Arama sonuçları: *

1. TsuchinagaHiyori

Yardım ASRock anakartların işlemci yakma sorunu çözüldü mü?

bende takarken öle yapmıştım. zaten köşesinde çizgi oluyo düzgün takmaya. taktıktan sonra ufak wiggle test yaptım ve hiç sallantı görmedim. şuandada bi problem yok kafam rahat oyun oynayıp takılıyorum.
  2. TsuchinagaHiyori

Yardım Ekran karti dolandırıcılığı hakkında

Yok yapabileceğinizi sanmıyorum. PTTAvm de çok dolanıyor bu tarz kişiler. PTTAvm müşteri hizmetleri ve denetimi arttırmadığı sürecede çok zor bu tarz ilanların kaldırılması. Trendyoldan tahminimce şikayet veya denetim kaynaklıda kalkmış olabilir. denetim artmadığı sürece pttavmden tırnak makası...
  3. TsuchinagaHiyori

Yardım Ekran karti dolandırıcılığı hakkında

Sadece kutu fotoğrafı var ve fiyatı 5060 ekran kartı fiyati ile aynı. PTTAvm geçtiyse bi problem vardır kesin. Trendyol çünkü müşteri hizmetlerine pttavmden daha iyi davranıyor. PTTAvm ise hiç umursamıyor. kısaca ürünü aldıktan sonra problem çıkarsa elinizde bir bozuk kutulu 5070 ti ile...
  4. TsuchinagaHiyori

evet. yüksek ihtimal sorun yaşamicaksınızdır. taichi zaten asrockun tepe modeli oluyor. sadece driver veya bios güncel olduğundan emin olun ve işlemciyi takarken tam oturduğundan emin olun. milimetrik oturmamadan kaynaklı birisi x870 tomahawk anakartta yakmıştı :D
  5. TsuchinagaHiyori

asrock b850 livemixer ile 7800x3D komboluyorum. uzun süredir bir problem bile çıkmadı. aslında çok yanlış bilinen bilgi sadece asrock x3d işlemci yakıyo algısıdır. Eğer redditte veya benzer yerlerde gezerseniz Asus Tomahawktan tut. Msi Mag serisi anakartlar bile 9800x3D işlemciyi yaktı. Genelde...
  6. TsuchinagaHiyori

Bildiğiniz, kullandığınız güzel ekipmanlar, elektronik cihazlar, parçalar

Ryzen 7 7800x3D / Asrock B850 Livemixer ATX / Thermalright Mjolnir Vision 360mm / Lian Li O11 Vision Compact (Siyah) / FSP Vita 1000W Gen5.1 PSU / Apacer AP2TBAS2280Q4U-1 2TB M.2 SSD / GSkill TZ5 Neo RGB (16x2) Ram / Sapphire Pulse 9070 XT 16GB GPU / AsiaHorse Nyota Fan / 1. Monitör Samsung...
  7. TsuchinagaHiyori

STEAM AİLEMİZE ÜYE ARIYORUZ

evet hesap bilgisi vermiyosun ama olası bi oyun banında diğer hesaplarada etki etmezmi. sonuçta oyun sahibinden ödünç alınan oyunla vs oynuyor.
  8. TsuchinagaHiyori

STEAM AİLEMİZE ÜYE ARIYORUZ

bu aile olayını hala tam çözemedim. tek bildiğim birisinin kütüphanesindeki oyunları diğer hesapta grupta olduğun için oynayabildiğin. bu sistem daha çok güvenilir arkadaş ortamı gibi yerlerde kullanılması gerekmiyormu? herhangi bir risk taşıyormuki herhangi biriyle grupta olarak. bu arada...
  9. TsuchinagaHiyori

75bin TL'ye alınabilecek telefon önerisi

Ben yakın zamanda s24 ultra aldım ve baya memnunum şuanda. S24U tercih etmemin 1-2 spesifik sebebi var ondan s24U aldım. Ama çok yakım bütçede s25U almanız daha iyi olur
  10. TsuchinagaHiyori

GitHub Sayfası Nasıl Sizce

Ben bi YT premium gibi abonelik hilesi alabilirmiyim :kekw:
  11. TsuchinagaHiyori

Yardım RTX 5070Ti Vs RX9070XT Hangisi Daha Mantıklı?

öle ama fiyat farkı çok acı. 15k az bi para değil. 9070xt yanına 7800x3d gibi kombo alırsın direk. Eğer cidden üzülmek istemiyosa para kıyılıp 5070 ti alınması gerek. Zaten amd nin bu 9000 seriside Nvidianın Gtx den Rtx serisine geçiş gibi bişi. Daha hala mükemmel değil ama eski serilerine göre...
  12. TsuchinagaHiyori

Yardım RTX 5070Ti Vs RX9070XT Hangisi Daha Mantıklı?

Fiyat farkı acı olsada 5070 ti daha mantıklı. 9070xt render performans test eden bi video görmüştüm. Render performansı olarak 4060 veya 4060ti civarı bişey idi. Kısaca basit işleri 9070xtde halledebiliriz. Bende basit işlerimi sorunsuz 9070xtde hallediyorum. Ama konu oyun veya blender tarzı...
  13. TsuchinagaHiyori

Rehber Güncel parçalar ile F/P bilgisayar toplama rehberi (26.04.2026)

o tabloyu gördüm ama bence o baya karmaşık hissettiriyo. ben biraz daha sade bişiler düşündüm. bi yandanda kendi çapımda ufak tier list gibi bişey olcak. Vrm soğutmasını Vrmlerin önüne m2 soğutmasınıda m2 slotun önüne koymayı tercih ettim. farklı bi liste düzeni sonra yaparım diye düşünüyorum...
  14. TsuchinagaHiyori

@Telefonunu Çıkra hocam listeni başlığını ortalama bu şekilde sıraladım ne diyosunuz iyi midir? sizce?
  15. TsuchinagaHiyori

yani. birde küçükken bellide olmuyor. en azından o şekilde 2.0 usb varmı yokmu yazabiliyorum.
  16. TsuchinagaHiyori

bu şekilde koycaktım normalde. ama sığdırmak için küçülttüğümde çok belli olmuyor. ayrıca pek anlaşılabilir değil. fazla anlamadan biri 2.0 usb varmı yokmu anlamaz.
  17. TsuchinagaHiyori

fotoğraflı bir şekilde derken hangisinden bahsediyosun. link muhabbetimi? yoksa direk arka port fotosumu
  18. TsuchinagaHiyori

anakartın üzerine basarak ekstra gerekli bilgiler olan ana sayfasına atacak şekilde link paylaşımlı yaptım. yani isme basınca asusun anakartının ana sayfasına falan gidiyosun 1776983847 Eksik gördüğünüz bişiler varmı? Normalde anakartın arka portunu direk fotoğrafını koymayı düşünüyodum ama...
  19. TsuchinagaHiyori

@jombo @K1dot hocamlarım şuanda liste kategorilendirme aklıma bunlar geldi. aklınızda varmı ekstra bişiler? hani bu özellik yok onlarıda listele dediğiniz bişi varsa önermenizi isterim
  20. TsuchinagaHiyori

böle gözüküyor şuanlık. biraz sade olup anlaşabilirliği yüksek olması lazımki bi işe yarasın. yabancı kaynaktaki tablolarda adam Usb portunun kaç W veya veri hızı verdiğine kadar yazmış. o kadar detayı çoğu kişi umursamaz diye düşünüyorum. @K1dot @jombo 1776980936 haftalık yap onu. işte...
Geri