtek chipleri ile ilgili sorun olduğunu global ortamda birçok kullanıcı söylemiş geçen bende burda teknik sorun olduğunu düşünüp konu açtım. Çeşitli çözümler denedim ama çözemedim sonra araştırdım. Üretim hatası olma ihtimali var. Bazı markalar realtek wifi kartlarını değişime bile gitmiş...
  12. L

Pc'de 1000mbps internet alamıyorum

Merhaba. Chip realtek ama modelini biliyor musun? ona göre bir driver önericem.
  13. L

Sürücü güncelleme, değiştirme veya Hp nin kendi sitesinden alma gibi tüm yöntemleri denedim. Keşke sürücü güncelleme ile çözülse. Ben problemin çipte olduğunu düşünüyorum. PashaReyiz yeni kartı gelince ikisini de kıyaslayacak. Bakalım bu problem dediğim gibi çıkacak. Sonuçları burdan paylaşırsa...
  14. L

söylediğin gibi mak değeri alamadım ben maksimum aldığım 400mb oldu. Eklediğim linkleri ve şikayetleri incelersen herkesin hız konusunda şikayetçi olduğunu görebilirsin.
  15. L

Realtek RTL8852BE wifi kartı olan bir laptop kullanıyorum. Uzun zamandır çekim gücünün çok da iyi olmamasından yakınırken forumda konu açtım. https://forum.donanimarsivi.com/konu/wifi6-hiz-sorununu-cozemiyorum.1194895/ İlgili sorun üzerine defalarca çözüm denedim ama sonuç alamadım. S23...
  16. L

Nostaji Windows xp pc için öneriler.

Euro Truck aradı gözlerim bir de crysis :)
  17. L

6 günde 5tb veri yazma normal mi

Günlük kısmına girip log var mı kontrol eder misin?
  18. L

Number of error - hata sayısı demek benim diskimde orası 0 senin diskin 219 kere hata vermiş. Günlük kısmına girip log var mı kontrol eder misin?
  19. L

Normal değil uzun süredir kullandığım diskte sağlık hala 100 ve kullanım yine yaklaşık 5tb. Kıyaslaman açısından söylüyorum 5tb yazmak o kadar da çok bir kullanım değil. 5 - 6 günde o veriyi yazmış olsan bile sağlık hiç etkilenmemeliydi. Bir yerde problem olabilir. Smart kısmından hata...
  20. L

🔥İndirim Sim Kartlı Çocuk Akıllı Saati 799₺

Reeder çocuk saati daha kaliteli sanırım. 2 yeğenimde bunları kullanıyor çok iyi gerçekten...
Geri