Arama sonuçları: *

• Users: ArchEnemy*
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Oyun için uzun süre götürecek pc önerisi lütfen.

Arkadaşlar tamamen oyun odaklı bilgisayar önerilerinizi alırım. Ekran kartı Nvidia Cpu Amd tercihimdir. Ayrıca taksit ile almayı düşünüyorum varsa gözünüze takılan bir sistem şimdiden teşekkür ederim, ben forumdan bunu gördüm daha iyisi varsa tabii ki bekliyorum...
  2. A

Oyun için bilgisayar tavsiyesi alınır...

Bir 6-7k daha üzerini zorlarım hocam
  3. A

Oyun için bilgisayar tavsiyesi alınır...

Güncel olarak sistemler çok pahalı farkındayım fakat ilettiğim bütçeye en azından 4-5 sene kadar götürecek bir sistem öneriniz var mıdır? C# - c++ tarzı yazılım ögeleri için lazım ama daha çok oyun oynanacaktır.
  4. A

10k bütçem var klavye istiyorum, önerilere açığım

Numpad şart olmasa çok klavye var hocamda numpad lazım bazı işlerim için. üstten kullanmak rahat olmuyor benim açımdan.
  5. A

Anladım hocam bu da mantıklıymış fakat yazılımsal olarakta destekliyor olması gerekiyor sanırım değil mi? yani rapid triggersız klavye alıp switchleri değiştirerek öyle özellikler ekleyemem sanırım. Ben genel olarak oyun oynayacağım için fps oyunları özellikle rapid falan iş yapıyor sanırım
  6. A

Kendi switchi mekanik değil mi zaten? benim aradığım özellikler klavye yok zaten baktım ama. hem kablosuz hem rapid trigger vs bulamadım
  7. A

Fps oyuncusuyum bu hall effect rapid trigger tarzı dalgalardan dolayı biraz aşırıya kaçıyorum. Bir de bilindik marka tercih etmeyi düşünüyordum yazılım, macro açısından çünkü mmo oyunlarda da ihtiyacım olacak.
  8. A

Arkadaşlar klavye ihtiyacım var -Kablosuz -Sessiz -Numpad olsun, ekranı olsun(şart değil), multimedya tuşları olsun -Oyunlarda tepkime süresi az olsun gaming klavye lazım. Bu kriterlere göre bulabildiğim en iyi seçenek bu klavye fakat farklı öneriniz var ise alırım, klavyeyi kullanan ve ya...
  9. A

Kablosuz ortalama ve ya ortalama üstü klavye önerisi alınır.

6-7k civarı hocam
  10. A

https://www.hepsiburada.com/aula-f108-pro-ekranli-mekanik-klavye-reaper-switch-rgb-hot-swap-8000mah-makrolu-oyuncu-klavyesi-mavi-pm-HBC00009MHBBL şöyle bir öneri aldım da yine bilinmedik bir marka çok fazla seçenek var bütçeye göre biraz karıştı ortalık.
  11. A

hocam hangisini tercih etmeliyim sizce bir grafik verilmiş fakat tam anlayamadım mevzusunu. Bir de rapid trigger ve snaptap olarak iletmişsiniz fakat bunların ne olduğuna dair bilgi de yok sitede.
  12. A

Tamamdır hocam teşekkür ederim bir göz atayım bakalım, klavyeden pek anlamıyorum o yüzden markalar yabancı gelince insan biraz daha bilgi sahibi olmak istiyor.
  13. A

Bu markayı hiç duymadım hocam, gaming performansı nedir fps oyunlarda vs? ve multimedya tuşu yok sanırım onun yerine ekran gözüküyor ne işe yarıyor tam olarak? Deneyiminiz var ise klavye ile aktarırsanız sevinirim. Bir de sıvı geçirme durumunu merak ediyorum. Masam genelde çok dolu oluyor ve...
  14. A

Not : Logitech prodigy g213 kullanıyorum güncel olarak.
  15. A

Selam arkadaşlar, bütçem dahilinde -Kablosuz -Mümkünse sıvılara karşı dayanıklı - Çok ses çıkarmayan bir klavye istiyorum, istekler biraz fazla gelebilir hepsinin olması şart değil tabii ki olursa iyi olur gibi düşünebilirsiniz. Eli aşırı terleyen biri olarak klavye bir süre sonra çok...
  16. A

50-60k autocad ve oyun laptop

Mimari çizimler olacak hocam bölüm gereği bizim ufaklığa alacağız
  17. A

50-60k autocad ve oyun laptop

Selamlar, başlıkta da belirtildiği üzere öncelik Autocad olmak üzere gaming bir laptop arıyorum güncel oyunları da oynayabileceğim bir şey istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Bütçe: 63e kadar zorlamayı denerim İhtiyaç : Öncelik Autocad sonrasında güncel oyun vs oynama.
  18. A

Oyun ve Cad kullanımı için laptop önerisi

O fiyata https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-lenovo-loq-15arp9-83jc00cutr-ryzen-7-7435hs-12-gb-1-tb-ssd-rtx4070-15-6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,870101208.html böyle bir şey daha iyi değil mi ?
  19. A

Oyun ve Cad kullanımı için laptop önerisi

Bütçe 50k maks %60 oyun %40 basit tasarım işleri için laptop lazım. Önerilerinize açığım teşekkürler şimdiden. 1744220245 Kısacası bir gaming laptop istiyorum diyebiliriz.
  20. A

Hangi sistem tercih edilmeli

1. sistem bu fakat ekran kartı 2.el temiz Ryzen 5 7600x Kulet Tipi Soğutucu GIGABYTE B650M-S2H DDR5 HDMI DP PCIe 16X v4.0 AM5 mATX palit gamerock rtx 3080 10gb 384bit Apacer Panther 16B (1x16GB) 6000MHz CL38 DDR5 Gaming Ram WD 500GB Green SN350 NVMe M.2 SSD (Okuma 2400MB / Yazma 1500MB) ATX...
Geri