Arama sonuçları: *

• Users: riddLedSKL
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. riddLedSKL

7800x3D İçin Anakart Tavsiyesi

Çok haklısınız, X870E anakart alarak hata etmişim. Hemen anakartımı satıp gidip giriş seviyesi A620 anakart alıyorum.
  2. riddLedSKL

7800x3D İçin Anakart Tavsiyesi

X870E chipset bir anakart almanızı tavsiye ederim. Ben en son Vatan indirimlerinde MSI X870E Gaming Plus Wifi almıştım 12 bin küsür liraya.
  3. riddLedSKL

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Bu sahibinden tayfası zaten tam teknoloji mafyası...Hangi dünyada yaşıyorlar acaba :D Türkçe'sini de ayrıca yiyeyim ben bunların...SATILIK yazamamış yahu adam...Tiplere gel...
  4. riddLedSKL

Korku falan değil bu bahsettiğiniz şey tamamen iş ahlakı kaybolmuş, az gözlü bir şirket. T...şak geçer gibi önce bellek fiyatlarını indir ondan sonra müşteriye bilgi vermeden iptal et...Zaten anca bizim gibi ülkelerde olur böyle antin kuntin işler. Nasılsa kimseye hesap vermiyor, denetleyen yok...
  5. riddLedSKL

Utanmadan " Fırsat Ürünü " demişler. Ülen ürünün Dual Kit versiyonu zaten 25-27 bin lira seviyelerinde satılıyor...Bir de 20 bin liranın üzerini çizip 13 bin küsüre indirmişler hahaha... Zaten Vatan Bilgisayar kadar utanmaz bir şirket daha bu ülkede bulamaz kimse. Madem indirim yapıyorsun...
  6. riddLedSKL

9070xt ekran kartına 4k monitör mü 2k monitör mü?

9070 XT kullanan birisi olarak şahsen tavsiyem 2K bir monitör kullanmanız. 9070 XT hem 4K kartı değil hem de diyelim 4K monitör aldınız, yarın öbürgün monitörünüze göre ekran kartı almak zorunda kalacaksınız. Bu da ekstra masraf demek. Yani sürekli top class kart kovalamak zorundasınız...
  7. riddLedSKL

🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

Demek ki Creative firması halen Sound Blaster AE-5 ve AE-7 hatta AE-9 gibi canavar ses kartlarını boşuna üretiyor :) Bana cahil diyene bak... Bir de kalmadı diyorsunuz...Yahu bu kadar da olmaz artık...Gidin bakalım Creative'in sitesine bir bakın...
  8. riddLedSKL

🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

Siz çok eskide kalmışsınız, ben halen Sound Blaster Z ses kartlarını kullanıyorum. Asla onboard ses kartı kullanmam, isterse ALC 4080 olsun.
  9. riddLedSKL

5070ti 4k oyun perfonmans

Ben de size bir şey demiyorum :) Çokta uzatrmaya gerek yok. Çok parası olan gitsin 50bin lira paraya 5070 ti alsın madem...
  10. riddLedSKL

Valla ben bıraktım artık bu insanlara laf anlatmayı. Ben gidip 32bin liraya 9070 XT almışım, üstüne 15bin liraya 7800X3D almışım, o da yetmemiş X870E anakart satın almışım. Bunların toplamı bugün kaliteli bir model 5070 Ti ediyor zaten...6 aydır önüme ne gelirse çatır çutur...
  11. riddLedSKL

Saf kas gücünde 9070 XT ile 5070 Ti eşit ama tabii DLSS 4.5 avantajı var, Oyunda Ray Tracing açınca Nvidia kartlar daha önde. Fakat şunu bilmeniz lazım buna AMD dahil; Frame Generation dediğimiz şey bir ilüzyondan ibaret. Hani DLSS bir tarafa ama 4X ya da 6X FG açmak evet FPS'i körüklüyor ama bu...
  12. riddLedSKL

60K Bütçe 5070 hazır sistem kovalamak mı daha mantıklı teker teker toplamak mı

Hazır sistemlerde size sunulan ya da o bütçeye uygun anakart verirler, ne Mosfet soğutması olur ne de ekstra bellek slotu, muhtemelen ikinci bir M2 slotu da olmaz. Aceleniz yoksa tek tek toplayın. Evet fiyat olarak fark olur tabii ama istediğiniz parçaları almış olursunuz böylece.
  13. riddLedSKL

Yardım BIOS Güncellemesi Ardından Stabil Olmayan Undervolt

-40 çok agresif bir undervolt olmuş...Hey maşallah. En son stabil olan BIOS'a geri dönüş yapın ve bu değil bir sonraki BIOS'u bekleyin madem öyle.
  14. riddLedSKL

Monitörüm 2K ama VSR ile 4K'da oynadığım oluyor. Misal Space Marine 2'yi 4K'da FSR + FG ile ortalama 130-140 fps alıyorum. Oyununa göre değişiyor. 4K için Frame Generation ile ufak tefek optimize ayar yaparak 100 FPS üzeri alırsınız. Tabii oynadığınız oyunun ne kadar optimize edildiği de önemli...
  15. riddLedSKL

Bu şahsı engel listesine aldım. " Ekran kartı amd alanlar düşünsün " demiş. Kendisine az biraz akıl diliyorum gerçekten...Ben o beğenmedikleri 9070 XT'yi 32.000 TL'ye, bir de üstüne 14.500 TL'ye 7800X3D satın almıştım aynı gün. Yani toplamda 46.500 TL para yapıyor. 6 ay oldu alalı. Hem cebimi...
  16. riddLedSKL

Pc Windowsda Biosda Acılısta Donma Oluyo Ne Yapmam Lazım?

Peki iGPU üzerinden görüntü almayı denediniz mi ? DP ya da HDMI kablosu ile ? Parçaları tek tek test etmek lazım. Bir de güç kaynağınızın marka ve modelini yazar mısınız ? Diğer arkadaşta söylemiş PSU sınırda gibi biraz... Örnek veriyorum ekran kartınız olan RTX 5070'i başka bir bilgisayara...
  17. riddLedSKL

🔥İndirim INNO3D RTX5070Ti X3 OC 47.974 TL 6-9 TAKSİT

Ürünü satın alıp kullanan var mı ? Soğutma performansından memnun musunuz ? Soğutucu bloğuna bakınca çok ince yapılı gibi geldi bana. SFF gibi duruyor. Daha yaz mevsimi gelmedi...
  18. riddLedSKL

Kim kan ağlıyor ? 9070 XT dediğin kartı sen 1050ti ile karıştırıyorsun herhalde...Siz nvidia tayfası ne yaşıyorsunuz gerçekten ben anlamıyorum...
  19. riddLedSKL

Yardım Nasıl ?

Vallahi bravo...! Sizi tebrik ederim. Çoğu kişi " aman ne uğraşacağım, bir ara hallederiz " moduna girerdi ama siz üşenmemiş, termal pad değişikliği yapmışsınız. Nasıl ama sıcaklıklar çiçek gibi olmuş değil mi ? İşte bu kadar basit...Yaz mevsimi geldiğinde ekran kartı sıcaklığı 10C artsa 75C...
  20. riddLedSKL

Anakart Chipset Driverları Yüklenmiyor

Tam olarak ne hatası alıyorsunuz ? Hiç mi kurmuyor sürücüleri ?
Geri